clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - SX1 a problém MMC Pretec

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

SX1 a problém MMC Pretec

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
deny.cz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2006 12:08 pm    Předmět: SX1 a problém MMC Pretec Odpovědět s citátem

Zdravím,

mám problém s MMC Pretec 256 MB. Až do včerejšího formátu, který jsem prováděl v telefonu bylo vše O.K. Provedl jsem si zálohu pomocí Siemens Data Suite a MMC zformátoval. Poté nahrál zpátky zálohu, ale od té doby se mi po startu telefonu nebo vytažení a opětovném vložení karty nenačtou v menu ikony programů, které mám na MMC. Přes správce souborů se v pořádku na kartu dostanu. Ikonky se načtou, až když přes menu karty zvolím např. "Vyměnit pam. kartu", nebo třebe jen změním její název. Setkali jste se s něčím podobným?

Naposledy upravil deny.cz dne ne únor 05, 2006 8:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dubas_
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2006 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam MMC Pretec 512Mb a taky mi to blblo pomohlo mi sformatovani v telefonu a nainstalovani vsech programu znovu na E:/

fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
deny.cz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2006 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už na tom pracuji, ale je to zvláštní...
deny.cz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2006 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak bohužel, ani dvojnásobný formát karty nepomohl. Nainstaloval jsem znovu nějaké aplikace na kartu, ale po startu telefonu nevidím ikony. :-/

Hlavně by mě zajímalo, zda by pomohla výměna MMC (třeba za A-data), nebo je to chyba telefonu?

dubas_
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2006 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pak bych zkusil trojhmat * a # a cerveny tlacitko vse najednou zmackni pri vypnutym telefonu ale pred tim si zalohuj vse v mobilu jinak o to prijdes

jinak Pretec byva bez problemu pri nejhorsim maj dozivotni zaruku na karty, a jakej mas fw v mobilu?

fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
deny.cz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2006 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Formát telefonu už jsem taky dělal. Mám FW15 + patche na EidPic a Evkon (EvkonEx). Navíc už nějak nemám doklad od tý karty. Embarassed
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 06, 2006 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

deny.cz napsal:
Formát telefonu už jsem taky dělal. Mám FW15 + patche na EidPic a Evkon (EvkonEx). Navíc už nějak nemám doklad od tý karty. Embarassed

Skoda, ze uz nemas doklady od tej karty, lebo ma dozivotnu zaruku, takze by sa dala vyreklamovat. Ale Pretec je najkvalitnejsia znacka na trhu, rozhodne by som ju nemenil za A-Data. Skus sa spojit s importerom kariet Pretec do Ciech, on by mohol prijat reklamaciu. Aspon na Slovensku je to tak, ak nemas doklad od tovaru ale je este v zaruke, reklamaciu by mal vybavit importer tovaru.

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 06, 2006 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deny.cz napsal:

Hlavně by mě zajímalo, zda by pomohla výměna MMC (třeba za A-data), nebo je to chyba telefonu?

A-data určitě nebrat! Měl jsem s ní jen tu nejhorší zkušenost (a co jsem četl tak jsem rozhodně nebyl sám), nakonec přestala fungovat úplně. S tím tvým Pretecem jsi měl asi smůlu na blbej kus - čistě statisticky (zkus se podívat třeba sem Arrow http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=7633 ) je PRETEC určitě jedna z nejspolehlivějších značek. Teď mám PRETEC 512 a naprostá pohoda 8)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
novakl
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 11, 2006 9:22 pm    Předmět: Re: SX1 a problém MMC Pretec Odpovědět s citátem

deny.cz napsal:
Zdravím,

mám problém s MMC Pretec 256 MB. Až do včerejšího formátu, který jsem prováděl v telefonu bylo vše O.K. Provedl jsem si zálohu pomocí Siemens Data Suite a MMC zformátoval. Poté nahrál zpátky zálohu, ale od té doby se mi po startu telefonu nebo vytažení a opětovném vložení karty nenačtou v menu ikony programů, které mám na MMC. Přes správce souborů se v pořádku na kartu dostanu. Ikonky se načtou, až když přes menu karty zvolím např. "Vyměnit pam. kartu", nebo třebe jen změním její název. Setkali jste se s něčím podobným?

njn přesně takhle mě blbla pretec 512 MB, pomohl možná tak prodej 512 a koupě 1 GB Rolling Eyes

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: