View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Sat May 20, 2006 5:00 pm Post subject: |
|
|
Prosím všechny sve dotazy na instalaci fw a vzniklé problémy směřujte sem:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=257348#257348
At se to tu zase nezahltí _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
jkonny badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat May 20, 2006 5:06 pm Post subject: |
|
|
sutrus wrote: | jkonny wrote: | Mobil jede i po zmáčnutí Interrupt ale není se už ani po restartu schopen připojit na žádný COM port a Change port mi nabízí jen 8-mičku.
MPM jede v pohodě (na zkoušku). |
tak skus tel. vypnout. zmackni # a tlacitko zapnuti cca 5sec.
Pak by mel jit znovu prehrat |
Tak to nepomohlo. Ze servisního módu (u mě jen svítící bílá plocha s nápisem SIEMENS) jsem odešel vytažením baterky. Pak se mi zas podařilo připojit na COM1 stejně jako před tím a to zatržením Emergency download a dokonce zafungoval i Change port, kde jsem zas zvolil 8-mičku a on ji poprvé vzal. Ale u položky Model stále není nic napsané. A když nemusím používat tlač. Download, tak jak se to spustí? Automaticky? Nechybí tu spoštěcí tlačítko? U mě se nic neděje. Asi to bude tím, že nenadetekoval ten model mého telefonu, tak jak to vidím na obrázcích v 3GSwupFU-Manual.pdf manuálu.
Odtrhnu-li Emergency download, zase se odpojí a snaží se bezúspěšně znovu připojit. |
|
Back to top |
|
 |
jkonny badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat May 20, 2006 5:36 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | jkonny wrote: | Mobil jede i po zmáčnutí Interrupt ale není se už ani po restartu schopen připojit na žádný COM port a Change port mi nabízí jen 8-mičku.
MPM jede v pohodě (na zkoušku). |
jdi do spravce zařízení....nech telefon připojený...pokud uvidíš že se připojil..tak ty tři ovladače odistaluj....odpoj tel,restart PC,restar telefonu....připoj telefon..mělo by si to ovladače vyžadat znovu |
Tak jsem to udělal. Ze Správce zařízení jsem z MODEMY odebral Siemens Mobile Phone. Z PORTY COM A LPT Siemenst Diagnostic Inteface (COM8) a Siemens NMEA Device (COM9), restart, znovu připojení, opětovná instalace a zase nic. Tak už nevím.  |
|
Back to top |
|
 |
Vivi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 22, 2006 4:29 pm Post subject: FW22 |
|
|
Zdraví Vás nový člobrda na fóru co má SXG 75 ...
Kde jde stáhnout FW22 pro tento telefon ? Hořím netrpělivostí až zase budu moci používat banku ČSOB ....  _________________ Vivi |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Mon May 22, 2006 4:52 pm Post subject: Re: FW 22 |
|
|
Vivi wrote: | Zdraví nový fórista ... Asi budu otravovat, ale kde jde stáhnout FW 22 pro SXG75 ? Rád bych zase používal bankovnictví ...  |
Pokud si nový fórista tak si počkej až bude vydán návod na update, což by teoreticky mělo být zítra  _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Mon May 22, 2006 4:55 pm Post subject: Re: FW 22 |
|
|
Vivi wrote: | Zdraví nový fórista ... Asi budu otravovat, ale kde jde stáhnout FW 22 pro SXG75 ? Rád bych zase používal bankovnictví ...  |
Si nejakej nedockavej. Mas aspon zakladni zkusenosti s nahranim FW a potrebne kabely. Ja jen aby to bankovnictvi necekalo mesic v servise SIEMENS. |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon May 22, 2006 9:57 pm Post subject: Re: FW 22 |
|
|
milan_ruzicka wrote: | Vivi wrote: | Zdraví nový fórista ... Asi budu otravovat, ale kde jde stáhnout FW 22 pro SXG75 ? Rád bych zase používal bankovnictví ...  |
Pokud si nový fórista tak si počkej až bude vydán návod na update, což by teoreticky mělo být zítra  |
No mělo...ale nevím jak mi to vyjde...možná čekejte drobnější zpoždění... _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
krejcipetr začátečník

64.00 SMM
|
Posted: Tue May 23, 2006 5:24 am Post subject: Re: FW 22 |
|
|
Ono ti to stejne nepomuze. Ja mam nove FW, GE MB, TM a stejne mi to porad nejede. |
|
Back to top |
|
 |
Sady kolemjdoucí
 Joined: 29 Dec 2004 Posts: 5 Location: Sefer republYkI okr. F-M
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 23, 2006 6:24 am Post subject: Konečně |
|
|
To ten týden pjěkně začíná Nový FW....
