Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
NAPLNIL VAŠE OČEKÁVÁNÍ |
ANO |
|
61% |
[ 148 ] |
NE |
|
38% |
[ 91 ] |
|
Celkem hlasů : 239 |
|
Autor |
Zpráva |
LK7R kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 3:41 pm Předmět: |
|
|
Co se tyce klavesnice a velikosti textu to je ok. Ale napriklad promazavani SMS je desne zdlouhave ... neustale v menu lovit moznost smazat (ikdyz ma zkratku) misto toho aby clovek jen jednoduse zmacknul "C" a potvrdil smazani. Ukecanost pri mazani SMS > opravdu opravdu opravu chcete ... ano chci ... mazu SMS ... smazal sem SMS ... proste zbytecnosti ktere akorat zdrzuji. Viz chyby ve FW - clovek skroluje pul minuty tam kde skoncil s promazavanim ... smaze jednu SMS a zas ho to hodi na zacatek seznamu ... a opet scroluje jak pako... nesmyslne _________________ telefoní budka - Motorola TX770 - C25 - Nokia 5110 - Ericsson T10 - Nokia 6210 - SE T610 - SE T630 - SXG75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 3:44 pm Předmět: |
|
|
LK7R napsal: | Co se tyce klavesnice a velikosti textu to je ok. Ale napriklad promazavani SMS je desne zdlouhave ... neustale v menu lovit moznost smazat (ikdyz ma zkratku) misto toho aby clovek jen jednoduse zmacknul "C" a potvrdil smazani. Ukecanost pri mazani SMS > opravdu opravdu opravu chcete ... ano chci ... mazu SMS ... smazal sem SMS ... proste zbytecnosti ktere akorat zdrzuji. Viz chyby ve FW - clovek skroluje pul minuty tam kde skoncil s promazavanim ... smaze jednu SMS a zas ho to hodi na zacatek seznamu ... a opet scroluje jak pako... nesmyslne |
TO uznávám, ten pohyb mezi SMS ale i mezi obrázky je na pytel....hodilo by se vyhledávání alespon podle počátečního znaku. práce s ezprávamy je trochu zdlouhavější,ale nic zasadního bych v to neviděl _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibstr badatel

270.00 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 4:04 pm Předmět: |
|
|
LK7R napsal: | Co se tyce klavesnice a velikosti textu to je ok. Ale napriklad promazavani SMS je desne zdlouhave ... neustale v menu lovit moznost smazat (ikdyz ma zkratku) misto toho aby clovek jen jednoduse zmacknul "C" a potvrdil smazani. Ukecanost pri mazani SMS > opravdu opravdu opravu chcete ... ano chci ... mazu SMS ... smazal sem SMS ... proste zbytecnosti ktere akorat zdrzuji. Viz chyby ve FW - clovek skroluje pul minuty tam kde skoncil s promazavanim ... smaze jednu SMS a zas ho to hodi na zacatek seznamu ... a opet scroluje jak pako... nesmyslne |
No já teda vždycky označim zprávy které chci vymazat, potom dám označené smazat a je to v pohodě, záležitost několika vteřin... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Algeroth kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 4:08 pm Předmět: |
|
|
K tomu zkracování SMS, ono se dá psát v T9 i bez diakritiky, jen se člověk musí proklikat k tomu slovu. Je tam většina slov ve verzi jak s diakritikou tak bez ní. Ale stejně bych ocenil možnost ji vypnout. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
david.sedivy (člen klubu SM) věrný diskusník

Založen: 27. 09. 2004 Příspěvky: 460 Bydliště: Praha 3 - Žižkov Telefon: HTC P3300
78319.68 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 4:16 pm Předmět: |
|
|
Díky za tip, už jsem to stáhl, ale našel jsem tam ještě tohle http://www.phonesoft.cz/detail.php?sekce=java&id=728&s=1&k=49 a možná by to mohlo bejt ještě lepší. V každym případě díky.
Šeďa _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
-->Siemens CX65-->Siemens SXG75-->HTC P3300 Artemis
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dejwith kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
FOXXX VIP

