Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kodein pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st duben 05, 2006 12:39 pm Předmět: |
|
|
Tak sem myslel že jsem sám a že jsem neco v mobilu zmrsil, když mi ho to vy pínalo....
A vidim ze nejsem.... Jen pridam svuj nazor. Rekl bych ze je to nejspis jen u operatora, Mne se tohle nikdy nestalo.... Jimm, oskarek,a mejlovy prohlizec mi valily uplne bez problemu, až vcera rano mi to vypinalo mobil.... Nemel jsem moznost zkusit jinou znacku mobilu, ale jestli budu, dam vedet co to vyvede.....
Mam m65 fw50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
peepr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st duben 05, 2006 12:44 pm Předmět: |
|
|
To podle mě ne, žádný problém se siemensi,tam nejde o součástky,max. o to že ty jednotlivé fwx65,x70,nedokáží zpracovat nekorektní paket který přijde a vypne mobil(viz přirovnání s přetečením bufferu v programech),je jen otázkou proč se tak děje v určitem časovém ramci,proč půl dne včera by nechodili pakety v pořádku a najednou mezi12-13h je po problémů,a od +-půlnoci dnes do rána +-okolo.8-9hod.kdyby to byl jen tím tak přeci wodafon by to ošetřil spíš de vidět že v inkriminovaném čase se děje něco nekaleho |
|
Návrat nahoru |
|
 |
peepr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st duben 05, 2006 12:51 pm Předmět: |
|
|
s pakety co chodí od operátoro do mobilu, pochybuji že za to může nějaká třetí strana,je jen otázkou proč se tak děje jestly úmyslně nebo z nějakých technických problémů a i kdyby byli tak by to wodafon nepřiznál,natož obracene. co se týče toho že se Opera nepřihlásuje na stejnou adresu, přihlašuje to co vidíte ty stránky na které jdete,to pro ní predzvejka její server a už posílá upravený komprim.stránky,kuli obemu zobrazení atd. jinak by to ani nešlo udělat. certifikáty to taky být nemohou podle mě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kodein pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st duben 05, 2006 12:54 pm Předmět: |
|
|
No uvidime co to bude delat do tydne, snad to pojede jak má.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tommysmash kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st duben 05, 2006 3:01 pm Předmět: |
|
|
kamarádovi to dělá u cx70 v síti t-mobile dneska s tím za mnou přišel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
houstik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st duben 05, 2006 3:33 pm Předmět: Co když je to vir? |
|
|
Co když je to nějaký vir, který využívá chyby u Siemensů určité řady? Něco jako se stávalo před časem u Windows XP bez SP2 docházelo k neustálému restartu počítače při připojení na internet. Jsem laik, ale napadlo mě to jako jedna z variant. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Zaslal: st duben 05, 2006 3:33 pm Předmět: |
|
|
ee na x65/x75 atd. vážně žádné viry nejsou  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
houstik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st duben 05, 2006 3:41 pm Předmět: Vir. |
|
|
Nemyslel jsem přímo viry, co napadají operační systémy nebo "chytré telefony", ale co když něco putuje v síti v místě, kam se telefon připojuje. Např. server Giba, Jimma apod. To pak způsobí pád. No nevím... Je to asi blábol... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sidbin táta fóra

Založen: 12. 11. 2004 Příspěvky: 1193 Bydliště: jižní morava
7892.64 SMM
|
Zaslal: st duben 05, 2006 3:56 pm Předmět: |
|
|
ne to,ne......zadny vir,neres je to chyba serveru _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
feromero badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st duben 05, 2006 7:04 pm Předmět: |
|
|
sidbin napsal: | je to chyba serveru |
tahle myslenka me opravdu zajima, hlavne z technickeho hlediska, muzes to rozepsat?
milan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
feromero badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st duben 05, 2006 7:25 pm Předmět: |
|
|
hmm tak uz to zacalo delat aji segre na m65tce
milan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
peepr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st duben 05, 2006 8:01 pm Předmět: Tak už to dělá zase |
|
|
Přišel jsem na zajímavou věc. teď jsem si ale půl hodiny psal na icq s přítelkyní a pak se odhlásil potřeboval jsem kouknout na sms a du zpět přihlašuji se na icq přes jimma a zas mobil se vypne. ta zajímavá věc co mě napadlo,je vysoce pravděpodobné že jak jsem tam byl a psal tak už by se nešlo přihlásit a zas by to výplo ale šlo to v pohodě(tak z 99% jsem tím druhým přihlášením po přečtení sms nemohl trefit přesně čas kdy to začlo zas dělat.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
peepr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st duben 05, 2006 8:10 pm Předmět: Tak už to dělá zase |
|
|
podle mě to dělá první gprs dotaz( požadavek na zahájení přenosu) z jakého důvodů to je záhada. ale podle mě to blokují schválně a připadá mi že ten čas se mění každý den tak aby obsáhl celodeni vytížení site(odkaz na ten můj názor možná trochu přitaženy za vlasy)alefurt si to myslím co o tom vím,a tohle mě jen utvrzuje v tom že wodafon mlčí když je celkem jasný že to je na jeho straně problém.to tam máj tak neschopný technicky servis že nevezmou do ruky x65,x70 a nepodívaji se čím to je.to je pak kvalita |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yeek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 12:42 am Předmět: |
|
|
A já už myslel, že jsem sám, tak jsem založil téma a teď jsem našel tohle... snad se mi to moje podařilo smazat :oops:
Mně to dělá od včera, operátor Vodafone, siemens CX70, fw.56. Metodou pokus omyl jsem zatím zjistil, že v ten samý čas to dělá i přítelkyni na C65, Vodafone, fw 56, ovšem kamarádovi s CX65, též Vodafone a FW12, to nedělá vůbec (zkoušel jsem to v tu samou chvíli - můj telefon se vypnul, jeho bez problémů odeslal zprávu). Další věc je, že to odesílám zatím na tom samém místě (plocha cca 800x800 metrů - jelikož se učím na zkoušku, jsem pouze na koleji a blízké knihovně, nikde jinde jsem poslední 2 dny nebyl a poslední věc - nejde mi to obvykle ráno a večer)...
Nemohl by to být jen problém určitých BTS-ek (nemyslím jenom konkrétních ale třeba určitého typu)? Jelikož den před tím jsem cestoval a celá cesta (několik SMS přes gibo, cca 4 hodiny ICQ s občasným odhlášením) proběhla úplně v pohodě (pravdou ale je, že jsem necestoval ani ráno, ani v noci, takže jsem se jen mohl trefit do intervalu, kdy to prostě nedělá problémy). Teď jak jsem druhý den v olomouci, tak do prostě nefachá jak má. Hlavně je mi záhadou, že to nedělají telefony s nižším FW... V pátek budu zase na cestě, tak uvidíme, jestli to bude dělat i v jiných částech republiky:-P |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|