Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
j0nny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 17, 2006 11:00 am Předmět: ### AX75 PROBLEM!!! (Pouze modra obrazovka a nic se nedeje) |
|
|
Dobry den,
stal se mi takova vec, ze aniz bych neco menil, tak kdyz zapnu svuj AX75, tak se ozve pouze uvitaci melodie a display je modry, dale se nic nedeje a reaguje pouze zase na "cervene tlaxitko" a tudiz ho muzu pak maximalne jen vypnout.
Pres kabel mobil reaguje v poradku, dostanu se aji do adresaru (napr jako v total commander).
Nevite nekdo jak tento problem opravit? Dekuji moc... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kamilkadze začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út leden 17, 2006 11:29 am Předmět: |
|
|
Hadal bych,ze to bude chtit prehrat firmware...Bude Ti stacit originalni od Siemensu a neztratis tak zadne data... _________________ K. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
j0nny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 17, 2006 12:22 pm Předmět: |
|
|
Kamilkadze napsal: | Hadal bych,ze to bude chtit prehrat firmware...Bude Ti stacit originalni od Siemensu a neztratis tak zadne data... |
Data uz jsou ztracena, ale to nevadi, kdyz zacnu nahravat originalni software
kód: | http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/fw/AX75160313_update.exe |
Tak vse probiha v poradku az do chvile(probehnou uspesne mazani dat i pak nahrani software), kdy se napise neco jako testuji pripojeni, pak mi napise, nemohl jsme se pripojit a program se ukonci.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Založen: 19. 10. 2004 Příspěvky: 951 Bydliště: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 17, 2006 1:50 pm Předmět: |
|
|
no nevým jak u tohohle ale u řady x60 by to moh bejt bluescreen a to by šlo vyřešit přes siemens contras tool _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: út leden 17, 2006 1:58 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, je potřeba nastavit kontrast. To provedeš programem JOKER. Nastavíš na COM port, rychlost, připoj vypnutý telefon a na záložce "Contrast" stiskni Service mode,krátce stiskni červené tlačítko, potom 5007 read horním jezcem uprav kontrast a dej 5007 Write. Nedá se říct přesně jaká hodnota má být nastavena, musíš zkoušet. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
j0nny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 17, 2006 2:32 pm Předmět: |
|
|
hairy.pecker napsal: | no nevým jak u tohohle ale u řady x60 by to moh bejt bluescreen a to by šlo vyřešit přes siemens contras tool |
zkouseno uz pred napsanim tohoto topicu. Nepomaha  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
j0nny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 17, 2006 2:34 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | Přesně tak, je potřeba nastavit kontrast. To provedeš programem JOKER. Nastavíš na COM port, rychlost, připoj vypnutý telefon a na záložce "Contrast" stiskni Service mode,krátce stiskni červené tlačítko, potom 5007 read horním jezcem uprav kontrast a dej 5007 Write. Nedá se říct přesně jaká hodnota má být nastavena, musíš zkoušet. |
Odzkouseno ted, problem pretrvava, zadna zmena.
NEbo mi napiste alespon nejakou hodnotu, pri ktere by to melo alespon neco ukazat, zkousel jsem kolem stredu, uplne bile , ci tak 2cm od mofre, display porad vypada stejne
Jedna se o brachuv mobil a rikal, ze tohle mu uz dvakrat udelalo, ze mu to hodilo jen modrou obrazovku, ale ze pry po zahrati mezi rukama, se mob rozjel, ale kdyz mu to udelalo po treti, tak uz ne .
Tak vse probiha v poradku az do chvile(probehnou uspesne mazani dat i pak nahrani software), kdy se napise neco jako testuji pripojeni, pak mi napise, nemohl jsme se pripojit a program se ukonci. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad <= tohle myslim taky neni normalni 
Naposledy upravil j0nny dne út leden 17, 2006 3:04 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hadr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 17, 2006 2:53 pm Předmět: |
|
|
j0nny napsal: |
Tak vse probiha v poradku az do chvile(probehnou uspesne mazani dat i pak nahrani software), kdy se napise neco jako testuji pripojeni, pak mi napise, nemohl jsme se pripojit a program se ukonci <= tohle myslim taky neni normalni  |
Taky jsem prehraval firmware u AX75 a napsalo mi to presne to samy, tak jsem zapnul telefon a FW byl v poradku nahrany a vsechno funguje bezproblemu
Ale s tim modrym displayem ti bohuzel nepomohu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
j0nny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 17, 2006 5:34 pm Předmět: |
|
|
hadr napsal: | j0nny napsal: |
Tak vse probiha v poradku az do chvile(probehnou uspesne mazani dat i pak nahrani software), kdy se napise neco jako testuji pripojeni, pak mi napise, nemohl jsme se pripojit a program se ukonci <= tohle myslim taky neni normalni  |
Taky jsem prehraval firmware u AX75 a napsalo mi to presne to samy, tak jsem zapnul telefon a FW byl v poradku nahrany a vsechno funguje bezproblemu
Ale s tim modrym displayem ti bohuzel nepomohu. |
Takze to znamena, ze jsem uspesne upgradnul firmware, coz by melo znamenat defaultni nastaveni contrastu, nebo ne Takze by mel zmizet problem s modrym displayem. Tudiz je to v necem jinem coz  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whitewash táta fóra

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1469 Bydliště: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Zaslal: út leden 17, 2006 7:14 pm Předmět: |
|
|
Kontrast displeja je zapisany v EEPROM, ktory sa prehratim FW nezmeni... _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
j0nny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 18, 2006 11:31 am Předmět: |
|
|
whitewash napsal: | Kontrast displeja je zapisany v EEPROM, ktory sa prehratim FW nezmeni... |
takze si myslite, ze je to tim kontrastem? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: st leden 18, 2006 3:51 pm Předmět: |
|
|
taky to může bejt prostě špatnej kontakt. Můžeš ho zkusit rozebrat a vyčistit, když nic nepomáhá _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
j0nny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so leden 21, 2006 9:09 am Předmět: |
|
|
j0nny napsal: | whitewash napsal: | Kontrast displeja je zapisany v EEPROM, ktory sa prehratim FW nezmeni... |
takze si myslite, ze je to tim kontrastem? |
Ztratim Prepsanim EEPROM zaruku? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whitewash táta fóra

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1469 Bydliště: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Zaslal: so leden 21, 2006 9:11 am Předmět: |
|
|
Ak prepises iba blok s kontrastom, nie - v servise nezistia, ze si sa s tym hral... Bloky EEPROM sa prepisuju vzdy, ked si v nastaveniach telefonu nieco zmenis... _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
j0nny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 26, 2006 11:53 am Předmět: |
|
|
whitewash napsal: | Ak prepises iba blok s kontrastom, nie - v servise nezistia, ze si sa s tym hral... Bloky EEPROM sa prepisuju vzdy, ked si v nastaveniach telefonu nieco zmenis... |
A jak by se to dalo podniknout? Tezko nekde sezenu jen kus EEPROM s kontrastem. Nemuze nekdo rici, kolik je defaultni hodnota kontrastu? Abych to mohl nastavit v programech uvedenych vyse a nedel bych, ze to tim neni ci je? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|