Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Zaslal: ne leden 22, 2006 10:15 am Předmět: Re: Jimm a sms |
|
|
monak napsal: | Zdravím,nevíte jestli by se nedalo do Jimma implementovat posílání sms?(oskar,ET). |
na posielanie sms je vela inych programov, jimm je urceny na icq |
|
Návrat nahoru |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Zaslal: ne leden 22, 2006 12:49 pm Předmět: |
|
|
beardie napsal: | takze na verzii 0,5 beta 33 SA DAJU posielat z mobilu subory
EDIT: posielat sa daju,prijimat nie |
Me to de aji na nizsich verzich _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Založen: 08. 10. 2004 Příspěvky: 396 Bydliště: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 22, 2006 2:57 pm Předmět: |
|
|
To je teda divný, tobě to funguje ale mě teda vůbec. Z mnoha pokusů se mi to podařilo jen 2x a to po sobě. Čím to je?  _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Návrat nahoru |
|
 |
monak badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 22, 2006 9:51 pm Předmět: Re: Jimm a sms |
|
|
beardie napsal: | monak napsal: | Zdravím,nevíte jestli by se nedalo do Jimma implementovat posílání sms?(oskar,ET). |
na posielanie sms je vela inych programov, jimm je urceny na icq |
To je sice pravda,ale když už mám spuštěný ICQ a potřebuju poslat sms,tak je zbytečný se odpojit a znovu nalogovat.
Třeba Colibry(jabber) to umí,ale nedá se minimalizovat na lištu:-( _________________ C55 888KB+systémové a grafické patche.
Výhled SX1.Vyzkoušel jsem SX1 a zase jsem se raději vrátil k C55.Výhled CX75 nebo Motorola MPX220.Nakonec jsem šel do K700i a urychleně se ho koukám zbavit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Zaslal: po leden 23, 2006 4:01 pm Předmět: Re: Jimm a sms |
|
|
monak napsal: | To je sice pravda,ale když už mám spuštěný ICQ a potřebuju poslat sms,tak je zbytečný se odpojit a znovu nalogovat.
Třeba Colibry(jabber) to umí,ale nedá se minimalizovat na lištu:-( |
sms sa da poslat aj pocas javy, staci k tomu patch ###
Naposledy upravil beardie dne st leden 25, 2006 5:26 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Butkic začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po leden 23, 2006 4:13 pm Předmět: |
|
|
Existuje na tuto verzi čeština?
Lidi nevíte, zda jde nějak nastavit jimm, aby mi při připojení znovu nenatahoval kontakt list? (Po každém připojení nejprv natáhne 12KB a to se v celku prodrazí)
A jak vám jede diakritika? mě tedy špatně ale používám v.0.5.1-Ricky gold edition 0.1 _________________ (Siemens M75 | RS-MMC 512MB SanDisk | DCA 510 | Firmware v23 + patche ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Založen: 08. 10. 2004 Příspěvky: 396 Bydliště: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Zaslal: po leden 23, 2006 4:24 pm Předmět: |
|
|
Butkic napsal: | Existuje na tuto verzi čeština?
Lidi nevíte, zda jde nějak nastavit jimm, aby mi při připojení znovu nenatahoval kontakt list? (Po každém připojení nejprv natáhne 12KB a to se v celku prodrazí)
A jak vám jede diakritika? mě tedy špatně ale používám v.0.5.1-Ricky gold edition 0.1 | čestina, na beta33? to pochybuju, proč by to někdo dělal, když za chvíli bude další beta verze, a....s tím nastavením to teda nevím, a diakritika mi funguje dobře, sice někdy se mi stávalo, s beta7, ale teď už ne, je to boží jen ten traffic, zatím mám DAtA Nonstop tak je mi to fuk, ael pak... _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Zaslal: út leden 24, 2006 8:35 pm Předmět: |
|
|
mam dotaz: ako zmenit cas v jimmovi, bo mi ukazuje o hodinu viac ako je
edit: ked zmenim cas v telefone o hodinu viac,na jimmovi je uz o 2 hodiny viac... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
plancar začátečník

Založen: 14. 11. 2004 Příspěvky: 86 Bydliště: Dol.Lutyně (mezi prdelama Bohumínem a Rychvaldem)
61.00 SMM
|
Zaslal: st leden 25, 2006 4:45 pm Předmět: |
|
|
Asi hledám špatně, ale zatím sem to nenašel. Nejdou mi v M55 zvuky message a online. Pouze pípnutí nebo bez. Původní jsou .mmf a ty M55 neumí. Jde JIMM nejak upravit aby prehral v M55 .mid nebo .amr? Používám 0.4.1 _________________ OT301>N3310>M55-fw10+patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michi začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st leden 25, 2006 11:00 pm Předmět: |
|
|
ahoj, kdo by mel zajem udelal jsem build posledni CVS verze!!! tady je changelog:
VERSION 0.5.0
* NEW FEATURE: Popup window when message arrived (optional)
* NEW FEATURE: Configurable hotkeys
* NEW FEATURE: Connection via HTTP possilble
* NEW FEATURE: Jimm can show contact client info.