Založen: 20. 09. 2004 Příspěvky: 2424 Bydliště: Zubří (okres Vsetín) Telefon: HTC HD 14880.90 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 4:23 pm Předmět: |
|
|
david.sedivy napsal: | Díky za tip, už jsem to stáhl, ale našel jsem tam ještě tohle http://www....
|
Tohle bohužel nejde nainstalovat. Už jsem to zkoušel... (teda aspoň mně to nejde, vidím, že někomu jo. Otázka je, jestli to bylo v SXG) _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MetalKalic kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 5:07 pm Předmět: Re: Fígl na načítání karty |
|
|
Takže jestli jsem Kesu dobře pochopil, tak využíváš jednu chybu firmware (nezhasínání displeje při přehrávání MediaPlayerem) k eliminaci druhé chyby firmware (problémy s načítáním karty). Ha, tak to je trošku paradox. :) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Založen: 16. 08. 2005 Příspěvky: 524 Bydliště: Kocourkov v Jižních Čechách Telefon: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 5:24 pm Předmět: |
|
|
Jo a funguje to.
Co postrádám já, to je nemožnost číst si v mobilu e-booky. I ta moje stará M65-ka v tomhle byla suprová. Tady si nepřečtu nic, protože mi knihu nic nedokáže zobrazit.
Pravda je, že mi Jirkab radil Mobipocket, ale nějak se mi to nedařilo stáhnout. A to jsem ho stál fakt dost času. Napsal jsem Siemensům, ale bez odpovědi. Hází na mně bobek. _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LK7R kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 6:20 pm Předmět: |
|
|
Sibstr napsal: | LK7R napsal: | Co se tyce klavesnice a velikosti textu to je ok. Ale napriklad promazavani SMS je desne zdlouhave ... neustale v menu lovit moznost smazat (ikdyz ma zkratku) misto toho aby clovek jen jednoduse zmacknul "C" a potvrdil smazani. Ukecanost pri mazani SMS > opravdu opravdu opravu chcete ... ano chci ... mazu SMS ... smazal sem SMS ... proste zbytecnosti ktere akorat zdrzuji. Viz chyby ve FW - clovek skroluje pul minuty tam kde skoncil s promazavanim ... smaze jednu SMS a zas ho to hodi na zacatek seznamu ... a opet scroluje jak pako... nesmyslne |
No já teda vždycky označim zprávy které chci vymazat, potom dám označené smazat a je to v pohodě, záležitost několika vteřin... |
Ano to se da, ale oznaceni zabere nejaky cas a nasledovne mazani dalsi - nerikejte mi, ze oznaceni bloku pameti a zmena stavu na write trva tak dlouho ... je to proste prasacky napsany ... Ja povazuji spatne pouzitelne SMS za pomerne velkou chybu u telefonu ... vzhledem k tomu, ze je to uplny zaklad to snad i staricka C25 mela lepe vyreseno a pracovalo se s ni rychleji _________________ telefoní budka - Motorola TX770 - C25 - Nokia 5110 - Ericsson T10 - Nokia 6210 - SE T610 - SE T630 - SXG75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dracula-Paja badatel

285.82 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 6:47 pm Předmět: |
|
|
LK7R napsal: | .... je to proste prasacky napsany ... Ja povazuji spatne pouzitelne SMS za pomerne velkou chybu u telefonu ... vzhledem k tomu, ze je to uplny zaklad to snad i staricka C25 mela lepe vyreseno a pracovalo se s ni rychleji |
Tak ho vrať na reklamaci,dej ho tam třikrát a máš klid...ale podle toho cos tady už někdy psal(myslim že si to ty s tou slídou) tak sis měl koupit nějakej odolnej telefon a ne takovej klenot abys ho tahal v kapse u klíčů a pak se divil že se mu rozbil... a nechápu proč tady rozvádíš pořád debatu o tom že by sis ho znovu nekoupil a jaký má chyby, jak je to nahovno atd, to už je v tomhle topicu tolikrát napsáno (a sám si se toho už párkrát zúčastnil) že už nám to psát znovu nemusíš, víme to, děkujem... A jen tak na upřesnění, to chraptění z repráku fakt nezaznamenávam...nedávno sem jel ve vlaku a nějaký 14-ti letí mladíci tam pouštěli Mp3 z K700(myslim-no prostě z ňákýho SonyEr...) a když sem to slyšel tak sem se jen zasmál jelikož to SXG nesahalo ani po slot paměťovky  _________________ Alcatel OT max(1997) / Alcatel OT max DB(1999) / Siemens SL-45i (2000) - už je stařeček a šlape jak drak..../Siemens SXG 75 (2006) + Blesk + 1Gb Sandisk + Music set + DCA-540 + FCT-700 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibstr badatel

