Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 2:55 pm Předmět: |
|
|
Barvu.. Mno, taky tak nějak. Ono se to dost blbě s něčim srovnává. Záleží na tom, jak je oko přivyklý na tmu a podobně. K čemu to potřebuješ? _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
simp moderátor

Založen: 23. 07. 2005 Příspěvky: 1244 Telefon: S65 11968.90 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 3:18 pm Předmět: |
|
|
Chci udělat tuning ala SL45i. Vlastně to bude spočívat v tom, že chci mít všechno černobílý. Všechny ikonky atd. Už jsem si vytáhl všechny obrázky z FF a mapuju situaci.
Třeba teď už něco takového používám. Ve dne. Ale po tmě si dám nějaké tmavé schéma, aby mi to moc nesvítilo do očí. A když budu mít všechny obrázky černobíloé, už nepůjde moc měnit barevné schéma (i když taky, ale nebude to to pravé). A bojím se, jestli ta bílá nebude ošklivá.
Např. na sluníčku nebo při zatažené obloze se mi ta bílá líbí, černobílý skin mi vyhovuje.
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=249800#249800 _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dejwith kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 3:49 pm Předmět: |
|
|
bregalad napsal: | Sh@dy napsal: | bregalad napsal: | Hmmm a máte zkušenost, které téma je tedy nej ?
Jestli černé - nebo bílé ? Které je případně nejlépe čitelné i bez podsvícení ?
Neexistuje něco co by deaktivovalo na displeji ty nepotřebné body a zobrazovalo pouze ty kde jsou symboly ? Něco jako černobílá varianta barevného displeje - jo ? Chápete mne ? Když jsem měl starý telefon - svítilo na displeji pouze to co muselo - to co nemuselo - to na displeji nebylo a řekl bych, že tam určitě celý černý displej měl větší spotřebu než uplně prázdný... |
Cim svetlejsia farba, tym väcsia spotreba (naopak ako pri CB displejoch)
Ale tym sa netrap... Velky vyznam to nema. To, ze by ti mobil vydrzal dlhsie par minut by velmi nepomohlo. |
THX |
Noo... ale wies ze najlepsie je cierna??? baterku mam zakladnu a staru asi rok a pol.. jas mam na 80 % a tak ci tak sa mi mobil drzi na 2 dnowej nabijacej lehote... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|