clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Jakej firmware do C75?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Jakej firmware do C75?
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
astaroth
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 3:06 pm    Předmět: Jakej firmware do C75? Odpovědět s citátem

Koupil jsem si C75,mam tam firmware 13.Jakej firmware tam mam nahrat?kterej je nejlepsi?nebo tam mam nechat tu 13?dik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HenX
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 3:51 pm    Předmět: Re: Jakej firmware do C75? Odpovědět s citátem

astaroth napsal:
Koupil jsem si C75,mam tam firmware 13.Jakej firmware tam mam nahrat?kterej je nejlepsi?nebo tam mam nechat tu 13?dik

no ja tam mam FW22 ale zadne zmeny jsem nepoznamenal Think Think

***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky Yahoo Messenger
astaroth
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 3:58 pm    Předmět: Re: Jakej firmware do C75? Odpovědět s citátem

HenX napsal:
astaroth napsal:

no ja tam mam FW22 ale zadne zmeny jsem nepoznamenal Think Think

takze tam mam klidne nechat tu 13?nebo je lepsi tam dat tu 22?a naky problemy s tou 22 mas?
rimmer
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dela ti to pri vstupu do flexpameti " !chyba v profilu"?
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rimmer napsal:
Dela ti to pri vstupu do flexpameti " !chyba v profilu"?

Jestli ne, tak tam nic jiného NEPŘEHRÁVEJ Shame on you
A jestli ano, tak Ti FW22 nepomůže Brick wall ani neuškodí.

Uživatel Zdravého selského rozumu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
RDT
táta fóra
táta fóra

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ta 13ka je v poho, bratr tam měl 11ku a ta má chyb... Třeba když jsem mu něco poslal přes IrDa, tak když si to ukládal, tak se mu psalo neuloženo a podobně (a přitom se to uložilo). 13ka už žádné velké chyby nemá

!> Windows Mobile Downloads <!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mar3x
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vetsinou je dobre mit posledni fw ... ale s c75 zkusenost nemam ...

Debian GNU/Linux 3.1r1 + dalsi repozitare (KDE3.5.0; Linux 2.6.16-rc2-mm1)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Hashman
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 11:16 pm    Předmět: Re: Jakej firmware do C75? Odpovědět s citátem

astaroth napsal:

No já tam při koupi měl 11-ku a pravidelně mi to mrzlo, když jsem přes IrDA zálohoval tlf seznam (od té doby, co jsem ztratil předchozí telefon to dělám radši po každém přidaném kontaktu). No ale v té době už byla na světě verze 22, takže s 13-kou nemám zkušenosti. Přikláním se ale k tomu, že pokud ti to nedělá problém, nic nedělej. Rozdíl mezi 11 a 22 je opravdu jenom v tom, že teď mi už nemrzne..
ZajoncZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 08, 2006 6:19 pm    Předmět: Další zkušenosti? Odpovědět s citátem

Máte někdo něco nového?
Já jsem si s kámoškou vyměnil svoji CX65 s její C75, a chci ji nahrát nový firmware, ona má 13, když má zmeškaný hovor, tak musí nejen kouknout do "Doručeno", ale musí si ten hovor také "přečíst", aby ji pak zmizla ikonka mobilu. Je to normální? U mé CX65 stačí jen kouknout do "Doručeno" a ikonka pak zmizí. Myslíte, že by to FW22 spravil? Díky!

MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 08, 2006 6:37 pm    Předmět: Re: Další zkušenosti? Odpovědět s citátem

ZajoncZ: Bohužel normální. Dělá to např. i M75...

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 5:47 am    Předmět: Re: Další zkušenosti? Odpovědět s citátem

ZajoncZ napsal:
Máte někdo něco nového?
Já jsem si s kámoškou vyměnil svoji CX65 s její C75, a chci ji nahrát nový firmware, ona má 13, když má zmeškaný hovor, tak musí nejen kouknout do "Doručeno", ale musí si ten hovor také "přečíst", aby ji pak zmizla ikonka mobilu. Je to normální? U mé CX65 stačí jen kouknout do "Doručeno" a ikonka pak zmizí. Myslíte, že by to FW22 spravil? Díky!
U M65 si tu zprávu musíš také přečíst, u S65 také. Nějak se mi nechce věřit, že by to bylo u CX65 jiné Not talking

Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RDT napsal:
No ta 13ka je v poho, bratr tam měl 11ku a ta má chyb... Třeba když jsem mu něco poslal přes IrDa, tak když si to ukládal, tak se mu psalo neuloženo a podobně (a přitom se to uložilo). 13ka už žádné velké chyby nemá

Zdravím Laughing ,
taky mám z výroby FW 11 a s posíláním obrázků či melodií přes IrDA jsem neměla ani jednou problém. Za celou dobu (od vánoc) se mi pouze 2x zasek foťák, že jsem musela vyndat baterku. Jinak úplně OK Applause
Hezký den!
J. Very Happy
iqarus
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Joan napsal:
RDT napsal:

Zdravím Laughing ,
taky mám z výroby FW 11 a s posíláním obrázků či melodií přes IrDA jsem neměla ani jednou problém. Za celou dobu (od vánoc) se mi pouze 2x zasek foťák, že jsem musela vyndat baterku. Jinak úplně OK Applause
Hezký den!
J. Very Happy

presne tak..kdyz neco vyfotíš a s tou fotokou neco chvilku nedelas tak se nachvilku sekne a kdyz se nerozhejbe tak jsem taky musel vyndat baterkú ale jen jednou Very Happy wink

křup
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 19, 2006 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přeměšlim, že si v13 přehraju v22, protože na v22 jsou patche, které u v13 postrádám, kdyby mi to pak dělalo nějakej ten error s cyhbou profilu nebo co, tak se to dá pak spátky přehrát na w13, ne? přes winswup? když tam budu chtít nahrá v22, tak pro event. downgrade mám rači použit winswupovou v22 nebo origo sims? - je tam pak nejake rozil, kdybych to chtěl spátky na v13? winswupv22 neni cz? jak by se pak do něj ta cz even. dala nahrát?
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 19, 2006 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta chyba v profilu je dost protivná. Je kvůli ní třeba vypnout a zapnout mobil. To abys neřekl, že jsme tě nevarovali.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: