Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dudikov kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 03, 2006 3:03 pm Předmět: S55 oprava dle navodu ho asi navždy umrtvila - Testpoint ?! |
|
|
Zdravím všechny,
chtěl jsem si přehrat flash, ale při nahrání nového, vždy napsal wrong software, odblokovat nešel. Tak jsem zvolil návod "Jak napravit umrtevný telefon" (http://www.siemensmania.cz/content.php?id=105) oproti puvodnímu návodu jsem jako flash dal původní co na něm byl. Vše se způstilo, tak jsem zajásal pote jsem ho dal ještě odblokovat a ejle ono to, nešlo a proč, no protože telefon už nešel ani zapnout - prostě ani nebékne - uplně mrtvy, tak jsem investoval par hodin do hledání (abych se neptal na to co tu bylo) a vyšlo mi s toho jediné TESTPOINT. Po dalším hledání zaměřeném na tespoint jsem zjistil, že pro starší telefony zde žádný ucelený a jednoznačný návod neexistuje a navíc jsem zjistil že software "Tespoint Station V1.1" který má být v angličtině (bohužel není) má zcela jiné fotografie a jiný postup (přerušování kontaktu) než TestpointS55.doc (spojování kontaktu), no a pak kdo se v tom má vyznat . Tak jestli někdo umíte poradit, tak předem MOOOC děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|