Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Co cakate od GPS v SXG75? |
Hlasovu a vizualnu navigaciu do auta |
|
35% |
[ 25 ] |
Vizualnu navigaciu (obrazkovu) |
|
32% |
[ 23 ] |
Detaily polohy a rychlosti |
|
16% |
[ 12 ] |
Roznu "free time" funkcionalitu |
|
15% |
[ 11 ] |
|
Celkem hlasů : 71 |
|
Autor |
Zpráva |
mho začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 30, 2006 8:23 am Předmět: Re: Jeste jeden geocachovaci |
|
|
michalt napsal: | Mho,
mohl bys, prosim, zobrazovat souradnice ve tvaru xx° yy.zzz' zobrazovat na 3 desetinna mista?
Slo by odelat ukladani aktualni polohy do waypointu?
Diky |
Add tri desetina mista - ok. V dalsi verzi bude.
Tomu druhemu nerozumim? Oddelat? jestli myslis udelat, tak to uz je. Kdyz das waypoint -> new waypoint, tak se nastavi aktualni souradnice. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mho začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 30, 2006 8:26 am Předmět: nova verze |
|
|
0.3.2 - primarne opravy
- melo by jit prepinat mezi online mapama a offline vsem
- pridano pocitadlo casu pohybu, maximalni a prumerne rychlosti
- zlepseno nacitani z online map, i kdyz stale jeste obcas vytuhne. Ale alespon se pak da restartovat.
- pridano automaticke docitani online mapy, pokud uteces mimo stazeny vyrez. Ale zatim je to velmi tupe. Na zlepsovani pracuju. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mho začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 30, 2006 8:32 am Předmět: beta.mapy.cz |
|
|
Jo pokud vam online mapy hlasi calibrate error, tak se nejdriv mrknete na http://beta.mapy.cz zda bezi.
Vcera vecer slapaly, ale ted to zase neni nic moc. Myslim, ze v seznamu maji programatori pomerne dost horke chvilky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michalt začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 30, 2006 11:36 am Předmět: Re: Jeste jeden geocachovaci |
|
|
mho napsal: |
Tomu druhemu nerozumim? Oddelat? jestli myslis udelat, tak to uz je. Kdyz das waypoint -> new waypoint, tak se nastavi aktualni souradnice. |
Aha... Asi jsem to spatne vyzkousel... To presne jsem myslel... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sh@rk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 30, 2006 7:45 pm Předmět: |
|
|
a nexistuje nejaki soft na S65 atori bi sa spraval ako gps alebo neco co bi sa dokazalo lokalizovat cez wap alebo GPRS |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Založen: 16. 08. 2005 Příspěvky: 524 Bydliště: Kocourkov v Jižních Čechách Telefon: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
feretti badatel

265.50 SMM
|
Zaslal: pá březen 31, 2006 12:27 am Předmět: PRO TOHLE PRIBLIZENI NEMAME MAPOVY PODKLAD |
|
|
Tie beta.mapy.cz nejdu ak si s mobilom na Slovensku. Znamena to, ze zoom GPSky zobrazuje len info, ze "zadana mapa v tom rozliseni neexistuje"... Ak si dam simulator a suradnice CZ, tak to funguje. Mate viac detailov. Mozno casom budu aj u nas...
Takze MHO, treba asi upravit zoom aj pre nas EU, ved beta.mapy.cz su pre EU. Nejde ani Bratislava. Ved skus moju polohu: 48.1207 a 17.1427 ... a napise: "PRO TOHLE PRIBLIZENI NEMAME MAPOVY PODKLAD" - vo vsetkych moznych zoomoch...
ps: SGX sa definitivne nebude predavat na Slovensku: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=245204#245204
vdaka
T _________________ S6 - S35 - S45 - S55 (dead) - S65 - S75 (5dni) - SXG75 & 512MB SanDisc (48º9'21''N, 17º9'30''E) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Orpheus čestný člen

Založen: 25. 12. 2004 Příspěvky: 3637 Bydliště: Bratislava(SK)
14900.34 SMM
|
Zaslal: pá březen 31, 2006 4:09 pm Předmět: |
|
|
Nasiel som jednu zaujimavost pre SXG75.
Ked mate telefon v "Standby" mode (neviem teraz ktory to je lebo nemam SXG), tak stlacte 000000 (6x nulu) a volacie tlacidlo. Mali by ste sa dostat do neakeho menu a jednou moznostou ze GPS One. Vyskusajte to ze co to je. Som to nasiel na nete, malo by to urcit vasu poziciu atd.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FOXXX VIP

Založen: 20. 09. 2004 Příspěvky: 2424 Bydliště: Zubří (okres Vsetín) Telefon: HTC HD 14880.90 SMM
|
Zaslal: pá březen 31, 2006 4:28 pm Předmět: |
|
|
Orpheus napsal: | Nasiel som jednu zaujimavost pre SXG75.
|
Je vidět, že diskuze o SXG moc "nehltáš"
Už se o tom ví týden... Napsal to jako první myslím BEZY _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PeteKa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 31, 2006 4:38 pm Předmět: Re: beta.mapy.cz |
|
|
mho napsal: | Jo pokud vam online mapy hlasi calibrate error, tak se nejdriv mrknete na http://beta.mapy.cz zda bezi.
Vcera vecer slapaly, ale ted to zase neni nic moc. Myslim, ze v seznamu maji programatori pomerne dost horke chvilky  |
Našel jsem si chvilku na "hraní". GPSka 0.3.2. Zkoumal jsem, proč mi nejde stáhnout žádnou mapu. Pořád hlásilo chybu calibrate error. Problém byl v nastavení položky "Java 'Nastav. sítě'". Měl jsem po automatické konfiguraci WAP přístupu přes SMS nastaven profil do APN 'wap' a bez DNS. Když jsem si přenastavil na svoje nastavení z dřívějška (APN 'internet' a správné DNS), tak už to jelo. Je to paráda! - pominu-li problémy se zoomováním a občasným vytuhnutím.
Našel jsem ale dvě drobnosti. Pokud chci přepnout do on-line modu "devítkou", musím ji stisknout dvakrát. No a při opuštění aplikace (korektně přes menu), zůstává viset datové spojení a pořád se něco pokouší tahat data. Musí se ukončit ručně (tlačítko červený telefon a výběr z menu pro ukončení tahání dat). V čem je problém? _________________ S25-->S45-->S55-->SXG75+RS-MMC 1GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miroslav Šůs řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 31, 2006 5:01 pm Předmět: Re: beta.mapy.cz |
|
|
PeteKa napsal: | No a při opuštění aplikace (korektně přes menu), zůstává viset datové spojení a pořád se něco pokouší tahat data. Musí se ukončit ručně (tlačítko červený telefon a výběr z menu pro ukončení tahání dat). V čem je problém? |
Mně se tohle stává i když jsem noramálně na internetu. Vždy tam zůstává přenos dat a musím to ručně ukončit. _________________ C25 -> C35i -> C45 -> M55 -> MC60 -> CX65 -> SXG75(fw22) + 1GB RS-MMC + IMS 700 + HHB 700 + S75(fw40) na porovnani |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Založen: 16. 08. 2005 Příspěvky: 524 Bydliště: Kocourkov v Jižních Čechách Telefon: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Zaslal: pá březen 31, 2006 5:37 pm Předmět: |
|
|
Souhlas. To, že tam zůstane symbol datového spojení, není věcí GPSky, ale je to u wapování i třeba u stahování věcí z netu. Prostě to ukončuju ručně, pro jistotu. _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lakva pisatel

Založen: 27. 01. 2006 Příspěvky: 256 Bydliště: Karlovy Vary (50°14.285'N, 12°52.556'E)
661.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 31, 2006 6:42 pm Předmět: |
|
|
No, pokud jsem to správně pochopil, tak těch stavů GPRS je víc.
Nedostupný - to tam není nic
Dostupný - základní ikonka jako po zapnutí. Nepřipojeno.
Aktivní - plná černá ikonka. Stahujou se data
Registrovaný - Ikonka s tečkama po stranách. Připojen, ale nic se nestahuje
V registrovaném stavu mi M75 zůstává pokaždé, když se připojím z jakéhokoliv důvodu a pak se odpojím. Kolikrát mi tam visí 2 dny a nestáhne ani bajt. Jen je připojen ke GPRS a připraven stahovat, takže následující přístup k datům je rychlejší, ale není to nic na závadu a ani nic placeného
Takže se nemusíte bát a ani to násilím vypínat. Tedy aspoň pokud to na SXG funguje stejně.. _________________ Zavádím PX=píp,xcíp
Nokia 5210>M75+SM(fw13+patche)=sqělej foun!!!
IrDA,BT,kabel,MSi FT-200,i-Tec BT GPS
------------
To nejlepší, co může člověk sám pro sebe udělat, je pomáhat ostatním.
-Já vím, že to zní divně. Ale zkuste si to! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PeteKa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 31, 2006 6:50 pm Předmět: |
|
|
Lakva napsal: | V registrovaném stavu mi M75 zůstává pokaždé, když se připojím z jakéhokoliv důvodu a pak se odpojím. Kolikrát mi tam visí 2 dny a nestáhne ani bajt. Jen je připojen ke GPRS a připraven stahovat, takže následující přístup k datům je rychlejší, ale není to nic na závadu a ani nic placeného
Takže se nemusíte bát a ani to násilím vypínat. Tedy aspoň pokud to na SXG funguje stejně.. |
U SXG je to úplně jinak. Stav, o kterém tady mluvíme se projevuje tak, že je na displeji nahoře ikonka zvednutého sluchátka (zelený). Tuším, že v tomto stavu nelze přijmout hovor. Po ukončení GPSky se navíc objevovala ikonka zeměkoule, což by mělo znamenat, že tahá data. _________________ S25-->S45-->S55-->SXG75+RS-MMC 1GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rastik začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 31, 2006 7:28 pm Předmět: |
|
|
V OziExploreri som si nakalibroval mapu a ked si robrazim suradnicovu siet, tak je naklonena. Nedari sa mi ho ale donutit, aby mi ju ulozil do PNG transformovanu tak, aby suradnicova siet bola zvislo-vodorovna a dala sa pouzit v GPSke. Nejaky napad?
Ako napad na zlepsenie GPSky navrhujem, aby bolo mozne nejaku takto upravenu mapu rozsekat na mensie kusky a mat k nim iba jeden popisny subor, ktory by program nacital a podla neho a nejakej danej mennej konvencie automaticky vedel, po ktory z tych suborov si ma sahnut.
Zaroven by sa ale hodilo, aby zvladal lepit mapy k sebe, teda ked sa blizim ku okraju jednej, aby namiesto prazdneho miesta zobrazoval data z dalsieho suboru. Teraz sa mapy musia prekryvat, aby bol stale cely displey pokryty. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|