clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - SXG75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

SXG75 - koupeno - zkušenosti
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 167, 168, 169  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

NAPLNIL VAŠE OČEKÁVÁNÍ
ANO
61%
 61%  [ 148 ]
NE
38%
 38%  [ 91 ]
Celkem hlasů : 239

Autor Zpráva
LK7R
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se tyce klavesnice a velikosti textu to je ok. Ale napriklad promazavani SMS je desne zdlouhave ... neustale v menu lovit moznost smazat (ikdyz ma zkratku) misto toho aby clovek jen jednoduse zmacknul "C" a potvrdil smazani. Ukecanost pri mazani SMS > opravdu opravdu opravu chcete ... ano chci ... mazu SMS ... smazal sem SMS ... proste zbytecnosti ktere akorat zdrzuji. Viz chyby ve FW - clovek skroluje pul minuty tam kde skoncil s promazavanim ... smaze jednu SMS a zas ho to hodi na zacatek seznamu ... a opet scroluje jak pako... nesmyslne
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LK7R napsal:
Co se tyce klavesnice a velikosti textu to je ok. Ale napriklad promazavani SMS je desne zdlouhave ... neustale v menu lovit moznost smazat (ikdyz ma zkratku) misto toho aby clovek jen jednoduse zmacknul "C" a potvrdil smazani. Ukecanost pri mazani SMS > opravdu opravdu opravu chcete ... ano chci ... mazu SMS ... smazal sem SMS ... proste zbytecnosti ktere akorat zdrzuji. Viz chyby ve FW - clovek skroluje pul minuty tam kde skoncil s promazavanim ... smaze jednu SMS a zas ho to hodi na zacatek seznamu ... a opet scroluje jak pako... nesmyslne

TO uznávám, ten pohyb mezi SMS ale i mezi obrázky je na pytel....hodilo by se vyhledávání alespon podle počátečního znaku. práce s ezprávamy je trochu zdlouhavější,ale nic zasadního bych v to neviděl

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Sibstr
badatel
badatel

270.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LK7R napsal:

No já teda vždycky označim zprávy které chci vymazat, potom dám označené smazat a je to v pohodě, záležitost několika vteřin...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Algeroth
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu zkracování SMS, ono se dá psát v T9 i bez diakritiky, jen se člověk musí proklikat k tomu slovu. Je tam většina slov ve verzi jak s diakritikou tak bez ní. Ale stejně bych ocenil možnost ji vypnout.
david.sedivy
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

78319.68 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kesu napsal:
Místo ukolovníku doporučuji třeba Grocery
http://www.phonesoft.cz/vyhledavani.php?retezec=grocery&Submit=%3C%3C%3C&co=&sekce=java

a na poznámky bvOffice

Jinak to že telefonu standartně chybí poznámky mě celekm mrzí,ale java to naštěstí dokáže vynahradit

Díky za tip, už jsem to stáhl, ale našel jsem tam ještě tohle http://www.phonesoft.cz/detail.php?sekce=java&id=728&s=1&k=49 a možná by to mohlo bejt ještě lepší. V každym případě díky. Hand

Šeďa

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Dejwith
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.phonesoft.cz/detail.php?sekce=java&id=728&s=1&k=49 je skor horsi ako ten predtym... uz ho mam, a je to celkom naprd... Not talking
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
FOXXX
VIP
VIP

Telefon: HTC HD
14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

david.sedivy napsal:
Díky za tip, už jsem to stáhl, ale našel jsem tam ještě tohle http://www....

Tohle bohužel nejde nainstalovat. Už jsem to zkoušel... (teda aspoň mně to nejde, vidím, že někomu jo. Otázka je, jestli to bylo v SXG)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MetalKalic
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 5:07 pm    Předmět: Re: Fígl na načítání karty Odpovědět s citátem

Takže jestli jsem Kesu dobře pochopil, tak využíváš jednu chybu firmware (nezhasínání displeje při přehrávání MediaPlayerem) k eliminaci druhé chyby firmware (problémy s načítáním karty). Ha, tak to je trošku paradox. :)
spike
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Telefon: HTC Artemis
2081.72 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a funguje to.
Co postrádám já, to je nemožnost číst si v mobilu e-booky. I ta moje stará M65-ka v tomhle byla suprová. Tady si nepřečtu nic, protože mi knihu nic nedokáže zobrazit.
Pravda je, že mi Jirkab radil Mobipocket, ale nějak se mi to nedařilo stáhnout. A to jsem ho stál fakt dost času. Napsal jsem Siemensům, ale bez odpovědi. Hází na mně bobek.

Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
LK7R
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sibstr napsal:
LK7R napsal:

No já teda vždycky označim zprávy které chci vymazat, potom dám označené smazat a je to v pohodě, záležitost několika vteřin...

