clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - GPS Software pre SXG75 (internal)

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

GPS Software pre SXG75 (internal)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 54, 55, 56  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co cakate od GPS v SXG75?
Hlasovu a vizualnu navigaciu do auta
35%
 35%  [ 25 ]
Vizualnu navigaciu (obrazkovu)
32%
 32%  [ 23 ]
Detaily polohy a rychlosti
16%
 16%  [ 12 ]
Roznu "free time" funkcionalitu
15%
 15%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 71

Autor Zpráva
mho
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 30, 2006 8:23 am    Předmět: Re: Jeste jeden geocachovaci Odpovědět s citátem

michalt napsal:
Mho,

mohl bys, prosim, zobrazovat souradnice ve tvaru xx° yy.zzz' zobrazovat na 3 desetinna mista?

Slo by odelat ukladani aktualni polohy do waypointu?

Diky

Add tri desetina mista - ok. V dalsi verzi bude.

Tomu druhemu nerozumim? Oddelat? jestli myslis udelat, tak to uz je. Kdyz das waypoint -> new waypoint, tak se nastavi aktualni souradnice.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mho
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 30, 2006 8:26 am    Předmět: nova verze Odpovědět s citátem

0.3.2 - primarne opravy
- melo by jit prepinat mezi online mapama a offline vsem
- pridano pocitadlo casu pohybu, maximalni a prumerne rychlosti
- zlepseno nacitani z online map, i kdyz stale jeste obcas vytuhne. Ale alespon se pak da restartovat.
- pridano automaticke docitani online mapy, pokud uteces mimo stazeny vyrez. Ale zatim je to velmi tupe. Na zlepsovani pracuju.
mho
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 30, 2006 8:32 am    Předmět: beta.mapy.cz Odpovědět s citátem

Jo pokud vam online mapy hlasi calibrate error, tak se nejdriv mrknete na http://beta.mapy.cz zda bezi.

Vcera vecer slapaly, ale ted to zase neni nic moc. Myslim, ze v seznamu maji programatori pomerne dost horke chvilky wink
michalt
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 30, 2006 11:36 am    Předmět: Re: Jeste jeden geocachovaci Odpovědět s citátem

mho napsal:

Tomu druhemu nerozumim? Oddelat? jestli myslis udelat, tak to uz je. Kdyz das waypoint -> new waypoint, tak se nastavi aktualni souradnice.

Aha... Asi jsem to spatne vyzkousel... To presne jsem myslel...
Sh@rk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 30, 2006 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nexistuje nejaki soft na S65 atori bi sa spraval ako gps alebo neco co bi sa dokazalo lokalizovat cez wap alebo GPRS
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Telefon: HTC Artemis
2081.72 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 30, 2006 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=21206&postdays=0&postorder=asc&view_all=true

kouni se tůdle . . . Pray Not talking Pray

malinko jsi asi zabloudil

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
feretti
badatel
badatel

265.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 31, 2006 12:27 am    Předmět: PRO TOHLE PRIBLIZENI NEMAME MAPOVY PODKLAD Odpovědět s citátem

Tie beta.mapy.cz nejdu ak si s mobilom na Slovensku. Znamena to, ze zoom GPSky zobrazuje len info, ze "zadana mapa v tom rozliseni neexistuje"... Ak si dam simulator a suradnice CZ, tak to funguje. Mate viac detailov. Mozno casom budu aj u nas...

Takze MHO, treba asi upravit zoom aj pre nas EU, ved beta.mapy.cz su pre EU. Nejde ani Bratislava. Ved skus moju polohu: 48.1207 a 17.1427 ... a napise: "PRO TOHLE PRIBLIZENI NEMAME MAPOVY PODKLAD" - vo vsetkych moznych zoomoch...

ps: SGX sa definitivne nebude predavat na Slovensku: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=245204#245204

vdaka
T

Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 31, 2006 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nasiel som jednu zaujimavost pre SXG75.

Ked mate telefon v "Standby" mode (neviem teraz ktory to je lebo nemam SXG), tak stlacte 000000 (6x nulu) a volacie tlacidlo. Mali by ste sa dostat do neakeho menu a jednou moznostou ze GPS One. Vyskusajte to ze co to je. Som to nasiel na nete, malo by to urcit vasu poziciu atd..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
FOXXX
VIP
VIP

Telefon: HTC HD
14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 31, 2006 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Orpheus napsal:
Nasiel som jednu zaujimavost pre SXG75.

Je vidět, že diskuze o SXG moc "nehltáš" wink
Už se o tom ví týden... Napsal to jako první myslím BEZY

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
PeteKa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 31, 2006 4:38 pm    Předmět: Re: beta.mapy.cz Odpovědět s citátem

mho napsal:
Jo pokud vam online mapy hlasi calibrate error, tak se nejdriv mrknete na http://beta.mapy.cz zda bezi.

