Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petr_67 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 11, 2005 8:49 pm Předmět: Aplikace se nepřipojí na net. |
|
|
Mám problém. Mám na své nové M75 FW 12 nahrané dvě aplikace, které pro svůj chod potřebují net. Je to anglicko-český slovník a TV program. WAP mám nastavený konfigurační sms od Oskara a funguje přes GPRS i CSD. Ale když dám v aplikaci vyhledat slovíčko a ona ho nenajde ve své databázi a chce se připojit na net, tak mi to napíše: Connection error: No host found. Nemůže to mít nějakou souvislost, že ta aplikace je dle telefonu nedůvěryhodná, nebo co tam mám nastavit? Má někdo exaktně nastavený wap na Oskara a funguje mu vše? Prosím o radu či popis nastavení.
Dále nemůžu pochopit, proč nelze přenastavit levá funkční klávesa třeba na Nová SMS. Na mé staré M45 to šlo v pohodě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 11, 2005 9:12 pm Předmět: |
|
|
Skús otvoriť Aplikácie v MyStuff menu, pravé kontextové - Profil HTTP a tam vyber GPRS, nie GSM (CSD).
Mne sa ešte nikdy nepodarilo propojiť aplikáciu na internet cez CSD, neviem či je to vôbec možné.
Chyba môže byť samozrejme aj inde. _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petr_67 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 12, 2005 8:36 pm Předmět: Díky! |
|
|
Skvělé, díky za radu, není to sice úplně přesně (Je třeba v HTTP profilu nastavit Oskar Internet, ne GPRS ani CSD. Každopádně to šlape, díky za nakopnutí
Petr  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|