Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
weidmann začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út únor 21, 2006 2:56 pm Předmět: MMS |
|
|
Jaky máte zkušenosti z příchodem MMS?
Když mi přijde MMS,tak se mi nezobrazi obrazek ani text a ani zvuk,ale zobrazi se mi odkazy,ze to vsechno ta mms obsahuje a ja to muzu jedine zvlast otevrit prohlidnout atd...
Jak se zobrazi vam prichozi MMS? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ajak.K kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út únor 21, 2006 3:09 pm Předmět: Sekaní??? |
|
|
Ahojky mam problem mam S75 a SF17 a neustale se mi seka, př. mám sluchátka a posloucham MP3 nekdo mi vola a tel. se automaticky Vypne celej! a musim ho znova zapinat, Nebo koukam na vydeo a dojede na konec ale neukonic se a sekne se funguje dal ale uz nic nespustim ani na videu ani mp3.Soft me přehravaly primo na andelu takze original a blbne to furt blblo to uz při koupy!Jinak je dobrej ale diky tomu sekani (při psani sms sem rychlejsi nez tel..)a vypinani me zacina pekne stvat Co stim????  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sirob pisatel

Založen: 14. 09. 2005 Příspěvky: 255 Bydliště: Bratislava (SK)
678.24 SMM
|
Zaslal: út únor 21, 2006 3:23 pm Předmět: |
|
|
truhlik napsal: | a myslis, kdyz uz mas takovej slusnejs "zdroj". ze byz mohl ziskat soubor s kodama pro bezne pristroje? nikoliv pro "not for sale". jak z vyse napsaneho usuzuju, obsah souboru je s nejvetsi pravdepodonosti IMEI cislo a k nemu prirazeny odblok kod. |
urcite nie, kod na odblokovanie aj v servisoch ziskavaju tak, ze zavolaju do nemecka, nadiktuju IMEI a obratom dostanu odblokovaci kod. Osobne som bol toho svedkom. _________________ Boris
S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sirob pisatel

Založen: 14. 09. 2005 Příspěvky: 255 Bydliště: Bratislava (SK)
678.24 SMM
|
Zaslal: út únor 21, 2006 3:28 pm Předmět: Re: MMS |
|
|
weidmann napsal: | Jaky máte zkušenosti z příchodem MMS?
Když mi přijde MMS,tak se mi nezobrazi obrazek ani text a ani zvuk,ale zobrazi se mi odkazy,ze to vsechno ta mms obsahuje a ja to muzu jedine zvlast otevrit prohlidnout atd...
podobny problem mam aj ja ale len pri niektorych MMS od urcitych odosielatelov. Inak to iste robia aj niektore Nokie.
Mozno je to nejaky iny/novy MMS standard, lebo niekedy sa mi MMS zobrazi normalne, inokedy tak ako popisujes. _________________ Boris
S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
biggeorge pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: út únor 21, 2006 6:49 pm Předmět: Re: Sekaní??? |
|
|
Ajak.K napsal: | Ahojky mam problem mam S75 a SF17 a neustale se mi seka, př. mám sluchátka a posloucham MP3 nekdo mi vola a tel. se automaticky Vypne celej! a musim ho znova zapinat, Nebo koukam na vydeo a dojede na konec ale neukonic se a sekne se funguje dal ale uz nic nespustim ani na videu ani mp3.Soft me přehravaly primo na andelu takze original a blbne to furt blblo to uz při koupy!Jinak je dobrej ale diky tomu sekani (při psani sms sem rychlejsi nez tel..)a vypinani me zacina pekne stvat Co stim????  |
S tim sekanim pri poslouchani nevim, ale co se tyce toho videa tak to se seka i me na fw23... Delat s tim muzes jenom to, ze si pockas na nejakej fw kterej to vyresi... _________________ Nokia 3310 -> Siemens MT50 -> M55 -> S75 FW47+FFS+MAP |
|
Návrat nahoru |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út únor 21, 2006 8:22 pm Předmět: Re: MMS |
|
|
weidmann napsal: | Jaky máte zkušenosti z příchodem MMS?
Klasika... To už dělala řada x65, mám ozkoušeno, že (jak říká sirob) MMS od nokií se zobrazí pouze jako přílohy... Nikdo jiný než nokiáři mi bohužel MMSky neposílají, tak nemůžu soudit o ostatních případech... _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weidmann začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út únor 21, 2006 8:43 pm Předmět: Re: MMS |
|
|
berda napsal: | weidmann napsal: | Jaky máte zkušenosti z příchodem MMS?
Klasika... To už dělala řada x65, mám ozkoušeno, že (jak říká sirob) MMS od nokií se zobrazí pouze jako přílohy... Nikdo jiný než nokiáři mi bohužel MMSky neposílají, tak nemůžu soudit o ostatních případech... |
Tak v tom případěto dělá i samsung... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st únor 22, 2006 7:55 am Předmět: opera mini |
|
|
jake mate zkusenosti s operou?
Ja moc dobre ne. Vypada sice hezky, ale na nekterych strankach se nedaji potvrzovat volby. U me teda zvitezil vestaveny prohlizec, navic vyuziji prime tlacitko na wap. _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: st únor 22, 2006 11:28 am Předmět: Re: opera mini |
|
|
pecaIII napsal: | jake mate zkusenosti s operou?
Ja moc dobre ne. Vypada sice hezky, ale na nekterych strankach se nedaji potvrzovat volby. U me teda zvitezil vestaveny prohlizec, navic vyuziji prime tlacitko na wap. | no rozhodne s operou nemam problem tak casto, jako s vestavenym prohlizecem, kterej porad hlasi malo pameti  _________________ Siemens S8, Alcatel OT easy -> view, N 3310, MT50, M55, S55, S65, S75, SL75 a N73 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ajak.K kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st únor 22, 2006 11:33 am Předmět: Re: Sekaní??? |
|
|
biggeorge napsal: | Ajak.K napsal: | Ahojky mam problem mam S75 a SF17 a neustale se mi seka, př. mám sluchátka a posloucham MP3 nekdo mi vola a tel. se automaticky Vypne celej! a musim ho znova zapinat, Nebo koukam na vydeo a dojede na konec ale neukonic se a sekne se funguje dal ale uz nic nespustim ani na videu ani mp3.Soft me přehravaly primo na andelu takze original a blbne to furt blblo to uz při koupy!Jinak je dobrej ale diky tomu sekani (při psani sms sem rychlejsi nez tel..)a vypinani me zacina pekne stvat Co stim????  |
S tim sekanim pri poslouchani nevim, ale co se tyce toho videa tak to se seka i me na fw23... Delat s tim muzes jenom to, ze si pockas na nejakej fw kterej to vyresi... |
ja sem to hodil tetka na radlickou na siemens a budou to prej predelavat celej a kontrolovat jestli nahodou neni nějaka soucastka spatna či estli neni spatna serie tak to budou kontrolovat a pak se uvidi.. cekam dneska na to ze to bude opaveny... a pokud to bude spatne opet tak jim to tam dam po treti a odstoupym od smlouvy a vezmu si SXG75 a beda .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ajak.K kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st únor 22, 2006 12:06 pm Předmět: Re: MMS |
|
|
weidmann napsal: | berda napsal: | weidmann napsal: | Jaky máte zkušenosti z příchodem MMS?
Klasika... To už dělala řada x65, mám ozkoušeno, že (jak říká sirob) MMS od nokií se zobrazí pouze jako přílohy... Nikdo jiný než nokiáři mi bohužel MMSky neposílají, tak nemůžu soudit o ostatních případech... |
Tak v tom případěto dělá i samsung... |
hmm me mms se otvyraj v pohode spis kliknu a vidim bracha mi tetka posilal fotku auta s komentarem ,.. a bez problemu kliknu a vidim...a ma ericona a nokii nikdy nevym s kteryho to posle! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st únor 22, 2006 12:23 pm Předmět: Re: opera mini |
|
|
wosuk napsal: | pecaIII napsal: | jake mate zkusenosti s operou?
Ja moc dobre ne. Vypada sice hezky, ale na nekterych strankach se nedaji potvrzovat volby. U me teda zvitezil vestaveny prohlizec, navic vyuziji prime tlacitko na wap. | no rozhodne s operou nemam problem tak casto, jako s vestavenym prohlizecem, kterej porad hlasi malo pameti  |
Aha, tak to se mi jeste nestalo, to ti hlasi pri stahovani nebo jen prohlieni stranek? Ja sem nic stahovat nezkousel, takze nevim... _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: st únor 22, 2006 1:00 pm Předmět: Re: opera mini |
|
|
pecaIII napsal: |
Aha, tak to se mi jeste nestalo, to ti hlasi pri stahovani nebo jen prohlieni stranek? Ja sem nic stahovat nezkousel, takze nevim... | prave ze i pri prohlizeni stranek, nebo obrazku. docela me to stve, telefon ma obrovskou pamet a dela mu problem pul megova stranka  _________________ Siemens S8, Alcatel OT easy -> view, N 3310, MT50, M55, S55, S65, S75, SL75 a N73 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: st únor 22, 2006 1:05 pm Předmět: fw 22 |
|
|
kdo se boji winswupu tak tady je oficialni fw 22 _________________ Siemens S8, Alcatel OT easy -> view, N 3310, MT50, M55, S55, S65, S75, SL75 a N73 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weidmann začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st únor 22, 2006 3:06 pm Předmět: Re: fw 22 |
|
|
wosuk napsal: | kdo se boji winswupu tak tady je oficialni fw 22 |
Díky,už to sosám,snad to bude lepší FW...
Je nějaký rozdíl mezi A a D? Myslím tím např.: A702 a D900... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|