Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ado začátečník

62.50 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 25, 2005 3:19 pm Předmět: Display a C75 |
|
|
Niekedy na mojej C75ke lahko poblikava v hornej casti display.
Zblizka to trochu vidno, ale z normalneho uhlu to nevidno.Chcel by som vediet, ci je to chyba alebo je to normalne spravanie displeya.
Mne osobne to nevadi.Diky za odpoved. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eclipse kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 25, 2005 5:50 pm Předmět: Re: Display a C75 |
|
|
Ado napsal: | Niekedy na mojej C75ke lahko poblikava v hornej casti display.
Zblizka to trochu vidno, ale z normalneho uhlu to nevidno.Chcel by som vediet, ci je to chyba alebo je to normalne spravanie displeya.
Mne osobne to nevadi.Diky za odpoved. |
Me to neblika, display je super, o dost lepsi nez brachuv CX65, ale hodne blbe jdou mackat tlacitka, hlavne 1.4 a 7, asi pudu reklamovat...  _________________ Alcatel OT 303 ->-> C60 ->-> C75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JimmyFLASH kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 26, 2005 2:06 am Předmět: Spekulativní kvalita displaye |
|
|
Mno ja bych to s tou kvalitou displeje zase tolik nepřeháněl.
Nevím teda jak u CX65, ale když jsem srovnal display na M65 s mojí C75kou tak jsem byl váže smutný z toho, jak špatně je videt obsah displaye při vypnutem osvětlení...je to nesrovnatelně horší a tedy bez podsviceni je tam videt "kulové".
Předpokladam, že je to tim, že má menší body a proto jsou huře videt.
Jinak je příjemně veliký proti bývalému M35i
PS.: Myslím že blikání jsem si zatím nevšiml _________________ >>> SIEMENS C75 <<<
http://www.jimmyflash.unas.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eclipse kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 26, 2005 1:08 pm Předmět: Re: Spekulativní kvalita displaye |
|
|
JimmyFLASH napsal: | Mno ja bych to s tou kvalitou displeje zase tolik nepřeháněl.
Nevím teda jak u CX65, ale když jsem srovnal display na M65 s mojí C75kou tak jsem byl váže smutný z toho, jak špatně je videt obsah displaye při vypnutem osvětlení...je to nesrovnatelně horší a tedy bez podsviceni je tam videt "kulové".
Předpokladam, že je to tim, že má menší body a proto jsou huře videt.
Jinak je příjemně veliký proti bývalému M35i
PS.: Myslím že blikání jsem si zatím nevšiml |
No tak pri vypnutnuty osvetleni neni nic videt, ale to mi vubec nevadi, pri zapnutym je super, a to je hlavni  _________________ Alcatel OT 303 ->-> C60 ->-> C75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HenX táta fóra

Založen: 09. 10. 2004 Příspěvky: 1172 Bydliště: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 28, 2005 8:15 am Předmět: |
|
|
já mám taky C75 a nevsiml jsem si ze by mi neco blikalo _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JimmyFLASH kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 28, 2005 3:22 pm Předmět: Re: Spekulativní kvalita displaye |
|
|
Eclipse napsal: |
No tak pri vypnutnuty osvetleni neni nic videt, ale to mi vubec nevadi, pri zapnutym je super, a to je hlavni  |
Musim uznat, že se mi ten displej jinak velice libí :-) Ty menší bodíky oprosi x65 jsou fakt pozitivní a je to dost videt, ale když se chci jen mrknout, jestli mi neprisla sms či cokoli jineho, vždy musim telefon rozsvitit ať už odblokováním, nebo dlouhým stiskem "C" a to je dooost otrava.
Nicmeně tento telefon budu mit asi jeste hodne dlouho, tak mi nezbude, než se s tim smiřit  _________________ >>> SIEMENS C75 <<<
http://www.jimmyflash.unas.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stranger badatel

Založen: 31. 08. 2004 Příspěvky: 197 Bydliště: 48.598530° N, 19.100260° E
276.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 28, 2005 3:47 pm Předmět: |
|
|
no neviem. mamin c75 je tiez v poho. skor by som to bral ako zalezitost displayov ako takych. nejaky ten refresh rate je predsa vzdy nech tvrdia vyrobcovia cokolvek. uz na starej ac55 ak sa pozorne pod spravnym uhlov zadivas uvidis nieco ako vlnenie displaya. opravte ma niekdo ak sa mylim. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|