Ano to se da, ale oznaceni zabere nejaky cas a nasledovne mazani dalsi - nerikejte mi, ze oznaceni bloku pameti a zmena stavu na write trva tak dlouho ... je to proste prasacky napsany ... Ja povazuji spatne pouzitelne SMS za pomerne velkou chybu u telefonu ... vzhledem k tomu, ze je to uplny zaklad to snad i staricka C25 mela lepe vyreseno a pracovalo se s ni rychleji

Dracula-Paja
badatel
badatel

285.82 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LK7R napsal:
.... je to proste prasacky napsany ... Ja povazuji spatne pouzitelne SMS za pomerne velkou chybu u telefonu ... vzhledem k tomu, ze je to uplny zaklad to snad i staricka C25 mela lepe vyreseno a pracovalo se s ni rychleji

Tak ho vrať na reklamaci,dej ho tam třikrát a máš klid...ale podle toho cos tady už někdy psal(myslim že si to ty s tou slídou) tak sis měl koupit nějakej odolnej telefon a ne takovej klenot abys ho tahal v kapse u klíčů a pak se divil že se mu rozbil...Not talking a nechápu proč tady rozvádíš pořád debatu o tom že by sis ho znovu nekoupil a jaký má chyby, jak je to nahovno atd, to už je v tomhle topicu tolikrát napsáno (a sám si se toho už párkrát zúčastnil) že už nám to psát znovu nemusíš, víme to, děkujem... A jen tak na upřesnění, to chraptění z repráku fakt nezaznamenávam...nedávno sem jel ve vlaku a nějaký 14-ti letí mladíci tam pouštěli Mp3 z K700(myslim-no prostě z ňákýho SonyEr...) a když sem to slyšel tak sem se jen zasmál jelikož to SXG nesahalo ani po slot paměťovky Laughing Laughing

Sibstr
badatel
badatel

270.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LK7R napsal:
Sibstr napsal:
LK7R napsal:

Ano to se da, ale oznaceni zabere nejaky cas a nasledovne mazani dalsi - nerikejte mi, ze oznaceni bloku pameti a zmena stavu na write trva tak dlouho ... je to proste prasacky napsany ... Ja povazuji spatne pouzitelne SMS za pomerne velkou chybu u telefonu ... vzhledem k tomu, ze je to uplny zaklad to snad i staricka C25 mela lepe vyreseno a pracovalo se s ni rychleji

Jako já si na práci s SMS nestěžuju, mě to celkem vyhovuje tak, jak to je. Veškerá práce se zprávami jde zvládnout během pár vteřin. Todle fakt neřešim...
weasel
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatí jsem SMSky moc nemazal a pracuji s nimi docela málo, pze pokud je v nich něco důležitýho tak si to okamžitě někam přepíšu nebo tak..spíš mi vadí, když mi přijde SMS, že foun je docela pomalej v přechodu z uvodní obrazovky na přečtení SMSky..a taky se mi občas stává, že se mi foun po odeslání více SMS za sebou sám restartuje...prostě zase nedostatek paměti :/

Život je příliš krátký na to abychom ho dokázali prožít celý podle svého...
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já si na SMS taky absolutně nestěžuju...celekm mi to vyhovuje až na tu T9 (stejně ale píšu v Gibo SMS a tam T9 nejde)

Jinak co se týká té chyby "nedostatek paměti" tak to už fw 22 řeší..ještě ani jednou co ho mám se mi to nestalo

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dracula-Paja napsal:
LK7R napsal:
.... je to proste prasacky napsany ... Ja povazuji spatne pouzitelne SMS za pomerne velkou chybu u telefonu ... vzhledem k tomu, ze je to uplny zaklad to snad i staricka C25 mela lepe vyreseno a pracovalo se s ni rychleji

Tak ho vrať na reklamaci,dej ho tam třikrát a máš klid...ale podle toho cos tady už někdy psal(myslim že si to ty s tou slídou) tak sis měl koupit nějakej odolnej telefon a ne takovej klenot abys ho tahal v kapse u klíčů a pak se divil že se mu rozbil...Not talking a nechápu proč tady rozvádíš pořád debatu o tom že by sis ho znovu nekoupil a jaký má chyby, jak je to nahovno atd, to už je v tomhle topicu tolikrát napsáno (a sám si se toho už párkrát zúčastnil) že už nám to psát znovu nemusíš, víme to, děkujem... A jen tak na upřesnění, to chraptění z repráku fakt nezaznamenávam...nedávno sem jel ve vlaku a nějaký 14-ti letí mladíci tam pouštěli Mp3 z K700(myslim-no prostě z ňákýho SonyEr...) a když sem to slyšel tak sem se jen zasmál jelikož to SXG nesahalo ani po slot paměťovky Laughing Laughing

S tou kvalitou repráku je to fakt...K750 se nedá s SXG vubec srovnávat... I když je to celekm nepostatný ale slyšeli ste na k 700 midy? (skoro nejsou slyšet) a celkově hlasitostně je na tom SXG o něco líp...

SM
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 167, 168, 169  Další
Strana 67 z 169

Přejdi na: