clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nastavení GPRS, WAP, MMS

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nastavení GPRS, WAP, MMS
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nohatej
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2006 4:39 pm    Předmět: snad mi tu nekdo pomuze Odpovědět s citátem

uz se jakou dobu snazim nastavit si GPRS aby sem moh konecne zacit na svym S65 konecne zacit pouzivat JIMM a tak dal... ale vzdy kdyz se zkusim pripojit tak mi to napise chyba spojeni GPRS. nevim co s tim uz tam mam vytvorenejch asi 7 profilu a furt nic ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2006 6:39 pm    Předmět: Re: snad mi tu nekdo pomuze Odpovědět s citátem

nohatej napsal:
uz se jakou dobu snazim nastavit si GPRS aby sem moh konecne zacit na svym S65 konecne zacit pouzivat JIMM a tak dal... ale vzdy kdyz se zkusim pripojit tak mi to napise chyba spojeni GPRS. nevim co s tim uz tam mam vytvorenejch asi 7 profilu a furt nic ....
a probehla nejdriv aktivace u operatora?
coudas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2006 12:29 pm    Předmět: WAP prohlížeč Odpovědět s citátem

Mám takový dotaz.Mám M65 fw50
Dají se přenastavit parametry wap prohlížeče tak,abych se dostal na wap
levnejším profilem internet(e-mail)?
Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sidbin
táta fóra
táta fóra

7892.64 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2006 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pouzij operu mini,a usetris jeste i za data

Užitečné java aplikace ZDE

MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu Dancing + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek
coudas
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2006 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už ji mám a je super Applause Whistle
kkubo
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 19, 2006 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam taky problem:
Nastavil som si wap na mobile podla navodu.
Idem na internet,opyta sa ma ci chcem nadviazat spojenie.
Dam ze ANO a zacne vytacat.Raz to spravi to "tulululu" a potom mi napise ze :
CSD chyba spojenia!
Neviete cim to je?
Moze to byt nejako zablokovane?
Mam Orange SK - Prima a Siemens CX75.Neislo mi to ani na S55. Think

Siemens CX75 | Vlčák 13 | DCA-510 | HHS 700 | San Disk 128 MB
Vewisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 22, 2006 3:47 pm    Předmět: Pomoc... Odpovědět s citátem

Ahoj!
Mam Siemens C72 a prehral sem tam cely config abych smaznul menu a vsechny reklamy od T-Mobile, mam vodafone a nemuzu si nastavit internet a mms protoze v nastaveni->vymena dat->datove profili a http profil jsou porad prednastaveny od T-mobile a nedaji se editovat poradi my nekdo co s tim? diky moc... Exclamation
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 22, 2006 5:55 pm    Předmět: Re: Pomoc... Odpovědět s citátem

Vewisek napsal:
Ahoj!
Mam Siemens C72 a prehral sem tam cely config abych smaznul menu a vsechny reklamy od T-Mobile, mam vodafone a nemuzu si nastavit internet a mms protoze v nastaveni->vymena dat->datove profili a http profil jsou porad prednastaveny od T-mobile a nedaji se editovat poradi my nekdo co s tim? diky moc... Exclamation

K nastavení operátorů nestačí přehrát config, ale je třeba přepsat eeprom. TADY je návod, ale je pro řadu x65 a nejsem si jistý, zda ty datové profily jsou funkční i pro c72... To by snad mohl říct Krokodýl... Každopádně zálohuj!

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vewisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 23, 2006 10:21 am    Předmět: Re: Pomoc... Odpovědět s citátem

MCB napsal:
Vewisek napsal:
Ahoj!

K nastavení operátorů nestačí přehrát config, ale je třeba přepsat eeprom. TADY je návod, ale je pro řadu x65 a nejsem si jistý, zda ty datové profily jsou funkční i pro c72... To by snad mohl říct Krokodýl... Každopádně zálohuj!

Jo tak na to sem krátkej to už je moc složitý! Crying or Very sad to uz radsi nebudu list na wap a neposilat mms
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 23, 2006 10:46 am    Předmět: Re: Pomoc... Odpovědět s citátem

Vewisek napsal:
Jo tak na to sem krátkej to už je moc složitý! Crying or Very sad to uz radsi nebudu list na wap a neposilat mms

Neni to složitý... stačí se držet postupu, číst a jet krok za krokem. Každopádně jak jsem řek, nevim zda ty datové profily jsou i pro C72... A hlavně taky musíš mít servisní kabel!

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vewisek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 24, 2006 1:44 pm    Předmět: Re: Pomoc... Odpovědět s citátem

MCB napsal:
Vewisek napsal:

Neni to složitý... stačí se držet postupu, číst a jet krok za krokem. Každopádně jak jsem řek, nevim zda ty datové profily jsou i pro C72... A hlavně taky musíš mít servisní kabel!

Tak jak sem se dočetl tak ani nemam servisní kabel Sad a jinak bych rekl ze C72 je softwarove na uplne stejne urovni jako C65! I kdyz tezko rict je pravda ze mam rychlejsi hry ;o) a lepci fotak ale to uz neni software Wink
inflater
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 09, 2006 3:55 pm    Předmět: Nastavení GPRS, WAP, MMS Odpovědět s citátem

oj tak toto asi nie je mozne!
nastavil som si mobil tak, aby som sa mohol pripojit na internet na PC cez mobil (GPRS, Orange SK), mam Prima kartu kde nemozem vyuzivat GPRS (okrem MMS tie mam aktivovane). Ale toto... Podla navodu som si nakonfiguroval tel.cislo, vytvoril spojenie... a... funguje to! (rychlostou 115,2 Kbps)! chcel by som sa spytat: kedze som vytvoril taketo GPRS spojenie Very Happy kolko to bude stat u slovenskeho Orange za kb/MB? Nie je to ilegalne? Shame on you

Dakujem,
inflater Eh?

P.S. vcera(8.5.2006) mi asi po tom "pokusnom" spojeni nefungovalo prijimanie/odosielanie SMS, na tento den (9.5.2006) aj ked som znova otestoval GPRS cez mobil na PC tak SMS fungovali. v com asi bola chyba? Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Palec
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 19, 2006 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim, chtel bych zkusit aplikaci jimm.. Nastaveni programu je mi jasne. Teoreticky bych nemel mit zadny problem Smile Shhh
Nastaveni profilu internet atd..

Pokud potrebuju neco pres GPRS wap, taky neni zadny problem. Jen bych se chtel zeptat, jestli bych za prenesene kb mohl platit tu samou cenu, jako kdyz budu komunikovat pres Jimm, tedy pouzivat profil "internet".

Tedy platit pri pripojeni GPRS za wap castku 0.060Kc za kb

Ted me stoji kb onech 0.48Kc..

Jde to nejak?

busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: út září 19, 2006 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bud pouzit nejakou soukromou wap gateway, nebo pouzit operu mini, ta pokud se nepletu wap stranky v pohode zobrazuje... wink

Nokia 6234, Ericsson T65
Palec
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 19, 2006 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite zkusim, diky Applause
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Strana 7 z 10