Prosím zde fšechny přítomné, jestli by mi neřekli, zda funguje bankovní aplikace SIM TOOLKIT. Konkrétně eBanka (Může být jiná) a T-Mobile. Možná by nebylo od věci ještě uvést typ SIM karty od T- Mobile. Někde jsem četl, že když se nahraje bankovnictví na poslední typ karet, tak to funguje. Já mám ještě stařičký Paegas SIM. Jetli to pojede, ta v ten moment letím koupit Phone, i gdybych si měl půjčit u lichváře  _________________ Vím, že nic nevím. |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Tue May 23, 2006 9:17 am Post subject: Re: Konečně |
|
|
Sady wrote: | To ten týden pjěkně začíná Nový FW....
Prosím zde fšechny přítomné, jestli by mi neřekli, zda funguje bankovní aplikace SIM TOOLKIT. Konkrétně eBanka (Může být jiná) a T-Mobile. Možná by nebylo od věci ještě uvést typ SIM karty od T- Mobile. Někde jsem četl, že když se nahraje bankovnictví na poslední typ karet, tak to funguje. Já mám ještě stařičký Paegas SIM. Jetli to pojede, ta v ten moment letím koupit Phone, i gdybych si měl půjčit u lichváře  |
Sim Toolkit je pro vsechny operátory funkční. Ale Jirkab zjistil,že pokud je tam nahrána nějaká bankvní operace tak menu sim toolkitu prostě zmizí. _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
|
Back to top |
|
 |
Vivi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 23, 2006 12:37 pm Post subject: aplikace SIM TOOLKIT a ČSOB |
|
|
Mohu potvrdit "zmizení" aplikace z menu SXG 75. Protě bankovnictví není a není a není vidět. A není ani schované nikde jinde. A to mám od Tmobilu novou SIM "starou" tak dva měsíce.  _________________ Vivi |
|
Back to top |
|
 |
Misisa badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue May 23, 2006 4:06 pm Post subject: |
|
|
Me taky nesel simtoolkit od t-mobile a po vymene sim karty za novejsi v unoru uz bezi ok.Mam eBanku a čsob a sim kartu me vymenil t-mobile zdarma.Rekl jsem ze mi zmizel sim toolkit a byla to bezplatna vymena(napsano vada sim).  _________________ Motorola d460,C25,C35,S35,S45i,S55,M65,SX1,M75,SXG75, >>> E71 fw.45+512 kingston |
|
Back to top |
|
 |
Jack2 badatel

265.50 SMM
|
Posted: Tue May 23, 2006 7:35 pm Post subject: |
|
|
Tak odedneška jsem také majitelem SXG75 zatím se seznamuji, co jsem postřehl za chyby tak, že jednou se nechtělo vypnout podsvícení pomohl až restart. Co mě trochu štve tak je práce s paměťovou kartou měli by na tom ještě zapracovat. Jinak jsem spokojen _________________ C35->ME45->M65->SXG75<< siemens ende :-( N95, KM900, Galaxy S, Galaxy S3 |
|
Back to top |
|
 |
michalt začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 24, 2006 8:19 am Post subject: FW 22 |
|
|
Přes noc jsem dělal trochu pokusy s tím, co mi nejvíc otravuje na telefonu.
13. Při příchozím volání když je puštěné FM rádio nebo mp3 a nastaveném profilu headset telefon pouze vibruje a vyzvání nikoli do sluchátek, ale z vnějšího reproduktoru.
Chyba je stále - Zvonění jde z reproduktoru, navíc pokud hovor nepřijmu, tak se rádio vypne. (ani se nezapne i když hovor přijmu)
Další problém s rádiem je s RDS. Pokud stanice nemá RDS, tak zůstane název RDS předchozí stanice. Pokud chci uložit stanici bez RDS, tak se jako jméno uloží jen frekvence nebo název předchozí stanice!!
Pokud má rotovat místo názvu jméno skladby, tak se písmenka sesypou dohromady (zcela evidentně se nepřekresluje název dostatečně rychle)
T9 v aplikacích (JIMM, Opera) nefunguje.
Biker jde smazat
31. Hlasitý poslech hovoru lze zapnout až při spojení. Stále trvá
16. Fotky z jiného zdroje, obrázky (některé) s větším rozlišením než 320x240, se sice otevřou, jenže v malém rozlišení a nejdou zvětšit: "Obrázek nelze zvětšit" - Stále |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed May 24, 2006 1:45 pm Post subject: |
|
|
tak jsem ode dneška také na FW22 :-)
Můžu potvrdit zrychlení telefonu, zlepšení fotografií, subjektvině i zlepšení repra. Co mi nejvíc chybí/štve: stále se v FileSystemu nemůžu pohybovat mezi obrázky, když má skladba delší nazev (id3tag) tak se stále kouše, jména v kontaktech se stále řadí abecedně podle příjimení, nikoliv podle položky "Zobrazit jméno", obraz videa je stále mimo vyznačenou oblast, m3u seznamy po znovu načtení karty stále nefungují. Toť vše na co sem zatim přišel _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|