270.00 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 7:04 pm Předmět: |
|
|
LK7R napsal: | Sibstr napsal: | LK7R napsal: | Co se tyce klavesnice a velikosti textu to je ok. Ale napriklad promazavani SMS je desne zdlouhave ... neustale v menu lovit moznost smazat (ikdyz ma zkratku) misto toho aby clovek jen jednoduse zmacknul "C" a potvrdil smazani. Ukecanost pri mazani SMS > opravdu opravdu opravu chcete ... ano chci ... mazu SMS ... smazal sem SMS ... proste zbytecnosti ktere akorat zdrzuji. Viz chyby ve FW - clovek skroluje pul minuty tam kde skoncil s promazavanim ... smaze jednu SMS a zas ho to hodi na zacatek seznamu ... a opet scroluje jak pako... nesmyslne |
Ano to se da, ale oznaceni zabere nejaky cas a nasledovne mazani dalsi - nerikejte mi, ze oznaceni bloku pameti a zmena stavu na write trva tak dlouho ... je to proste prasacky napsany ... Ja povazuji spatne pouzitelne SMS za pomerne velkou chybu u telefonu ... vzhledem k tomu, ze je to uplny zaklad to snad i staricka C25 mela lepe vyreseno a pracovalo se s ni rychleji |
Jako já si na práci s SMS nestěžuju, mě to celkem vyhovuje tak, jak to je. Veškerá práce se zprávami jde zvládnout během pár vteřin. Todle fakt neřešim... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weasel pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 7:11 pm Předmět: |
|
|
Zatí jsem SMSky moc nemazal a pracuji s nimi docela málo, pze pokud je v nich něco důležitýho tak si to okamžitě někam přepíšu nebo tak..spíš mi vadí, když mi přijde SMS, že foun je docela pomalej v přechodu z uvodní obrazovky na přečtení SMSky..a taky se mi občas stává, že se mi foun po odeslání více SMS za sebou sám restartuje...prostě zase nedostatek paměti :/ _________________ C25 -> S45 -> S55 -> S65 fw 50 -> SXG 75 fw22
Život je příliš krátký na to abychom ho dokázali prožít celý podle svého... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 8:16 pm Předmět: |
|
|
No já si na SMS taky absolutně nestěžuju...celekm mi to vyhovuje až na tu T9 (stejně ale píšu v Gibo SMS a tam T9 nejde)
Jinak co se týká té chyby "nedostatek paměti" tak to už fw 22 řeší..ještě ani jednou co ho mám se mi to nestalo _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: út duben 18, 2006 8:19 pm Předmět: |
|
|
Dracula-Paja napsal: | LK7R napsal: | .... je to proste prasacky napsany ... Ja povazuji spatne pouzitelne SMS za pomerne velkou chybu u telefonu ... vzhledem k tomu, ze je to uplny zaklad to snad i staricka C25 mela lepe vyreseno a pracovalo se s ni rychleji |
Tak ho vrať na reklamaci,dej ho tam třikrát a máš klid...ale podle toho cos tady už někdy psal(myslim že si to ty s tou slídou) tak sis měl koupit nějakej odolnej telefon a ne takovej klenot abys ho tahal v kapse u klíčů a pak se divil že se mu rozbil... a nechápu proč tady rozvádíš pořád debatu o tom že by sis ho znovu nekoupil a jaký má chyby, jak je to nahovno atd, to už je v tomhle topicu tolikrát napsáno (a sám si se toho už párkrát zúčastnil) že už nám to psát znovu nemusíš, víme to, děkujem... A jen tak na upřesnění, to chraptění z repráku fakt nezaznamenávam...nedávno sem jel ve vlaku a nějaký 14-ti letí mladíci tam pouštěli Mp3 z K700(myslim-no prostě z ňákýho SonyEr...) a když sem to slyšel tak sem se jen zasmál jelikož to SXG nesahalo ani po slot paměťovky  |
S tou kvalitou repráku je to fakt...K750 se nedá s SXG vubec srovnávat... I když je to celekm nepostatný ale slyšeli ste na k 700 midy? (skoro nejsou slyšet) a celkově hlasitostně je na tom SXG o něco líp... _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|