clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Vypínání při nabíjení baterie

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Vypínání při nabíjení baterie
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
novakl
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1913 napsal:
tak se mi vrátila sx1 ze servisu s vymenenou displejové desky(mmi) a vypina se pri nabijeni porad. uz z toho zacinam sedivet d'oh!

No mě se zas často nenabíjí telefon když je vypnutej, ale to neřeším bo ho nevypínám

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
madmike
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojky .. mě se v pátek také vrátila Sx1 .. vyměnili mi MMI, Control panel, mmc čtečku, baterku, nabíječku ... to vše kvůli tomu že se nedobýjel .. teď už to jakš tak funguje ...

Fight for Freedom... Freedom forever

-------------------------------------------

[email protected] [email protected]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krouta
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madmike napsal:
Ahojky .. mě se v pátek také vrátila Sx1 .. vyměnili mi MMI, Control panel, mmc čtečku, baterku, nabíječku ... to vše kvůli tomu že se nedobýjel .. teď už to jakš tak funguje ...

Co to znamená "jakš tak"? Přístroj se buď nabíjí, nebo nenabíjí, jiný stav neznám. Pokud nabíjení nefunguje korektně, šup s tím zpátky na reklamaci!
1913
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zitra jde do servisu zas, maj jediny stesti ze jim to vzdy trva zhruba 5 dnu. Ale stejne tam delaj samy nuly co siemensum nerozumi Not talking
Krouta
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1913 napsal:
Zitra jde do servisu zas, maj jediny stesti ze jim to vzdy trva zhruba 5 dnu. Ale stejne tam delaj samy nuly co siemensum nerozumi Not talking

5 dnů - to je tedy štěstí! Nemáš Siemens Gold Class? Shocked
1913
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krouta napsal:
1913 napsal:

5 dnů - to je tedy štěstí! Nemáš Siemens Gold Class? Shocked

Asi mam stesti ale nikdy nemeli telefon dyl jak 12dni Pray
P.aja.
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

huNt3r napsal:
me to taky delalo kdyz sem si koupil SX1 nastesti mi ho jeste ten den vymenili za novej ... necekal sem, ale ze to bude tak frekventovanej problem ...
njn kdyz je nekdo lama a vsechno co si koupi musí reklamovat (i tu ctecku karet ) tak se neda svitit
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1913 napsal:

Asi mam stesti ale nikdy nemeli telefon dyl jak 12dni Pray

Já to myslel spíš ironicky.
Možná se pletu ale nemají náhodou vyřídit majitelům karty Siemens Gold Class reklamaci a opravu přístroje do 48 hodin?
madmike
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krouta napsal:
madmike napsal:

Co to znamená "jakš tak"? Přístroj se buď nabíjí, nebo nenabíjí, jiný stav neznám. Pokud nabíjení nefunguje korektně, šup s tím zpátky na reklamaci!

No jakš takš funguje .. nabíjení funguje tak jak by mělo .. aaaale stále mě štve ty chyby typu resetování telefonu při nějaké aplikaci .. lépe řečeno když se zaplní operační paměť .. to pak docela zabolí .. je zajímavé že to dělá u českého FW .. teda aspoň u mne .. mám tam zpět FW 15 Int... a to je bájo .. nevím čím pak to ..

Stává se vám taky že po tom co telefon zahlásí že je nabitá baterie se telefon kousne ? ale resetne se sám ..

Krouta
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 30, 2006 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madmike napsal:
...
Stává se vám taky že po tom co telefon zahlásí že je nabitá baterie se telefon kousne ? ale resetne se sám ..

Po roce používání SX1 se mi to po nabití baterky (pokud vím) ještě nestalo (ani reset ani vypnutí). Jednou za čas se mi SX1 resetne když ho používám jako GPRS modem při připojení na net (což používám denně).
wooder
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2006 8:20 pm    Předmět: gprs Odpovědět s citátem

Krouta napsal:
madmike napsal:
...

Po roce používání SX1 se mi to po nabití baterky (pokud vím) ještě nestalo (ani reset ani vypnutí). Jednou za čas se mi SX1 resetne když ho používám jako GPRS modem při připojení na net (což používám denně).

No tak to gratuluju, já ho mám stejnou dobu, používám ho taky jako GPRS modem a nabíjí se 30 minut a vydrží 30 minut. Při nabití se vypne, po vybití zapípá a mám tak dvě nebo tři sekundy, abych ho strčil do nabíječky než se vypne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Krouta
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2006 8:27 pm    Předmět: Re: gprs Odpovědět s citátem

wooder napsal:

No tak to gratuluju, já ho mám stejnou dobu, používám ho taky jako GPRS modem a nabíjí se 30 minut a vydrží 30 minut. Při nabití se vypne, po vybití zapípá a mám tak dvě nebo tři sekundy, abych ho strčil do nabíječky než se vypne.

No já myslím, že gratulovat mi k normálnímu fungování SX1 netřeba. Very Happy
Stejné zkušenosti jako já, má určitě drtivá většina majitelů tohoto skvělého přístroje. To spíš ty máš smolíka, že servis není schopen nápravy. Pokud tedy vůbec své právo v servisu uplatňuješ.
madmike
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 12:26 am    Předmět: Re: gprs Odpovědět s citátem

Krouta napsal:
wooder napsal:

Stejné zkušenosti jako já, má určitě drtivá většina majitelů tohoto skvělého přístroje. To spíš ty máš smolíka, že servis není schopen nápravy. Pokud tedy vůbec své právo v servisu uplatňuješ.

Ano gratulace je pro tvoji sx1 .. funkční kousek není náhoda .. mně se to začalo dít tyto věci až potom co byl poprvé v servisu .. ale stejně je to best telefon.. Very Happy

wooder
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 04, 2006 5:01 pm    Předmět: Re: gprs Odpovědět s citátem

Krouta napsal:
wooder napsal:

Hm, takže změna. Telefon nemá problém s nabíjením, nýbrž ho má s vybíjením. Dal jsem na radu jednoho webu, kde se psalo o formátování baterií a zapínal jsem mobil dokud to ještě šlo. Asi po hodině takového zapínání jsem si mohl na deset minut pustit video.

Mobil je skvělý, ale s baterkou byly potíže vždy. Škoda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Krouta
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2006 9:32 pm    Předmět: Re: gprs Odpovědět s citátem

wooder napsal:

...Dal jsem na radu jednoho webu, kde se psalo o formátování baterií a zapínal jsem mobil dokud to ještě šlo...

No nejsem si jistý, jestli je takovéto "formátování" pro Li-Ion baterku to nejlepší. Think
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: