clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - pozadí themes

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

pozadí themes
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bzuker
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 3:40 pm    Předmět: pozadí themes Odpovědět s citátem

Čaute...nevíte někdo proč se mi při zapnutí themes změní jen horní liškta a zbytek jako třeba plocha ne? Jde se nějak vybírat mezi jednotlivými schématy přímo v telefonu nebo to musím vždycky před Winswup? V mobilu v tom programu Themes je na výběr wallpaper 1 - 4 ale nikdy se neukáže plocha a jen se změní horní lišta.
Prosím o radu...moc dík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
NoxAngelus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 4:04 pm    Předmět: Re: pozadí themes Odpovědět s citátem

bzuker napsal:
Čaute...nevíte někdo proč se mi při zapnutí themes změní jen horní liškta a zbytek jako třeba plocha ne? Jde se nějak vybírat mezi jednotlivými schématy přímo v telefonu nebo to musím vždycky před Winswup? V mobilu v tom programu Themes je na výběr wallpaper 1 - 4 ale nikdy se neukáže plocha a jen se změní horní lišta.
Prosím o radu...moc dík.

hm,pokial sa nemylim tak tvoj problem spociva v tom (predpokladam ze sx1 uz mas patricne napatchovanu) ze je potrebne po vybrati temy v themerizery v mobile ho nasledne aj restartnut,dokonca to mas napisane aj v info okne pri jeho instalacii do mobilu a dokonca aj v samotnom themerizeri na ploche ked ho spustis 8)
snad som pomohol

Česť práci a Sovietskemu zväzu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bzuker
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 4:05 pm    Předmět: Re: pozadí themes Odpovědět s citátem

NoxAngelus napsal:
bzuker napsal:
Prosím o radu...moc dík.

hm,pokial sa nemylim tak tvoj problem spociva v tom (predpokladam ze sx1 uz mas patricne napatchovanu) ze je potrebne po vybrati temy v themerizery v mobile ho nasledne aj restartnut,dokonca to mas napisane aj v info okne pri jeho instalacii do mobilu a dokonca aj v samotnom themerizeri na ploche ked ho spustis 8)
snad som pomohol

No to jsem udělal 100x a nic Rolling Eyes
NoxAngelus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 4:17 pm    Předmět: Re: pozadí themes Odpovědět s citátem

bzuker napsal:
Prosím o radu...moc dík.

jip,este som zabudol,ta tvoja druha otazka ako menit temy...musis si vybrat (ak mas stiahnutu theme kde je viac ako jedna schema) najprv v nastavenia\telefon\displej farebnu skalu(tym sa ti zmeni vrchna stavova cast) a potom ku tomu potom aktivovat v themerizeri prislusny wallpaper a restartovat mobil aby ti zobrazilo kompetnu schemu.
prakticky cele je to popisane v sekcii navody...

NoxAngelus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 4:22 pm    Předmět: Re: pozadí themes Odpovědět s citátem

No to jsem udělal 100x a nic Rolling Eyes[/quote]

hm,tak potom jedine co ma napada:
Arrow bud nemas patchnuty mobil(ale to asi nie vsak?)
Arrow nemas nainstalovany themerizer (alebo uz danu temu,to je jedno,kazda sama o sebe obsahuje themerizer) na rovnakom disku,kde mas aj presmerovany(nakopirovany a patchom k nemu zmenenu pristupovu cestu) subor eidpic.mbm...
osobne tipujem tu druhu moznost,aj ja som sa tak sekol po prvy krat ked som nainstaloval temu

bzuker
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 5:18 pm    Předmět: Re: pozadí themes Odpovědět s citátem

NoxAngelus napsal:
No to jsem udělal 100x a nic Rolling Eyes

hm,tak potom jedine co ma napada:
Arrow bud nemas patchnuty mobil(ale to asi nie vsak?)
Arrow nemas nainstalovany themerizer (alebo uz danu temu,to je jedno,kazda sama o sebe obsahuje themerizer) na rovnakom disku,kde mas aj presmerovany(nakopirovany a patchom k nemu zmenenu pristupovu cestu) subor eidpic.mbm...
osobne tipujem tu druhu moznost,aj ja som sa tak sekol po prvy krat ked som nainstaloval temu [/quote]