Also Jimm is specified as JIMM client for other ones.
* NEW FEATURE: Classic chat (text at top and edit area at bottom). For
siemens2 build only
* NEW FEATURE: Safe login (MD5 login). Strongly recommended if
socks-proxy is used.
* NEW FEATURE: Support for several accounts (max. 3 accounts are allowed)
* BUGFIX: Jimm sometimes crashed if was restored from flip on Motorola phones
* BUGFIX: There are no more echo errors after errorous connections
* BUGFIX: Jimm stoped login when received offline message from unknown contact
* BUGFIX: Flag "no auth" was not stored in RMS
* Contact name which consists of digits is renamed automatically after
requesting user info
* Deleted ability to send URL message as it is possible to send URLs as text
* Added possibility to save stored history to file (at siemens only)
* Rewrote Connection handler to be more modular and better readable
* Now Jimm works with touchscreen (only for MIDP2 build)
* New language system is done. Language strings are stored in *.lng files now
* Status of contact is stored in contact list after checking for invisible
* Now chat are filled with 5 last messages from history when opened (optional)
* Text from user info can be copied
* Removed creeping line as there were too much bugs on some mobile phones
* Menu "Minimize" is shown only at sony-ericsson phones
* Options are now compartible between versions
* Pressing red button on Nokia phones will now end Jimm in a cleaner way
* Internal data handling for ContactItems rewritten (should consume less heap)
* Login time, online time and idle time can be seen on Information page
* Code optimized for lower memory usage
* External IP of contact are shown in client info
* Status of temporary contacts and contacts awaiting authorization is shown
* Improved dialogs for deleting chat and history (it is possible to delete
current item, others items or all items)
* New util JLFT - "Jimm Lang File Tool" for easy comparing and changing Jimm .lang files
hlavne se mi tam libi multi account , snizil se traffic pri prihlaseni a hlavne zrychlilo se prihlaseni (subjektivni nazor) (jedna se o plnou palbu - SMILIES,TRAFFIC,PROXY,HISTORY,FILES) je to na MIDP2 Siemens -> tedy x65 a vyssi
s debuglogem: http://rapidshare.de/files/11831275/jimm_debug.zip.html
bez: http://rapidshare.de/files/11831389/jimm.zip.html _________________ Sie C35i (pocatky tunningu )->Sie M55 FW11 -> Sie S65 FW12->FW25->FW43->FW50->FW58
Patche:HF bez potvrzeni,techfont,GRPS ikonky,VoiceMemo na MMC,OpenDisc 4ever,vibra-logo,vibra pri spojeni,missed indicator
Naposledy upravil Michi dne čt leden 26, 2006 7:24 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Zaslal: čt leden 26, 2006 12:28 am Předmět: |
|
|
plancar napsal: | Asi hledám špatně, ale zatím sem to nenašel. Nejdou mi v M55 zvuky message a online. Pouze pípnutí nebo bez. Původní jsou .mmf a ty M55 neumí. Jde JIMM nejak upravit aby prehral v M55 .mid nebo .amr? Používám 0.4.1 |
Ja sem si to upravoval tak, ze sem si v nastaveni jimma nastavil nazvy zvukovych souboru, ktery chci pouzivat (napr. prichod.wav apod.) Potom sem si na disk zkopiroval jar soubor z telefonu, priponu zmenil na rar a pretahnutim mysi na rar soubor sem nahral pozadovanej zvuk. Potom staci prejmenovat na jar a dat zpatky do telefonu. Me to takhle funguje _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Návrat nahoru |
|
 |
plancar začátečník

Založen: 14. 11. 2004 Příspěvky: 86 Bydliště: Dol.Lutyně (mezi prdelama Bohumínem a Rychvaldem)
61.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 26, 2006 5:25 pm Předmět: |
|
|
XXX napsal: |
Ja sem si to upravoval tak, ze sem si v nastaveni jimma nastavil nazvy zvukovych souboru, ktery chci pouzivat (napr. prichod.wav apod.) Potom sem si na disk zkopiroval jar soubor z telefonu, priponu zmenil na rar a pretahnutim mysi na rar soubor sem nahral pozadovanej zvuk. Potom staci prejmenovat na jar a dat zpatky do telefonu. Me to takhle funguje |
Takze asi v tom byl ten figl, ja to nejdriv nakopiroval a pak v nastaveni menil nazev souboru. Vyzkousim a ozvu se, zatim dik.
Edit: Takze mi to bohuzel nefunguje, pritom ostatni veci menim normalne (smajliky, stavy), telefon je stale potichu
Edit2: Zrejme chyba v nekompatibilite souboru .wav a .amr, s .mid mi to hraje, dik za pomoc  _________________ OT301>N3310>M55-fw10+patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|