clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - GPS ako pouzivat s SXG75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

GPS ako pouzivat s SXG75
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 36, 37, 38  Next

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 9:50 pm    Post subject: Reply with quote

taky mi to nejede. Zkoušel jsem to instalovat do her. Po restartu naběhne progressbar a nic Neutral
Nejspíš to je opravdu pouze update a ne plnohodnotná aplikace.

Bezy: Předpokládám, že ty jsi taky překopal tu původní verzi...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 9:56 pm    Post subject: Reply with quote

Celou dobu tam byl špatný jad (vytvořený jadgenem to nebralo). Taky mi to nešlo. Bezy to dal do pořádku a už to funguje. Znova to stáhněte obojí a dejte do her. Budete tam mít aplikace dvě - jednu ve hrách jednu (původní - 2.1.6) v aplikacích. Podle toho kterou spustíte takové bude na displeji prostředí - "jazyk".
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
milennium
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 10:49 pm    Post subject: Reply with quote

Takže,staženo znovu,jak .jad tak i .jar,ale stejně to v mobilu neneběhne...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 8:52 am    Post subject: Reply with quote

milennium wrote:
Takže,staženo znovu,jak .jad tak i .jar,ale stejně to v mobilu neneběhne...

bohužel to samé...

Back to top
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:28 pm    Post subject: Reply with quote

musim se přiznat, že to sám chápu čím dál tím míň. Když sem to teď chtěl nahrát do her, tak mi to taky nevzalo. Když sem tím ale přepsal novější verzi (mího překladu), tak ti to přepsalo.

Vy oba máte v telefonu ještě původní aplikace (2.1.6)?

edit> no a teď se mi to do her nahrálo Brick wall už nevim
edit2> tak nevim, když se mi to nahrálo do her, tak to nebylo v Aplikacích. Teď sem to nahrál do aplikací a neni to ve hrách. Ale když to bylo ve hrách, tak to šlo normálně spustit přes extra>navigace

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:42 pm    Post subject: Reply with quote

Ano, já mám verzi 2.1.6
neběží to ani po 4. instalaci Think

Back to top
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:46 pm    Post subject: Reply with quote

BEZY wrote:
tak nevim, když se mi to nahrálo do her, tak to nebylo v Aplikacích. Teď sem to nahrál do aplikací a neni to ve hrách. Ale když to bylo ve hrách, tak to šlo normálně spustit přes extra>navigace

Nejjednodužší bude updatovat původní verzi. Je ten překlad už hotový? nebo bys na něm chtěl ještě něco přepracovat?
Jestli si myslíš, že je to OK, tak ho tam fláknu...

ps: Dobře, že s telefonem nejde nic moc dělat v MPM. Nechci vidět ten maras, který mi po těhle pokusech v mobilu zůstává Razz

Back to top
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:50 pm    Post subject: Reply with quote

ne, ještě neni hotovej. Základní menu už je, ale pořád ještě něco zbejvá

Back to top
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 2:53 pm    Post subject: Reply with quote

tak teda ještě vydržím. Stejně se mi ještě nepodařilo zaplatit licenci na VDO...

Back to top
mad1
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 9:39 pm    Post subject: Reply with quote

Cesta od CZ/SK hranic do Prahy potvrdila předpoklad - čím víc na západ, tím lepší pokrytí mapy, Praha docela podrobná vč. kdejaké uličky, menší města na Moravě silnice 1. třídy a to ještě 2 roky starý stav Sad . 300 km - 10kB odesláno, 84kB přijato; při poslouchání přes HF OK, bez něj na dálnici nerozumím.
Varování - pokud během navigace po stažené trase sáhnete do menu "Plan a route", velmi snadno smažete naplánovanou (a zaplacenou) trasu a musíte platit znovu! Z pochopitelných důvodů jsem to podruhé nezkoumal. Jinak je vpohodě možné trasu přerušit a během 24 hod. pokračovat - to funguje, po spuštění se zeptá, jestli má pokračovat.
Back to top
View user's profile Send private message
feretti
badatel
badatel

265.50 SMM
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 11:36 pm    Post subject: Reply with quote

mad1 wrote:
Cesta od CZ/SK hranic do Prahy potvrdila předpoklad - čím víc na západ, tím lepší pokrytí mapy, Praha docela podrobná vč. kdejaké uličky, menší města na Moravě silnice 1. třídy a to ještě 2 roky starý stav Sad . 300 km - 10kB odesláno, 84kB přijato; při poslouchání přes HF OK, bez něj na dálnici nerozumím.
Varování - pokud během navigace po stažené trase sáhnete do menu "Plan a route", velmi snadno smažete naplánovanou (a zaplacenou) trasu a musíte platit znovu! Z pochopitelných důvodů jsem to podruhé nezkoumal. Jinak je vpohodě možné trasu přerušit a během 24 hod. pokračovat - to funguje, po spuštění se zeptá, jestli má pokračovat.

