clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Jak si stojí SX1 po téměř roce na trhu??

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Jak si stojí SX1 po téměř roce na trhu??
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se rádia týče tak v menu je ještě nějakej mezní kmitočet.Třeba by to stálo za odzkoušení.Jinak nevim na co to je.
TO rohm: nemam gou,ale Twist a kredit mi to ukazuje.Teda limit co jsem si nastavil.Ukazuje i klasicky provolané minuty a koruny a to i po ukončení hovoru.......

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pokiswork
badatel
badatel

267.10 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2004 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Xfantasy napsal:
Co se rádia týče tak v menu je ještě nějakej mezní kmitočet.Třeba by to stálo za odzkoušení.Jinak nevim na co to je.
TO rohm: nemam gou,ale Twist a kredit mi to ukazuje.Teda limit co jsem si nastavil.Ukazuje i klasicky provolané minuty a koruny a to i po ukončení hovoru.......

jasny u twista jo_ale u GO ne Brick wall Think
inax ty mezni hodnoty tam sou_dyz das automaticky hledat_tak v jakym cca rozmezi ma vyhledavat_prste dyz mas v rozsahu cca 90-100 oblibeny stanice_das stredni_apod. Angel Dancing

johnnyho
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2004 7:15 am    Předmět: SX1 vs. SL45i Odpovědět s citátem

Ahojte vsetci!

Ja sem musim zas a znova napisat, ze SX1 je od cias SL45 opat najlepsi telefon od siemensov a napokon, hadam to neprezeniem, aj na trhu Razz , pretoze prinasa nevidane moznosti. Ved taka N6230 dokaze len to, co jej dali programatori do vienka a nema moznost rozsirovania o nove programy. (akurat mi nan nej vadi ten lepsi reproduktor a moznost dat si MP3 ako vyzvananie Embarassed )
Bergmannovi chcem este odkazat, ze aj ja mam v sufliku odlozenu staru dobru SL45i. Ale bol som ju nuteny uz trikrat vytiahnut, nakolko pocas siedmych mesiacov, co SX1 mam mi nahradzovala SX1 ked som ho mal v servise. Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger
pokiswork
badatel
badatel

267.10 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2004 8:53 am    Předmět: Re: SX1 vs. SL45i Odpovědět s citátem

johnnyho napsal:
Ahojte vsetci!

Ja sem musim zas a znova napisat, ze SX1 je od cias SL45 opat najlepsi telefon od siemensov a napokon, hadam to neprezeniem, aj na trhu Razz , pretoze prinasa nevidane moznosti. Ved taka N6230 dokaze len to, co jej dali programatori do vienka a nema moznost rozsirovania o nove programy. (akurat mi nan nej vadi ten lepsi reproduktor a moznost dat si MP3 ako vyzvananie Embarassed )
Bergmannovi chcem este odkazat, ze aj ja mam v sufliku odlozenu staru dobru SL45i. Ale bol som ju nuteny uz trikrat vytiahnut, nakolko pocas siedmych mesiacov, co SX1 mam mi nahradzovala SX1 ked som ho mal v servise. Crying or Very sad

MP3 jdou taky jako vyzvaneni_enom musix pouzit na to soft (napr.: soft od Psilocu) Angel Dancing

inax SL45i_jo to byla trida_klasa na n-tou (a predni SL10) Dancing Angel Exclamation Twisted Evil

Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2004 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten soft jsem zkusil a je skvelej pak jsem stahoval taky neco z am. stranek a tam byl podobny programek problem byl ten ze prvne proznela klasicka melodie a pak teprve mp3!!TAk pozor
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
johnnyho
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2004 10:15 am    Předmět: soft na vyzvananie mp3????? Odpovědět s citátem

Anxious pokiswork, prosim ta, toto ma strasne zaujalo, nakolko som o tom nevedel! MAm doma kopec soft stiahnuteho z netu Angel , aj kopec programov od Psiloc - nemozes prosim prezradit, ktory program umoznuje vyzvananie mp3? DAKUJEM!!

Vytryol to si mal aky soft?
pokiswork
badatel
badatel

267.10 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2004 12:54 pm    Předmět: Re: soft na vyzvananie mp3????? Odpovědět s citátem

johnnyho napsal:
Anxious pokiswork, prosim ta, toto ma strasne zaujalo, nakolko som o tom nevedel! MAm doma kopec soft stiahnuteho z netu Angel , aj kopec programov od Psiloc - nemozes prosim prezradit, ktory program umoznuje vyzvananie mp3? DAKUJEM!!

Vytryol to si mal aky soft?

kua si me dostal Think Brick wall _eProfiles a sSaver od Psilocu, ale je toho vix Angel Dancing

johnnyho
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2004 2:19 pm    Předmět: fih atak to musim skusit Odpovědět s citátem

pokiswork, tak to musim pozret, lebo tieto programy som mal nainstalovane ale neskusal som ci idu mp3 ako zvonenia, ale co sa tyka sscaver, tak to som si isty, ze ten zvonenia nezvlada. to je setric. Este mozno nieco z programov od firmy Smart. Question
pokiswork
badatel
badatel

267.10 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2004 6:30 pm    Předmět: Re: fih atak to musim skusit Odpovědět s citátem

johnnyho napsal:
pokiswork, tak to musim pozret, lebo tieto programy som mal nainstalovane ale neskusal som ci idu mp3 ako zvonenia, ale co sa tyka sscaver, tak to som si isty, ze ten zvonenia nezvlada. to je setric. Este mozno nieco z programov od firmy Smart. Question

ja sem tam hodil screen saver???_tak to sorka Brick wall Think

Bergmann
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2004 3:04 pm    Předmět: Pro johnyho (teda hlavně :-) Odpovědět s citátem

To mi ani neříkej, že už jsi měl SX1ku několikrát v servisu ........ co se stalo (ať vím, na co se připravit) ? Asi jí nijak nešetříš a "dáváš jí co proto", pokud jde o vylepšování, stáhování softu.. ..... atd. Ale to je podle mě v pořádku. Proto jsme si ten telefon přece kupovali, abychom zjistili, co všechno dokáže překousnout. Já jsem asi naštěstí ještě nepřekročil tu pomyslnou hranici a vždycky se mi nějak podařilo dostat nazpět do stavu, kdy se mnou telefon opět začal komunikovat. Občas to ale je docela adrenalinovej sport ........ "zvládne to ještě nebo už ne?"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
johnnyho
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2004 7:07 am    Předmět: Bergmann: preco som mal SX1 v servise Odpovědět s citátem

Zdravim!

Moju SX1 som mal v servise uz trikrat a som si isty, ze ani raz to nebolo mojou vinou, nakolko mi vzdy zomrel sam od seba pri beznom pouzivani. Ja si myslim, ze mam nejaky vadny kus, nakolko mam tento telefon viac nez 7 mesiacov - cize mozno este nejake nezrovnalosti vo vyrobnom procese.
2krat sa mi stalo to, ze nesiel zapnut, iba sa rozsvietil a zabzucal a vypol sa. Tretikrat mi siel normalne nastartovat, no po tom, ako z reproduktoru vysiel nejaky zvuk, sam sa vypol. Brick wall Uz tomu nechapem, normalne sa niekedy bojim ten telefon pouzivat.
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2004 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak to ti rozumim kdyz sem mel FW 13 a 12 to byla hruza nekolikrat sem to musel resetovat cisla mi kolikrat zmizela bylo to hrozny ted to radsi zalohuju 1 za tyden ted to je uz v poho ale stejne:citim s tebou!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
johnnyho
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2004 7:42 am    Předmět: Ale aj tak je najlepsi! Odpovědět s citátem

Zdravim Vytryol!

Ja si nemyslim, ze je to firmwarom, nakolko sa mi to stalo pri FW7 ako aj pri FW13. d'oh!
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2004 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm je to taky pravda je to tak pul na pul ale siemens se na toto tema nechal slyset ze tohle je u OS Symbian normalni ale Nokie s OS Symbian tak nepadaji!!!
Bergmann
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2004 11:40 am    Předmět: Štěstí ..... ??? Odpovědět s citátem

Jak Vás tak "poslouchám", říkám si, že mám zatím štěstí. Telefon mi (až tolik) nepadá (občas se to už samozřejmě stalo .....), ale zatím jsem nepřišel o žádná data. Občas se sice divím, že se mi z nepochopitelných důvodů přenastaví hodiny (mám vypnuté seřizování hodin pomocí sítě - když jsem měl tuto funkci zapnutou, kolikrát jsem vůbec netušil, kolik je hodin), ale jinak telefon "jede". Ale docela mě mrazí, když si čtu : "telefon už se skoro bojím používat". Osobně si myslím, že pokud si koupím lepší auto, nebudu mu tolerovat, že nepůjde občas nastartovat - i když jinak v pohodě pojede třeba 250......... a SX1 mi nepřijde ani cenou ani výbavou levná ....... a proto by fungovat měla. Určitě jsem připravenej na jisté nedostatky, které plynou z nového OS. Na druhou stranu není Symbian až zase taková novinka, aby se u něj projevovaly takové nemoci, o kterých se tu dočítám .....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: