clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - firmware ME75

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

firmware ME75

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
x.sobulka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 11:30 am    Předmět: firmware ME75 Odpovědět s citátem

AHoj, 7.3. jsem koupil ME75 a zjistil jsem, že Firmware je verze 19, dostupná je ale 22 Sad
Když si nahraju dvaadvacítku, přijdu o záruku?
Další problém: nemám kábl a přes infra to nejspíš nepůjde. Neupdatoval by mi to třeba siemens-servis? A hlavně za kolik... Dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Siemens ti to updatuje v rámci záruky zadarmo. Řekni pro jistotu, že se ti to občas seká... Jinak pokud si přehraješ orig. fw sám o záruku nepřijdeš.

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 11:35 am    Předmět: Re: firmware ME75 Odpovědět s citátem

kup si kabel dca510 bude se hodit wink
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No když nemáš kabel, tak s tím musíš stejně do servisu. A když už budeš ve ZNAČKOVÉM servisu, přehrají Ti to zadarmo a logicky o záruku nepřijdeš. Rolling Eyes

Uživatel Zdravého selského rozumu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vojtěch Roček
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám stejný telefon siemens ME75 a chtěl bych taky FW 22 půjdu do servisu na smíchově a chtěl byc vědět zda to přehrají na počkání, jestli se dají někde zjistit výhody novějšího firmweru a taky jestli by mi u toho mohli nahrát nějaké patche. Tedy samozdřejmě zdarma
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 11, 2006 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vojtěch Roček napsal:
Mám stejný telefon siemens ME75 a chtěl bych taky FW 22 půjdu do servisu na smíchově a chtěl byc vědět zda to přehrají na počkání, jestli se dají někde zjistit výhody novějšího firmweru a taky jestli by mi u toho mohli nahrát nějaké patche. Tedy samozdřejmě zdarma

Když mi ho přehrávali na Smíchově, měl jsem si přijít asi za 90 minut. Možná, když jim řekneš, že to potřebuješ rychleji, tak by vyhověli... Nebo si zatim skoč naproti do hospody... Patche Ti opravdu nenahrají Laughing . A co se týče výhod a nevýhod, zkus si projít fórum, ale myslím, že si stejně nemůžeš vybrat, jakej chceš aby ti tam dali...

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
tajas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 01, 2006 7:59 pm    Předmět: dotaz na fw22 Odpovědět s citátem

Mě by zajímalo jakou má výhodu nahrát fw22, mám fw19, telefon funguje, neseká se. Jak poznám v praxi když nahraju fw22? Vypadá menu jinak, nebo je telefon v něčem potom lepší? Díky za odpovědi. Applause
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rimmer
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 02, 2006 12:36 am    Předmět: Re: dotaz na fw22 Odpovědět s citátem

tajas napsal:
Mě by zajímalo jakou má výhodu nahrát fw22, mám fw19, telefon funguje, neseká se. Jak poznám v praxi když nahraju fw22? Vypadá menu jinak, nebo je telefon v něčem potom lepší? Díky za odpovědi. Applause

Kdyz jdes do flexmemory, nedela ti to takovy to "chyba v profilu!"? Ja mam fw22 a dela mi to. Jestli ti to funguje, proc to menit?

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: