View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kazaam kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:31 pm Post subject: DCA-540, rozslapat.... to je hruuuuza, pomozte |
|
|
mam problem, nejde mi to instalnout, mam absolutne stejnej problem jako zde http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=19670 ale zapomel tam napsat co udelal aby mu to slo a ja sem uz docela dost nastvanej  |
|
Back to top |
|
 |
koca2 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 11:47 pm Post subject: |
|
|
nj ale musis nam rict co ti presne nejde. Co uz jsi udelal a neudelal a co jsi tam nahral a nenahral...stahl sis ovladace odsud???  _________________ Sony CMD - j5 -> ME45 -> M65 FW 50 - Purple and white prostredi (by me), 12 ikon v menu (by Bonfire), micro reader, EN slovnik, hafo her, Jimm, Matikar, Oskarek, Photo editor, Opera Mini |
|
Back to top |
|
 |
Kazaam kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 12:10 am Post subject: |
|
|
zkousel sem jak ovladace odsud tak original z CD, zkousel sem instalovat MPM, pak sem to o5unnistalnul a vsechno s tim spojujici sem vyhodil a znovu instalnul MPM a nic, taky mi to hlasi pri instalaci driveru chybu a taky mi to nechce najit v MPM...presne problem jako v tom odkazu |
|
Back to top |
|
 |
koca2 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 12:21 am Post subject: |
|
|
A nehlasi ti to nic jineho?? Neco jako ze nebyl nalezen COM port?? Stahni SiMoCo a vygeneruj si emulovanej COM port. Dal si stahni VNavigatora a v nastaveni tam zadej ten COM co ti vyemulovalo SiMoCo. Pak uz to snad bude chodit. _________________ Sony CMD - j5 -> ME45 -> M65 FW 50 - Purple and white prostredi (by me), 12 ikon v menu (by Bonfire), micro reader, EN slovnik, hafo her, Jimm, Matikar, Oskarek, Photo editor, Opera Mini |
|
Back to top |
|
 |
Stranger badatel

Joined: 31 Aug 2004 Posts: 197 Location: 48.598530° N, 19.100260° E
276.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 6:25 am Post subject: |
|
|
uznavam, neorigo DCA540 je kriz. problemom je podla mna gprs modem. windows ten ovladac samozrejme nema, mpm ho to pocitaca nainstaluje. ak vsak nechces pouzivat mpm a odinstalujes ho, prides definitivne aj o ovladace. tu na stranke nejake su tak odporucam sa pohrat. |
|
Back to top |
|
 |
Kazaam kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 10:07 am Post subject: |
|
|
Tak sem to zkusil, stahl sem si SiMoCo, ale nevygeneruje mi to COM, pise to, ze to nenaslo telefon, ikdyz je normal zapojenej |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 10:21 am Post subject: |
|
|
takze pokial ho mas v mobile,tak ti vypise mobil,ze je tam DCA540.A nemas starsi windows ako 2000?Skus si stiahnut driver s originalnej stranky siemensu a najprv nainstaluj MPM pre tvoj telefon a potom ten originalny driver. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Kazaam kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 10:28 am Post subject: |
|
|
nnn, Mam Windows XP..... |
|
Back to top |
|
 |
Kazaam kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 10:58 am Post subject: |
|
|
Kde mam stahnout otiginalnich stranek ovladace? To tam nikde newidim, stahuju odtud uz MPM, ale newidim ovladace |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:05 am Post subject: |
|
|
Drobcek9056 wrote: | takze pokial ho mas v mobile,tak ti vypise mobil,ze je tam DCA540.A nemas starsi windows ako 2000?Skus si stiahnut driver s originalnej stranky siemensu a najprv nainstaluj MPM pre tvoj telefon a potom ten originalny driver. |
Nesmysl ve chvíli jak nainstaluješ MPM (alespoň část s názvem prohlížeč souborů v telefonu) nainstaluje se ti ovladač s názvem usb modem siemens a ten ti potom funguje jako ovladač telefonu (kabel je pouze propojka) - u dca-540 se instaluje ovladač telefonu. Žádné další ovladače již neinstaluj jinak to bude špatně - ovladače co jsou např. na SM uvedené ke stahnutí pro DCA-540, jsou zřejmě potřeba pro starší verze windows. (S XP nechodí a ani tam xp není uvedené)
Kazaam wrote: | nnn, Mam Windows XP..... |
a bližší specifikace by nebyla to je dost široký pojem (sp???)
Jedině co ti můžu poradit je toto: všechno odinstaluj (standardně - žádné mazání - hlavně ty různé ovladače pro dca-540, restart), pak je dobré použít také něco jako reg-cleaner a třeba použít i ruční vymazání v registrech - restart- instalace nejnovějšího MPM- restart- připojení kabelu, telefonu-instalace a je to v pohodě. Nic jiného ti nemůžu poradit. Jen taková drobnost toto mám vyzkoušené pro xp-pro včetně (a to je důležité instalace SP2) všech aktualizací. A co takhle zkusit jiný usb port - já mám třeba dva druhy - jedny přímo na základní desce a jedny ne kartě, nemohlo by třeba pomoct toto?
Další taková zkušenost: teď jsem se nedávno pokoušel kolegovi nainstalovat ovladače pro originál DCA-510 (pc-XP, MPM, originál driver) a přestože jsem to dělal již asi 105krát tak na tomto konkrétním pc se mi to ani po dvou hodinách urputného snažení nepodařilo. Tady musím dát za pravdu kolegovi, že zřejmě přichází plán b) a to kompletní reinstalace kompu, jenže pojede to potom???To nikdo neví a té práce s tím . _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
Kazaam kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 11:15 am Post subject: |
|
|
tak mam stahle ovladace, mam stahle MPM z originalnich stranek, odinstaloval sem MPM stare a potom smazal i ty zbytky z dokumentu a zbytek v te slozce....
a ted newim kde sehnat nove SP2  |
|
Back to top |
|
 |
Kazaam kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 12:42 pm Post subject: |
|
|
dekujuuuuuuu mooooooc, jirkab to se mnou prosel krok po kroku a uz to deeeeeeee
fakt moc dekuju |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|