clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - SXG75 a spojení s PC

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

SXG75 a spojení s PC
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 07, 2006 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo to je tvoje věc co na siemense, ale proč sem teda píšeš, když to nechceš řešit?
Samozřejmě předpokládám, že máš nainstalované nové MPM s podporou SXG75 jinak je veškerá snaha k ničemu a bez toho to nepojede wink (ve správci zařízení se pod položkou modem zobrazují i telefony, které nikdo a nikdy nepoužije jako připojení na net wink to jen tak na "margo")

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
medwed
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 07, 2006 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potrebuju to resit tak abych se na ten telefon dostal. S Mobil manazerem - predpokladam ze na cd ktere davaji k telefonu je ten kterej ho podporuje
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
FOXXX
VIP
VIP

Telefon: HTC HD
14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 07, 2006 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed napsal:
Potrebuju to resit tak abych se na ten telefon dostal. S Mobil manazerem - predpokladam ze na cd ktere davaji k telefonu je ten kterej ho podporuje

Ano je. Po případě si můžeš aktuální verzi stáhnout ze stránek benq-siemens. Ale všem ostatním to jede, tak zkus hledat chybu u sebe, ve svém PC...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
medwed
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 07, 2006 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No newim uz kde. Jede me M75, S55, Philips 755, Nokie, SL65. Jenom SXG75 prostě ne. Přičemž pokud to připojím přes bluetooth tak nemam přístup k souborum na karte nebo v paměti a přitom je ten telefon připojenej a sparovanej i pres heslo. Viditelnost zapnutá. Spojení aktivní. Dál odpojim SXG75. Zapojim na bluetooth M75 a muzu opet delat co se me zamane. V počítači nic měnit nemusím. Prostě ho jen sparuju s jiným mobilem a jede to jak ma. Veskera komunikace hasne jen pri připojeni SXG75. Podle me sou tohle funkce který mají jet automaticky. Uz vážně uvažuju že ten šmejd hodim po nějakým čoklovi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
FOXXX
VIP
VIP

Telefon: HTC HD
14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 08, 2006 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel ti neumím líp poradit. Snad jen tady je nejnovější MPM http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_130289_rArNrNrNrN_xcs%253A130989_xcp%253A130850,00.html
Já jedu přs kabel a nemám s tím problém. BT jsem zrušil už u S55, protože tam jsem měl zase problém s tím, že se telefon někdy připojil, někdy ne... Respektive byl problém v PC, někdy ten krám v usb komunikoval a někdy ne

stiky
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 18, 2006 12:52 am    Předmět: SXG V MPM CEZ BT NEFUNGUJE Odpovědět s citátem

MNE TO TIEZ NEFUNGUJE.SKUSAM SPOJIT SXG S PC TO IDE BEZ PROBLEMOV.ALE V MPM SA MOBIL UZ NEOBJAVI.CEZ BT SA MI OTVORIA MOZNOSTI AKO SERIAL,MODEM A VIZITKA NIC VIAC.V MPM JE MOBIL STALE NEZNAMI NEFUNGUJE ANI PREHLIADAC SUBOROV.ZAJTRA SA S TYM ESTE POTRAPIM AK NA NIECO PRIDEM NAPISEM.AK BY MI TO NESLO BUDEM MUSIET KUPIT KABEL
.
Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 18, 2006 10:40 am    Předmět: Re: SXG V MPM CEZ BT NEFUNGUJE Odpovědět s citátem

stiky napsal:
MNE TO TIEZ NEFUNGUJE.SKUSAM SPOJIT SXG S PC TO IDE BEZ PROBLEMOV.ALE V MPM SA MOBIL UZ NEOBJAVI.CEZ BT SA MI OTVORIA MOZNOSTI AKO SERIAL,MODEM A VIZITKA NIC VIAC.V MPM JE MOBIL STALE NEZNAMI NEFUNGUJE ANI PREHLIADAC SUBOROV.ZAJTRA SA S TYM ESTE POTRAPIM AK NA NIECO PRIDEM NAPISEM.AK BY MI TO NESLO BUDEM MUSIET KUPIT KABEL
.

Já běhám přes BT už od začátku co mám SXG a úplně v poho. Už jsem to dřív vysvětloval Spikeovy jak to rozchodit.

stiky
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 18, 2006 3:17 pm    Předmět: TAK V COM ROBIM CHYBU Odpovědět s citátem

TAK AK TA TO NEOTRAVUJE A MAS CHVILKU TAK TO VYSVETLI ESTE RAZ.DNES SA MI TO ZNOVA NEPODARILO.MPM MI CEZ BT NENAJDE TELEFON
.
stiky
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 21, 2006 12:18 am    Předmět: UZ MI TO FUNGUJE ALE? Odpovědět s citátem

TAK SOM TO SPOJAZDNIL.STACILO PREINSTALOVAT BT A MPM A UZ MI TO FUNGUJE. NEJDU MI VSAK POSIELAT HRY A APLIKACIE CEZ BT ANI S MIDLETOM OD SIEMENSU SKODA ZE MYSLELI LEN NA PRENOS CEZ KABEL.DALSI PROBLEM MAM S PRIPOJENIM NA NET.MAM Tm A CEZ PROGRAM OD SIEMENSU MI TO NEJDE SPOJIT ZATIAL CO V TELEFONE FUNGUJE AKO WAP TAK AJ NET
.
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 21, 2006 8:34 am    Předmět: Re: UZ MI TO FUNGUJE ALE? Odpovědět s citátem

stiky napsal:
TAK SOM TO SPOJAZDNIL.STACILO PREINSTALOVAT BT A MPM A UZ MI TO FUNGUJE. NEJDU MI VSAK POSIELAT HRY A APLIKACIE CEZ BT ANI S MIDLETOM OD SIEMENSU SKODA ZE MYSLELI LEN NA PRENOS CEZ KABEL.DALSI PROBLEM MAM S PRIPOJENIM NA NET.MAM Tm A CEZ PROGRAM OD SIEMENSU MI TO NEJDE SPOJIT ZATIAL CO V TELEFONE FUNGUJE AKO WAP TAK AJ NET
.

U verze MPM 4.05...... byl modem asistant na nic, tam jsem musel PC nastavit ručně. U nejnovějšího MPM 4.06.08.21.1.0 už jsem instalaci připojení rozchodil i automaticky přes modem asistant - pozor při nové instalaci na důsledné odstranění předchozí verze a nutnost restartu před novou instalaci MPM (je to stejně pořád drastickej program- snad ještě víc, řekl bych, že se však trochu zlepšila stabilita - možná subjektivní dojem).

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jkonny
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 21, 2006 1:08 pm    Předmět: Re: UZ MI TO FUNGUJE ALE? Odpovědět s citátem

jirkab napsal:

U verze MPM 4.05...... byl modem asistant na nic, tam jsem musel PC nastavit ručně. U nejnovějšího MPM 4.06.08.21.1.0 už jsem instalaci připojení rozchodil ......................

Ahoj. Kde jsi prosím tě sehnal tu 4.06....? Já jsem našel max. 4.05.51.... Dej sem pokud možno přímo link.

......po 5 min........ Tak už si i ostatním odpovím sám. U mobilu S68.
http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_130289_rArNrNrNrN_xcs%253A130989_xcp%253A130870,00.html
jkonny
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 22, 2006 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu novou verzi jednoznačně doporučuji. Je rychlejší a spolehlivější detekce připojeného telefonu i načítání složek přes BT, komunikace (výměna dat) se zdá být stejně rychlá.
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 22, 2006 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rychlost výměny dat se zpravidla nedá ovlivnit programem, spíš je třeba urychlit reakce telefonu, tudíš nový FW

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
stiky
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 25, 2006 3:57 pm    Předmět: konecne uspech Odpovědět s citátem

Tak kedze mam starsiu verziu MPM cez ktoru som sa na net cez BT nepripojil musel som to nastavit rucne nasledovne >>

Nastavení v případě použití T-Mobile GPRS/EDGE:

AT příkaz ve vlastnostech modemu: AT+CGDCONT=1,“IP“,“internet.t-mobile.cz"
Vytáčené číslo: *99***1#
IP adresa: přidělována dynamicky serverem
DNS servery: lze využít automatického přidělování adres DNS serverem, popř. lze nastavit i ručně
primární DNS: 62.141.0.1
sekundární DNS: 213.162.65.1
Jméno a heslo: není nutno vyplňovat
Rychlost portu, popř. připojení: 115 200 bps
jkonny
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 27, 2006 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím kam jsem to měl hodit a jistě to někteří znáte, ale někomu by se z toho mohlo něco hodit, tak jsem to dal sem. 10 plných stran programů pro všechny Siemensy. Já si stáhl alespoň ovl. pro DCA540 na Win2k a 9x.
http://www.beinspired.cz/index.php?s=siepc&mobil=&search=&sort=&page=1
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 2 z 6

Přejdi na: