Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 29, 2006 10:37 am Předmět: |
|
|
1913 napsal: | tak se mi vrátila sx1 ze servisu s vymenenou displejové desky(mmi) a vypina se pri nabijeni porad. uz z toho zacinam sedivet  |
No mě se zas často nenabíjí telefon když je vypnutej, ale to neřeším bo ho nevypínám _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 29, 2006 12:07 pm Předmět: |
|
|
Ahojky .. mě se v pátek také vrátila Sx1 .. vyměnili mi MMI, Control panel, mmc čtečku, baterku, nabíječku ... to vše kvůli tomu že se nedobýjel .. teď už to jakš tak funguje ... _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
[email protected] [email protected] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 29, 2006 2:38 pm Předmět: |
|
|
madmike napsal: | Ahojky .. mě se v pátek také vrátila Sx1 .. vyměnili mi MMI, Control panel, mmc čtečku, baterku, nabíječku ... to vše kvůli tomu že se nedobýjel .. teď už to jakš tak funguje ... |
Co to znamená "jakš tak"? Přístroj se buď nabíjí, nebo nenabíjí, jiný stav neznám. Pokud nabíjení nefunguje korektně, šup s tím zpátky na reklamaci! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
1913 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 29, 2006 5:20 pm Předmět: |
|
|
Zitra jde do servisu zas, maj jediny stesti ze jim to vzdy trva zhruba 5 dnu. Ale stejne tam delaj samy nuly co siemensum nerozumi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 29, 2006 5:38 pm Předmět: |
|
|
1913 napsal: | Zitra jde do servisu zas, maj jediny stesti ze jim to vzdy trva zhruba 5 dnu. Ale stejne tam delaj samy nuly co siemensum nerozumi  |
5 dnů - to je tedy štěstí! Nemáš Siemens Gold Class?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
1913 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 29, 2006 6:09 pm Předmět: |
|
|
Krouta napsal: | 1913 napsal: | Zitra jde do servisu zas, maj jediny stesti ze jim to vzdy trva zhruba 5 dnu. Ale stejne tam delaj samy nuly co siemensum nerozumi  |
5 dnů - to je tedy štěstí! Nemáš Siemens Gold Class?  |
Asi mam stesti ale nikdy nemeli telefon dyl jak 12dni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 471 Bydliště: Moravský Krumlov
2061.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 29, 2006 6:36 pm Předmět: |
|
|
huNt3r napsal: | me to taky delalo kdyz sem si koupil SX1 nastesti mi ho jeste ten den vymenili za novej ... necekal sem, ale ze to bude tak frekventovanej problem ... | njn kdyz je nekdo lama a vsechno co si koupi musí reklamovat (i tu ctecku karet ) tak se neda svitit  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 29, 2006 9:41 pm Předmět: |
|
|
1913 napsal: |
Asi mam stesti ale nikdy nemeli telefon dyl jak 12dni  |
Já to myslel spíš ironicky.
Možná se pletu ale nemají náhodou vyřídit majitelům karty Siemens Gold Class reklamaci a opravu přístroje do 48 hodin? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 29, 2006 10:44 pm Předmět: |
|
|
Krouta napsal: | madmike napsal: | Ahojky .. mě se v pátek také vrátila Sx1 .. vyměnili mi MMI, Control panel, mmc čtečku, baterku, nabíječku ... to vše kvůli tomu že se nedobýjel .. teď už to jakš tak funguje ... |
Co to znamená "jakš tak"? Přístroj se buď nabíjí, nebo nenabíjí, jiný stav neznám. Pokud nabíjení nefunguje korektně, šup s tím zpátky na reklamaci! |
No jakš takš funguje .. nabíjení funguje tak jak by mělo .. aaaale stále mě štve ty chyby typu resetování telefonu při nějaké aplikaci .. lépe řečeno když se zaplní operační paměť .. to pak docela zabolí .. je zajímavé že to dělá u českého FW .. teda aspoň u mne .. mám tam zpět FW 15 Int... a to je bájo .. nevím čím pak to ..
Stává se vám taky že po tom co telefon zahlásí že je nabitá baterie se telefon kousne ? ale resetne se sám .. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po leden 30, 2006 10:22 am Předmět: |
|
|
madmike napsal: | ...
Stává se vám taky že po tom co telefon zahlásí že je nabitá baterie se telefon kousne ? ale resetne se sám .. |
Po roce používání SX1 se mi to po nabití baterky (pokud vím) ještě nestalo (ani reset ani vypnutí). Jednou za čas se mi SX1 resetne když ho používám jako GPRS modem při připojení na net (což používám denně). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wooder kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 02, 2006 8:20 pm Předmět: gprs |
|
|
Krouta napsal: | madmike napsal: | ...
Stává se vám taky že po tom co telefon zahlásí že je nabitá baterie se telefon kousne ? ale resetne se sám .. |
Po roce používání SX1 se mi to po nabití baterky (pokud vím) ještě nestalo (ani reset ani vypnutí). Jednou za čas se mi SX1 resetne když ho používám jako GPRS modem při připojení na net (což používám denně). |
No tak to gratuluju, já ho mám stejnou dobu, používám ho taky jako GPRS modem a nabíjí se 30 minut a vydrží 30 minut. Při nabití se vypne, po vybití zapípá a mám tak dvě nebo tři sekundy, abych ho strčil do nabíječky než se vypne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 02, 2006 8:27 pm Předmět: Re: gprs |
|
|
wooder napsal: |
No tak to gratuluju, já ho mám stejnou dobu, používám ho taky jako GPRS modem a nabíjí se 30 minut a vydrží 30 minut. Při nabití se vypne, po vybití zapípá a mám tak dvě nebo tři sekundy, abych ho strčil do nabíječky než se vypne. |
No já myslím, že gratulovat mi k normálnímu fungování SX1 netřeba.
Stejné zkušenosti jako já, má určitě drtivá většina majitelů tohoto skvělého přístroje. To spíš ty máš smolíka, že servis není schopen nápravy. Pokud tedy vůbec své právo v servisu uplatňuješ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 03, 2006 12:26 am Předmět: Re: gprs |
|
|
Krouta napsal: | wooder napsal: |
Stejné zkušenosti jako já, má určitě drtivá většina majitelů tohoto skvělého přístroje. To spíš ty máš smolíka, že servis není schopen nápravy. Pokud tedy vůbec své právo v servisu uplatňuješ. |
Ano gratulace je pro tvoji sx1 .. funkční kousek není náhoda .. mně se to začalo dít tyto věci až potom co byl poprvé v servisu .. ale stejně je to best telefon..  _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Návrat nahoru |
|
 |
wooder kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so únor 04, 2006 5:01 pm Předmět: Re: gprs |
|
|
Krouta napsal: | wooder napsal: |
Hm, takže změna. Telefon nemá problém s nabíjením, nýbrž ho má s vybíjením. Dal jsem na radu jednoho webu, kde se psalo o formátování baterií a zapínal jsem mobil dokud to ještě šlo. Asi po hodině takového zapínání jsem si mohl na deset minut pustit video.
Mobil je skvělý, ale s baterkou byly potíže vždy. Škoda. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 05, 2006 9:32 pm Předmět: Re: gprs |
|
|
wooder napsal: |
...Dal jsem na radu jednoho webu, kde se psalo o formátování baterií a zapínal jsem mobil dokud to ještě šlo... |
No nejsem si jistý, jestli je takovéto "formátování" pro Li-Ion baterku to nejlepší.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|