Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pakor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po květen 01, 2006 1:40 pm Předmět: AX72 |
|
|
Dobrý den pánové, pořídil jsem si S AX72 a chtěl bych se zeptat co musím mít, abych si tam mohl například nahrát nějaké hry. Jsem absolutně netechnický typ a když jsem četl všechny ty informace o driverech a ovladačích, tak jsem se zapletl. Mám Usb kabel z CX65(SIE S/M/CX 65) ... může být? Zkoušel jsem stáhnout MPM, Simoco, Mobiledit ... ale vždy po zapnutí programu byla stejná hláška ... Mobil není připojen... Pomůžete prosím? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: po květen 01, 2006 4:53 pm Předmět: |
|
|
Aký je to kábel?
Predpokladám, že DCA-510 alebo DCA-540?
Dá sa to zistiť aj takto: pripojiť kábel k mobilu, a zadať *#06# a potom stlačiť naľavo Viac a ísť nižššie a zistiť čo je napísané pri Acc.:
V každom prípade:
1. ak na tom PC ešte nebol používaný kábel, tak nainštalovať z CD driver.
2. alebo nainštalovať MPM pre AX72 a skúsiť sa spojiť s mobilom - MPM by mal pri inštalácii dodať ovládače-drivre. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pakor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po květen 01, 2006 6:39 pm Předmět: hmm |
|
|
Takže to bude asi chyba v tom kabelu, jelikož když ho zapojím a dám*#06# = Acc:None ... Hlásí to jako by to nebylo zapojený... Asi budu muset sehnat nějaký jiný kabel co? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|