Vcera vecer slapaly, ale ted to zase neni nic moc. Myslim, ze v seznamu maji programatori pomerne dost horke chvilky wink

Našel jsem si chvilku na "hraní". GPSka 0.3.2. Zkoumal jsem, proč mi nejde stáhnout žádnou mapu. Pořád hlásilo chybu calibrate error. Problém byl v nastavení položky "Java 'Nastav. sítě'". Měl jsem po automatické konfiguraci WAP přístupu přes SMS nastaven profil do APN 'wap' a bez DNS. Když jsem si přenastavil na svoje nastavení z dřívějška (APN 'internet' a správné DNS), tak už to jelo. Je to paráda! - pominu-li problémy se zoomováním a občasným vytuhnutím.
Našel jsem ale dvě drobnosti. Pokud chci přepnout do on-line modu "devítkou", musím ji stisknout dvakrát. No a při opuštění aplikace (korektně přes menu), zůstává viset datové spojení a pořád se něco pokouší tahat data. Musí se ukončit ručně (tlačítko červený telefon a výběr z menu pro ukončení tahání dat). V čem je problém?

Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 31, 2006 5:01 pm    Předmět: Re: beta.mapy.cz Odpovědět s citátem

PeteKa napsal:
No a při opuštění aplikace (korektně přes menu), zůstává viset datové spojení a pořád se něco pokouší tahat data. Musí se ukončit ručně (tlačítko červený telefon a výběr z menu pro ukončení tahání dat). V čem je problém?

Mně se tohle stává i když jsem noramálně na internetu. Vždy tam zůstává přenos dat a musím to ručně ukončit.

spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Telefon: HTC Artemis
2081.72 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 31, 2006 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas. To, že tam zůstane symbol datového spojení, není věcí GPSky, ale je to u wapování i třeba u stahování věcí z netu. Prostě to ukončuju ručně, pro jistotu.

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Lakva
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 31, 2006 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, pokud jsem to správně pochopil, tak těch stavů GPRS je víc.

Nedostupný - to tam není nic
Dostupný - základní ikonka jako po zapnutí. Nepřipojeno.
Aktivní - plná černá ikonka. Stahujou se data
Registrovaný - Ikonka s tečkama po stranách. Připojen, ale nic se nestahuje

V registrovaném stavu mi M75 zůstává pokaždé, když se připojím z jakéhokoliv důvodu a pak se odpojím. Kolikrát mi tam visí 2 dny a nestáhne ani bajt. Jen je připojen ke GPRS a připraven stahovat, takže následující přístup k datům je rychlejší, ale není to nic na závadu a ani nic placeného Smile
Takže se nemusíte bát a ani to násilím vypínat. Tedy aspoň pokud to na SXG funguje stejně..

Nokia 5210>M75+SM(fw13+patche)=sqělej foun!!!

IrDA,BT,kabel,MSi FT-200,i-Tec BT GPS

------------

To nejlepší, co může člověk sám pro sebe udělat, je pomáhat ostatním.

-Já vím, že to zní divně. Ale zkuste si to!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
PeteKa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 31, 2006 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lakva napsal:
V registrovaném stavu mi M75 zůstává pokaždé, když se připojím z jakéhokoliv důvodu a pak se odpojím. Kolikrát mi tam visí 2 dny a nestáhne ani bajt. Jen je připojen ke GPRS a připraven stahovat, takže následující přístup k datům je rychlejší, ale není to nic na závadu a ani nic placeného Smile
Takže se nemusíte bát a ani to násilím vypínat. Tedy aspoň pokud to na SXG funguje stejně..

U SXG je to úplně jinak. Stav, o kterém tady mluvíme se projevuje tak, že je na displeji nahoře ikonka zvednutého sluchátka (zelený). Tuším, že v tomto stavu nelze přijmout hovor. Po ukončení GPSky se navíc objevovala ikonka zeměkoule, což by mělo znamenat, že tahá data.

rastik
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 31, 2006 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V OziExploreri som si nakalibroval mapu a ked si robrazim suradnicovu siet, tak je naklonena. Nedari sa mi ho ale donutit, aby mi ju ulozil do PNG transformovanu tak, aby suradnicova siet bola zvislo-vodorovna a dala sa pouzit v GPSke. Nejaky napad?

Ako napad na zlepsenie GPSky navrhujem, aby bolo mozne nejaku takto upravenu mapu rozsekat na mensie kusky a mat k nim iba jeden popisny subor, ktory by program nacital a podla neho a nejakej danej mennej konvencie automaticky vedel, po ktory z tych suborov si ma sahnut.

Zaroven by sa ale hodilo, aby zvladal lepit mapy k sebe, teda ked sa blizim ku okraju jednej, aby namiesto prazdneho miesta zobrazoval data z dalsieho suboru. Teraz sa mapy musia prekryvat, aby bol stale cely displey pokryty.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 54, 55, 56  Další
Strana 20 z 56

Přejdi na: