Nastavení GPRS, WAP, MMS
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Další
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
oliv kolemjdoucí
34.88 SMM
|
Zaslal: st prosinec 14, 2005 4:18 pm Předmět: Re: problem s MMS |
|
|
Jeden den mi řekli že je vše v pořadku, a když jsem doma zjistil, že to zase nefunguje, tak mi napodruhé řeli že mam zavadu v mobilu. Nevite jak dlouho přibližně trvá reklamace. Jsem z Brna a do Prahy do servisu se mi nechce, tak to budu reklamovat přes obchod, kde jsem to koupil.
Pischkot napsal: | oliv napsal: | Dik, za radu, asi to udělám, ale myslím, že je spíš problém s mobilem, než s nastavením, řekl bych, že na to kolikrát jsem to kontzroloval tak v tom chyba být nemůže, a taky si nejsem jistý, jestli zrovna v pobočce potkám odborníka na systém mobilů, možná mi poradí s výběrem tarifu u Oskaa, ale ...
Pak by byl možná lepší autorizovaný servis Siemens, víte někdo jestli je nějaký takový v Brně??? |
Tam sou na nastavování mms,gprs a wap profíci, dělaj to tam každýmu, tak bych se toho nebál. Musí to umět, protže je to pro každýho danýho operátora trochu jinak a tu službu dělaj oni, tak ti jí musí umět zprovoznit. A jestli ti tam zjistí že máš problém s mobilem, tak si zajdi do servisu. |  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oliv kolemjdoucí
34.88 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 11:50 am Předmět: nastavení GPRS |
|
|
Tak jsem byl za operatorem, a tam se mi hrabali nekde v utrobach mobilu, neco s nastavením GPRS. A borec zjistil, ze tam mobil nefunguje spravne, ze je spatne nastaveno GPRS, mobil při nastavovani zamrzal a zobrazoval nepěkné věci.
Doma jsem znovu zkoušel to nastavení v mobilu najít, ale neúspěšně. Nevíte někdo kde by to mohlo být. Nejde o nastavení datových profilů!!!!!!!!!!!!!
Předpokládám, že je to nastavení, které má zůstat běžnému uživateli skryto a dá se do něj dostat jen nějakou fintou??????????
Poraď te mi, plís.
Mobil mi jinak funguje spravně a nechce se mi kvuli takove drobnosti ho dvata reklamovat, což znamená dlouhou dobu bez mobilu, a pak mi ještě řeknou že je to moje chyba nebo něco takového. Chtěl to zkusit nějak vyřešit sám.
Poznámka: napadá mně ješte jeden důvod proč se to mohlo stát. Mobil mi nikdy nespadl. Jen jednou mi vypadl z ruky a spadl cca 10cm, pak zamrzl a měl kouzelnou čáru přes display. Restartoval jsem ho a vše fungovalo v pohodě, tak jsem tomu nevěnoval pozornost. Je možné, že to zapříčinilo problém s MMS???? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 8:23 pm Předmět: Re: nastavení GPRS |
|
|
nemyslim, si ale řek bych, že pokud ti to nedokázali nastavit u tvého mobilního operátora, tak je na snadě reklamace. _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
witiko rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 8:46 pm Předmět: |
|
|
Mám problém s internetem. V aplikacích se v pohodě připojím, ale přes Surf a zábava - Internetový prohlížeč ne!!!! Předpokládám tedy, že je problém v profilu prohlížeče. Mám C65 EUROTEL-GO. Mohl by mi sem někdo napsat, co má být kde napsáno??? _________________ Siemens není špatný, to jen Benq je zlý! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
B!B0 kolemjdoucí
76.80 SMM
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 9:12 am Předmět: Připojení GPRS |
|
|
Prosím pomozte mám nasteveno GPRS a řekl bych, že správně (podle vás a taky podle Eurotelu) a přesto mě nefunguje připojení přes aplikace, internet přes prohlížeč jede, ale ty aplikace pořád nic. Help mi! _________________ C35i; C65 FW12 -> FW56 -> CSL65
"Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost, ale u vesmíru to není jisté." Einstein A.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: po prosinec 19, 2005 11:32 am Předmět: |
|
|
Nastavený HTTP profil pro javu správně? zkontroluj podle : http://www.siemensmania.cz/content.php?id=441 _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SMIKEE (člen klubu SM) táta fóra

Založen: 05. 12. 2005 Příspěvky: 1092 Bydliště: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(
57422.50 SMM
|
Zaslal: út prosinec 20, 2005 5:02 pm Předmět: |
|
|
A hlavně jestli to máš teda přes to GPRS,tak to musíš zapnout. _________________ Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
B!B0 kolemjdoucí
76.80 SMM
|
Zaslal: st prosinec 21, 2005 8:35 am Předmět: Dík |
|
|
Jediný co jsem změnil bylo APN, místo gowap jsem napsal gointernet a už to jede. THX  _________________ C35i; C65 FW12 -> FW56 -> CSL65
"Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost, ale u vesmíru to není jisté." Einstein A.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pidoma kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 11, 2006 11:00 pm Předmět: Nastavení MMS |
|
|
Mám Eurotel.Chci mít delší dobu natáčení videa u M65.Ale když zadám hodnotu 000 kb a najedu na další hodnotu tak tam automaticky skočí zpátky 030 kb.At už za to taky dám limit,vypnout i pozor.neví někdo co s tím aby tam zůstalo 000 kb????Jinak vše je nastaveno správně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MCB všeználek

4298.08 SMM
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 11:43 am Předmět: Velikost MMS |
|
|
Dá se někde najít přehled, jak velké MMS který telefon zvládne? _________________ Motorka StarTAC-> Legenda C35i-> M65 -> M75 -> S75 + Nokia 2630 -> SE XPERIA MINI ST15i (+Nokia 2630)
[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bond čestný člen

Založen: 11. 12. 2004 Příspěvky: 3289 Bydliště: Hradec Králové
14861.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 2:29 pm Předmět: Re: Velikost MMS |
|
|
MCB napsal: | Dá se někde najít přehled, jak velké MMS který telefon zvládne? |
no máš nastavený v mobilu
jinak nic takovýho asi není |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MCB všeználek

4298.08 SMM
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 5:12 pm Předmět: Re: Velikost MMS |
|
|
bondcze napsal: | no máš nastavený v mobilu jinak nic takovýho asi není |
Aha... tak už sem se to dočet o co mi šlo...
http://t-mobile.cz/Web/Residential/Zpravy/MultimedialniZpravy/OdesilaniMMSZprav.aspx
...když je MMS větší než foun zvládá, tak se automaticky "oseká". Ale pokud teda někdo víte o nějakém přehledu, kterej tel kolik zvládne, dejte vědět. _________________ Motorka StarTAC-> Legenda C35i-> M65 -> M75 -> S75 + Nokia 2630 -> SE XPERIA MINI ST15i (+Nokia 2630)
[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Obiwankenobi začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 5:37 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | ob3l1x napsal: | presne tu istu chybu vyhlasuje aj mne |
Podívejte se do nastavení - datová nast. - http profil - a tady musíte mít nastavený profil - GPRS data či něco obdobného ne ovšem GPRS WAP. JIMM jede přes internetový profil a ne profil WAP. |
prave som si stiahol Operu mini a tento prispevok mi stacil,aby som to nastavil,ze to ide v poriadku-cez http profile a apn internet.
Dobre napisane  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bond čestný člen

Založen: 11. 12. 2004 Příspěvky: 3289 Bydliště: Hradec Králové
14861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 15, 2006 5:50 pm Předmět: |
|
|
Příspěvky, které byly mimo téma byli smazané.
Doufám že se to již nebude opakovat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
siemensM55 postrach fóra

15.00 SMM
|
Zaslal: po únor 06, 2006 10:07 pm Předmět: |
|
|
T.MOBILE --- SK
NASTAVENIE MMS PRE SIEMENS CX65/CX70
Vojdeme do menu a vyhľadáme položku Nastavenia. Potvrdíme. Nalistujeme si položku Prenos
dát a stlačíme Vybrať. Zapneme položku GPRS a nastavíme sa nižšie na Dátové služby.
Potvrdíme.
Vyberieme si niektorý voľný profil a cez Voľby a Premenuj si ho premenujeme na T-Mobile MMS a
potvrdíme Uložiť. Potom znova stlačíme Voľby a Zmeniť. Nastavíme sa na položku GPRS-údaje a
stlačíme Zap. a potom Zmeniť.
Následne vypĺňame:
apn: mms
Používateľ: mms
Heslo: mms
DNS1: nevypĺňame
DNS2: nevypĺňame
Potvrdíme Uložiť.
Červeným tlačidlom sa vrátime až do základného (ikonového) menu. Tu sa
nastavíme na Správy -> Nast. správ -> MMS-nastav
V položke Spojenie-profil si vyberieme niektorý voľný profil a cez Voľby a Premenuj si ho
premenujeme na T-Mobile MMS a potvrdíme. Znovu stlačíme Voľby a Zmena nastav. a
náslendne vypĺňame:
CSD/GPRS profil: vyberieme T-Mobile MMS
Relayserv.URL: http://mms
Bezp.rel.serv.-URL: nevypĺňame
MMS WAP/HTTP: vyberieme WAP
Brána-IP: 192.168.001.001
Brána-port: 9201
Bezp. IP brány: nevypĺňame
Bezp. port brány: nevypĺňame
Potvrdíme OK.
Znovu stlačíme Voľby a Aktivuj.
Červeným tlačidlom sa vrátime o krok späť a vyberieme položku Použív.-nast. a
vyplníme:
Správa o doručení: (záleží od užívateľa)
Priorita-štandard: Normálne
Doba platnosti: Maximum
Trvanie stránky: 005,0 Sek.
Príjem: Aut. domovská
Mód vytvorenia: Voľné
(nasledujúce položky nevypĺňame)
Potvrdíme OK. _________________ M55 vymeneny za S55
CX70---(FW54)---DCA510--- + PATCHE
new-FW56 - pokazil som ho
BenQ Siemens EL71 fw45- waaaaw + microSD kingston 1GB + DCA-140 a DCA110
www.cool-mobil.wgz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
 |
Obsah fóra
-> Řada x65, x70 |
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Další
|
Strana 6 z 10 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|