Tak nevím asi jsem lama...jsem teda zkusil stahnout ten kde jsou 4 tapety ale stejně nevim jak to tam hodim...je tam ten soubor eidpic.mbm...ten nevim jestli se má teda překopírovat na E - system - data nebo ne...a pak tam jsou ty 4 background ale to nevim co s nima. U těch themes kde je jen jedna tapeta se to nainstaluje ale co s tím kde jsou 4 to nevím Rolling Eyes
Norton
rozumbrada
rozumbrada

1272.54 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano,EidPic nahraješ do E:\system\data (pokud máš témata na E).Vybranej Backgroundimage nahraješ (přehraješ jím stávající) do C:\system\data a restaruješ mobil.Pokud budeš měnit paletu,bude se ti měnit horní část pozadí v mobilu,pro dolní musíš vybrat Backgroundimage příslušnej paletě a opět jím přehrát původní v C:\system\data.
NoxAngelus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok,skusime to zobrat tak troxu hierarchicky a od zaciatku.prakticky ti len polopatickejsie napisem to co je v navode:wink:
ak chces pouzivat v mobile themerizer a celoplosne schemy:
Arrow najprv musis prekopirovat subor eidpic.mbm z disku Z:\system\data na disk E:\system\data
-mozes to skopirovat aj na disk C:\ ale jednak patch ktory je stiahnutelny tu na siemensmanii je robeny na presmerovanie na disk E:\ (cize ak by si to chcel dat na C:\ tak by si musel trochu pozmenit patch) a jednak je to viacmenej hlupe lebo si C:\ iba zbytocne zahlcujes...
Arrow ak mas ten subor skopirovany,mozes telefon napatchovat prislusnym patchom na presmerovanie nacitavacej cesty suboru eidpic.mbm(dufam ze vies ako)
Arrow skopiruj si (na kartu ak chces mat viac tem naraz v mobile a potom si ich len "prepinat") alebo si priamo nainstaluj hociktoru temu (ktoru si stiahnes napr. z tejto stranky alebo si sam vyrobis) s priponou .sis na disk E:\!!!musi to ist ne ecko lebo tam mas skopirovany aj eidpic.mbm Smile
Arrow potom musis ist do nastavenia\telefon\displej\farebne skaly a vybrat si jednu,tym padom by sa mala zmenit aj vrchne stavova plocha
Arrow potom musis zapnut themerizer a vybrat si prislusny wallpaper k farebnej skale.
-tym mam na mysli,ze ak si zvolis napr. farebnu skalu Blue sky,ktora je v poradi prva,tak si k nej musis v themerizeri zapnut wallpaper c.1, etc.
beach-wallpaper c.2
city-wallpaper c.3
magenta-wallpaer c.4
Arrow poslednym krokom je restartovat telefon aby ti zobrazilo celu schemu v jej plnej krase... Dancing

nic vic,nic min 8)
takto nejako by si to mal mat spravene a malo by ti to fungovat,inak uz asi fakt neviem Think
takto to bez sebemensich problemov funguje aspon mne

bzuker
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Norton napsal:
Ano,EidPic nahraješ do E:\system\data (pokud máš témata na E).Vybranej Backgroundimage nahraješ (přehraješ jím stávající) do C:\system\data a restaruješ mobil.Pokud budeš měnit paletu,bude se ti měnit horní část pozadí v mobilu,pro dolní musíš vybrat Backgroundimage příslušnej paletě a opět jím přehrát původní v C:\system\data.