No ja som s tym bol aj za hranicou v Rakusku a tam sa pripojil sam na net a stiahol tiez nejake kb... som zvedavy kolko stal tento download Sad
Inak je to slusna aplikacia... Mna doviedla do Viedne uplne presne k cislu dobu. Kolko Ta to stalo? A co ked uz absolvujes trasu raz a potom na druhy den tu istu... treba znovu platit? Napriklad ked pojdes denne Pondelok - Nedela pojdes z Praha - Plzen..?
Ja zatial ficim na tych slubenych bezplatnych 10 tras. Uz som minul 2.

mad1
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 12:10 pm    Post subject: Reply with quote

Kolik mě stál download přesně netuším - mám paušál a GPRS pod 0.1 Kč/kB, v roamingu cca 0.2 Kč/kB. Cena kolem 50 Kč celkem za navigaci např. do Vídně na letiště je ve srovnání s dalšími náklady na cestu přijatelná, jezdit takto denně do práce je asi pro většinu z nás přílišný luxus.
Teď mi došla důležitá souvislost - množství přenesených dat v CZ nelze brát vážně - máme malé pokrytí (hustotu) mapy. Při průjezdu západní Evropou to těch 30kB/100km bude. I tak je cena navigace pro občasné jízdy velmi přijatelná.
Když absolvuješ trasu a dojedeš na konec, trasa (mapa) se z tlf. vymaže a není k dispozici ani pro zpáteční cestu (vyzkoušeno). Totéž se stane 24 hodin po "objednání" trasy (nezkoušel jsem). Obojí odpovídá informacím v materiálech VDO/Siemens.
Back to top
View user's profile Send private message
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 8:35 pm    Post subject: Reply with quote

http://bezy.wz.cz/offboard_navigation.jar
http://bezy.wz.cz/offboard_navigation.jad
Tady máte překlady na to nejdůležitější. Spousta věcí tam neni přeloženo (chyby a několik detailů). Kdo chcete, můžete v překladu pokračovat (jirkab už na něm dělá), já už na to nemam ani čas ani sílu. Postupoval sem podle návodu na javamania.cz/content.php?id=33&p=1 Editovat musíte německý jazyk
PS> vždy po změně velikosti jaru musíte tu velikost změnit i v jadu

Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Thu Feb 23, 2006 11:40 am    Post subject: Reply with quote

Tak jsem na tom přesně tam jako ty. Přeložené všechny položky menu, a nějaké chybové hlášení. Je to legrace - dvě hodiny něco píšeš a pak zapomeneš započítat do velikosti tečku za větou a ono se to po startu aplikace hned zbortí. Jakmile to začnu kontrolovat z jedné strany tak samozřejmě chyba je přesně na opačném konci. Teď se jedu trochu obžerstvit takže počítám, že v sobotu to dodělám kompletně. Mám však dvě věci:
1) Co to kecání? To by chtělo mít taky v češtině, tedy to především - je to v té aplikaci a rozbalí se to z ní při instalaci? (tady by se na velikosti aplikace dalo také ušetřit - po odstranění byť zabalených souborů) anebo je to uložené v telefonu natvrdo ve složkách: fs : //amr_de.bin, amr_es.bin, amr_fr.bin , amr_it.bin, amr_nl.bin , amr_uk.bin?
2) Vymazal jsem ostatní jazyky (tedy popisky) a smrsklo se to z původních 510 kB na 420kB (dokonce to i funguje-tedy samozřejmě na češtinu-jakmile si přepneš telefon na angličtinu jsi v háji), ale to pořád neřeší ten problém s možností stažení přes interní prohlížeč (max 300kB).
Bylo by dobré, kdyby se na to podíval někdo kdo tomu rozumí (a ne takový amatér jako já, který když to chtěl přeložit se nejdřív musel celý postup z javamanie naučit Brick wall ). Vidím, ale že o to neni moc zajem. Škoda aplikace je to velice pěkná a užitečná, angličtina mi sice nevadí, ale...co je český to je hezký...(anebo, že by to bylo jinak).

FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Thu Feb 23, 2006 11:45 am    Post subject: Reply with quote

problém nebude v nezájmu, ale v nedostatku fundovaných lidí. viz má osoba Embarassed wink

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 36, 37, 38  Next
Page 12 of 38

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum