Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
risno kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 02, 2006 11:04 pm Předmět: S75 - WS update13-3dni ok=>nefunkcne... |
|
|
CAf everybody.
Stala sa mi takato vec...
Origos SW(10) v S75 mi fungovala asi tyzden, potom sa mi tel vypol.Ked som ho zapol, tak sa stale vypinal => nasledoval WS13 update...Fungovalo mi to 3dni.Poslal som dneska jednu sms(aj predtym som posielal aj sms aj MMS) a zamrzol mi tel. Po vyp/zap zom sa dostal len po uvitaciu spravu a to je vsetko.
Tak som skusal WS 16, ale stale som na tom rovnako...POMOZTE mi niekto....
Mam este sancu to nejako ozivit???? Nemam ale ziadnu flash zalohu...:-((((
PLEASE HELP ME SOMEBODY....
THANX. _________________ RisNo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
risno kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 02, 2006 11:07 pm Předmět: |
|
|
BEZY napsal: | Reklamace. Nic víc se dělat nedá |
Ale uznaju mi zaruku, ked som tam daval WS 16??????
--==RisNo==-- _________________ RisNo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajas pisatel

Založen: 18. 06. 2004 Příspěvky: 266 Bydliště: nejpěknější dědina ŽELETICE
771.24 SMM
|
Zaslal: pá únor 03, 2006 12:06 am Předmět: |
|
|
No nahrej tam origin fw 13 a pak to běž reklamovat.Siemens se zavázal, že bude uznávat reklamace pokud tam bude orig.firmware... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 03, 2006 6:47 am Předmět: Re: S75 - WS update13-3dni ok=>nefunkcne... |
|
|
risno napsal: | CAf everybody.
Stala sa mi takato vec...
Origos SW(10) v S75 mi fungovala asi tyzden, potom sa mi tel vypol.Ked som ho zapol, tak sa stale vypinal => nasledoval WS13 update...Fungovalo mi to 3dni.Poslal som dneska jednu sms(aj predtym som posielal aj sms aj MMS) a zamrzol mi tel. Po vyp/zap zom sa dostal len po uvitaciu spravu a to je vsetko.
Tak som skusal WS 16, ale stale som na tom rovnako...POMOZTE mi niekto....
Mam este sancu to nejako ozivit???? Nemam ale ziadnu flash zalohu...:-((((
PLEASE HELP ME SOMEBODY....
THANX. |
me se stalo to neco podobneho s fw12. Po 14 dnech pouzivani se zacal vypinat zhruba 5sekund po zapnuti. Myslel sem, ze jsem to zpusobil spatnym graf. tematem, ale ted vidim, ze to mozna bude jinak....
nicmene tel. uz sem dal v utery do servisu, ted budu mozna az mesic bez nej  _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|