tak jsem restartoval ale paletu nemám Sad
bzuker
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NoxAngelus napsal:
ok,skusime to zobrat tak troxu hierarchicky a od zaciatku.prakticky ti len polopatickejsie napisem to co je v navode:wink:
ak chces pouzivat v mobile themerizer a celoplosne schemy:
Arrow najprv musis prekopirovat subor eidpic.mbm z disku Z:\system\data na disk E:\system\data
-mozes to skopirovat aj na disk C:\ ale jednak patch ktory je stiahnutelny tu na siemensmanii je robeny na presmerovanie na disk E:\ (cize ak by si to chcel dat na C:\ tak by si musel trochu pozmenit patch) a jednak je to viacmenej hlupe lebo si C:\ iba zbytocne zahlcujes...
Arrow ak mas ten subor skopirovany,mozes telefon napatchovat prislusnym patchom na presmerovanie nacitavacej cesty suboru eidpic.mbm(dufam ze vies ako)
Arrow skopiruj si (na kartu ak chces mat viac tem naraz v mobile a potom si ich len "prepinat") alebo si priamo nainstaluj hociktoru temu (ktoru si stiahnes napr. z tejto stranky alebo si sam vyrobis) s priponou .sis na disk E:\!!!musi to ist ne ecko lebo tam mas skopirovany aj eidpic.mbm Smile
Arrow potom musis ist do nastavenia\telefon\displej\farebne skaly a vybrat si jednu,tym padom by sa mala zmenit aj vrchne stavova plocha
Arrow potom musis zapnut themerizer a vybrat si prislusny wallpaper k farebnej skale.
-tym mam na mysli,ze ak si zvolis napr. farebnu skalu Blue sky,ktora je v poradi prva,tak si k nej musis v themerizeri zapnut wallpaper c.1, etc.
beach-wallpaper c.2
city-wallpaper c.3
magenta-wallpaer c.4
Arrow poslednym krokom je restartovat telefon aby ti zobrazilo celu schemu v jej plnej krase... Dancing

nic vic,nic min 8)
takto nejako by si to mal mat spravene a malo by ti to fungovat,inak uz asi fakt neviem Think
takto to bez sebemensich problemov funguje aspon mne

ten patch na přesměrování je tady? ten první?
http://www.siemens-mobiles.org/component/option,com_patchgenerator/Itemid,85/
NoxAngelus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mno,to ti neviem povedat,nechce mi tam viacmenej nic zobrazit lebo tam niesom registrovany,ale tu na strankach siemensmanie je to v kategorii download\patche\sx1-systemove\patch c.1-uplne prvy 8)
ak nevies ako ho aplikovat,tak ak chces tak mam jednoduchy sposob ako to spravit bez akehokolvek hexeditovania a pod.,pohodlne a rychlo

NoxAngelus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 29, 2006 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavne to budes mat hotove za 5 minut aj s updatom mobilu,a pritom kludne este aj popri piti kavicky wink

cpe
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 07, 2006 11:43 pm    Předmět: Re: pozadí themes Odpovědět s citátem

bzuker napsal:
Čaute...nevíte někdo proč se mi při zapnutí themes změní jen horní liškta a zbytek jako třeba plocha ne?

Tohle mi to dělalo taky, protože patch na změnu umístění souboru backgroundimage.mbm, který obsahuje obrázek na pozadí (tapetu) způsobuje, že systém hledá soubor na kartě E:\system\data\backgroundimage.mbm, což je v pořádku, jenomže!
Když jsem nainstaloval nějaké téma jako soubor s koncovkou SIS, tak mi to napralo soubor backgroundimage.mbm na disk C: a odtamtud se mi samozřejmě nezobrazoval, takže se měnila jen horní část a tapeta ne.
Takže bych poradil v takovémto případě po instalaci témátka ručně překopírovat soubor c:\system\data\backgroundimage.mbm do E:\system\data\backgroundimage.mbm a restartovat telefon.
A vůbec nejlepší je nějakým themizerem telefon nezasírat a soubory kopírovat ručně, ale to už tady pár lidí doporučovalo.
Potřebné soubory z instalačních balíčků *.SIS se dají vytáhnout programem UnMakeSIS, mimochodem vhodným to nástrojem i na obejítí problému s instalací větších programů, kterou telefon odmítá s výmluvou na nedostatek paměti i v případě, že máte nainstalovány patche 17. Změna cesty k informaci o nainstalovaných programech na disk E a 16. Změna cesty k instalačním souborům do RAM.

NoxAngelus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 08, 2006 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

s tymto suhlasim hoci mi nic take nerobilo,myslim si ze aj tak je lepsie nic si neinstalovat do mobilu ale len prekopirovat potrebne subory a je vymalovane Very Happy konieckoncov,aj tak uz mam v mobile n70mod a temy v .sis by mi uz aj tak nesli a tematiek so samostatnymi subormi je na stiahnutie aj tak hafo 8)

cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2006 5:57 pm    Předmět: Re: pozadí themes Odpovědět s citátem

bzuker napsal:
Prosím o radu...moc dík.

precti si tohle ..proto sem to psal..udelas li to rpesne podle toho tak ti to musi jet.
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=703

http://cuir.wz.cz
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: