clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nejlevnější CX75

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nejlevnější CX75
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michal Jerabek
začátečník
začátečník

Telefon: N97
245.72 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2005 2:12 pm    Předmět: Nejlevnější CX75 Odpovědět s citátem

Nevíte kde by sem sehnal za dobrou cenu Siemens CX75?Díky Anxious
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2005 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michal Jerabek napsal:
Nevíte kde by sem sehnal za dobrou cenu Siemens CX75?Díky Anxious

Někde ve fóru tu bylo, že na http://www.coolmobil.net ho mají za 4.699,- Kč, což je asi dost dobrá cena Question Ale je to v Praze.

pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2005 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak dkyž koukám na ty stránky tak bych si tam nekoupil ani šňůrku na mobil... a nevim nevim jesli to není cena bez DPH..
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2005 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darth PZ napsal:
No tak dkyž koukám na ty stránky tak bych si tam nekoupil ani šňůrku na mobil... a nevim nevim jesli to není cena bez DPH..

No šňůrku na mobil snad jo Ale je pravda, že kdovíco to je za firmu a founy - možná něco jako MOBILKY.CZ

Ado
začátečník
začátečník

62.50 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2005 6:30 pm    Předmět: C75ka Odpovědět s citátem

Chcel by som vediet, aky mate nazor na C75ku.
Mne sa celkom paci. Je na nej displej lepsi nez na rade x65???
spiro
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2005 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ak si chces porovnat dva mobili alebo vaic mobilov chod na www.mobil.sme.sk a tam si vyber mobil ktory chces porovnat Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
ceiks65
kolemjdoucí

17.50 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2005 12:57 pm    Předmět: Re: Nejlevnější CX75 Odpovědět s citátem

Na www.cybex.cz je nejlevnější elektronika a compy tak se tam mrkni Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
sors
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 18, 2005 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

F.afoun napsal:
Darth PZ napsal:

No šňůrku na mobil snad jo Ale je pravda, že kdovíco to je za firmu a founy - možná něco jako MOBILKY.CZ

a co spatny na mobilky.cz? tam kupuju odjakziva telefony a no problem... cx75 jsem tam koupil za 5.299,-Kc
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2005 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sors napsal:
a co spatny na mobilky.cz? tam kupuju odjakziva telefony a no problem... cx75 jsem tam koupil za 5.299,-Kc

Každej má nějaké zkušenosti. Možná jejich founy choděj, ale pokud mi někdo mnou požadovaný model (tehdy CX65) tlačí v zahraničních krabicích bez českých návodů a tvrdí, že je to originál Siemens pro českou distribuci a o tom, že existují např. jeho různé verze - viz třeba díra kolem joye - nemá ani tušení, velkou důvěru nepřináší. Možná jinde, než jsem byl já nebo s někým jiným je to jiné Question Nehodlám to zjišťovat.
EDIT: stejně jako se najdou tady na fóru i jiní kritici, najdou se jistě i ti, kteří jsou spokojení. Všecho je o lidech.

sors
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2005 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

F.afoun napsal:
sors napsal:

Každej má nějaké zkušenosti. Možná jejich founy choděj, ale pokud mi někdo mnou požadovaný model (tehdy CX65) tlačí v zahraničních krabicích bez českých návodů a tvrdí, že je to originál Siemens pro českou distribuci a o tom, že existují např. jeho různé verze - viz třeba díra kolem joye - nemá ani tušení, velkou důvěru nepřináší. Možná jinde, než jsem byl já nebo s někým jiným je to jiné Question Nehodlám to zjišťovat.
EDIT: stejně jako se najdou tady na fóru i jiní kritici, najdou se jistě i ti, kteří jsou spokojení. Všecho je o lidech.

no je pravda, ze navod jsem tam mel slovenskej.. a ted nevim, jestli tam bylo prohlaseni o shode.. no ale mel jsem zrovna jen 5300, a moc jsem ho chtel Smile ..kupoval jsem tam mobily pro ruzny lidi a nikdo zatim nereklamoval.. ale jinak jak rikas ...

F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2005 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sors napsal:
no je pravda, ze navod jsem tam mel slovenskej.. a ted nevim, jestli tam bylo prohlaseni o shode.. no ale mel jsem zrovna jen 5300, a moc jsem ho chtel Smile ..kupoval jsem tam mobily pro ruzny lidi a nikdo zatim nereklamoval.. ale jinak jak rikas ...

Možná jsi měl štěstí. Mrkni třeba
sem
a na konec topicu, i tam jsou názory...

sors
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2005 10:23 pm    Předmět: IMEI a mobilky.cz Odpovědět s citátem

Možná jsi měl štěstí. Mrkni třeba
sem
a na konec topicu, i tam jsou názory...[/quote]

tak asi jsem to stesti moc nemel, kdyz se chci zaregistrovat na SGoldClass, hlasi mne to, ze moje IMEI neexistuje.. znamena to, ze je ten telefon dovezenej kdoviodkud a tam se da zareg. jen ceskej?

koca2
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2005 10:54 pm    Předmět: Re: IMEI a mobilky.cz Odpovědět s citátem

sors napsal:
tak asi jsem to stesti moc nemel, kdyz se chci zaregistrovat na SGoldClass, hlasi mne to, ze moje IMEI neexistuje.. znamena to, ze je ten telefon dovezenej kdoviodkud a tam se da zareg. jen ceskej?

No to me hlasi taky a to mam founa od oskara takze by mel byt legal d'oh!

HenX
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2005 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty voe o moblikach se radsi nebavte me od tam tud prisla MC60 v takove pruhledne rouře

***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky Yahoo Messenger
sors
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 25, 2005 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no uz sem tam kupoval hodne telefonu a nikdy zadnej problem.. tak si zavolam na tu jejich linku a uvidim, kdyz to dela i na founu od oskara, tak to je divny.. d'oh!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: