Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BunGee ostřílený diskusník

0.52 SMM
|
Zaslal: pá květen 12, 2006 11:26 am Předmět: |
|
|
Tak mam dalsi stoprocentni chybu fw. Ale sou to jen takovy, co se stanou jen nekomu. Problem je v tom, ze nejde spustit kalendar . Coz je vec, co vyuzivam docela casto a ted proste nic, ani skyt. Ani pres rychlou volbu na pohotovostnim displeju. _________________ Může-li se pokazit více věcí za sebou,
pokazí se v nejnevhodnějším pořadí
Ericsson T10=>
Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535
Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: pá květen 12, 2006 9:28 pm Předmět: |
|
|
Zkus nainstalovat téma. Já když nemohl přistupovat do systému souborů, tak mi to téma nějak "profouklo"... Za pokus nic nedáš... _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PJdESiGN kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po květen 15, 2006 12:17 pm Předmět: Re: SXG75 - Chyby FW 12 |
|
|
BEZY napsal: | Ikdyž je SXG bez pochyby výborný telefon, má své mušky. Proto zakládám tento thread, kde se všechny tyto chyby budou shromažďovat, aby případný zájemce věděl, do čeho jde a abysme mohli sledovat změny v dalších FW. Pokud tedy naleznete chybu, napište ji sem, nikoliv do threadu SXG75 - koupeno - zkušenosti.
Všechny ohlášené chyby budu kopírovat do tohoto příspěvku. Takže, pokud najdete chybu FW, nejdříve se ujistěte, že už zde neni. Aby bylo jisté, že se jedná skutečně o chybu FW a nikoliv třeba jen o špatné nastavení, musí ji potvrdit aspoň dva další majitelé. Po potvrzení nebo vyvrácení chyby všechny příspěvky, které se jí týkaly smažu - pro větší přehlednost. Pokud se nějakou chybu podáří vyvrátit, napíšu řešení
Pokud se i přes potvrzení ostatních někdo s popsanou chybou nesetká, zkusíme zjistit proč, popř. sem pak napíšu řešení dané chyby.
Potvrzené chyby FW12
Špatné počeštení
-Ve "Vlastních souborech" se nelze posouvat mezi otevřenými obrázky
-U sim karet T-Mobilu nefunguje SimToolkit a vůbec psí kusy s prácí se sim kartami
-T9 píše s diakritikou -> zkracuje délku SMS zpráv
-Nefunguje čeština v e-mailech
-V kontaktech se položky řadí podle abecedy podle zadaného přímení, nikoli podle záznamu v "Zobrazit jméno"
-Znaky č, š, ř apod. se řadí až na konec abecedy
-Při opuštění vestavěného prohlížeče se zobrazí "Přijato: %ld kB místo počtu kB
-T9-v aplikacích nejde použít vůbec, mimo SMS se používá anglická verze
-Při poslechu rádia a vypnutém tónu klávesnice se tento tón po odpojení sluchátek (bez ukončení rádia) zapne
-Nemožnost nastavení vstupu na domovskou stránku ihned po zapnutí vestavěného internetového prohlížeče
-Chybí aut. vypnutí, minutka, poznámky, možnost vypnout GPRS
-Video se přehrává mimo vyznačenou oblast (obdélník). Je posunuto směrem nahoru.
-Nejsou smazat poškozené soubory - telefon hlásí, že jsou systémové, ale nejsou
-Někdy naprosto nesmyslné položky v menu-2x nastavení zamykání klávesnice, 2x nastavení prodlevy spořiče atd.
-Při hraní písničky přes hlasitý reproduktor se při příchozí SMS zvýší hlasitos na maximum, ikdyž je nastavení jiné
-Pouze 5 stupňů nastavení hlasitosti
-Když se vypnou tóny, vypne se i zvuk budíku, měl by být trvale zapnutý pokud se výslovně nevypne
-Neukazuje délku ztracených volání (dobu prozvánění) a mě dokonce ani dobu volání ve volaných číslech, ale jen přijatých volání (vždy ukáže samé 0 )
-Hlasitý reproduktor jde zapnout až při spojení
-Obrázek GIF daný na plochu jako pozadí se nehýbe
-U nekterych souboru (obrazky,hudba) pri prohlizeni v systemu souboru, pri vyberu "moznosti" - "detaily" pise nespravne udaje o rozliseni obrazku a o delce hudebniho souboru.
-Nejde nastavit u fotek a videa, aby se ukladaly pod nazvem ve tvaru s udajem o roku,mesici,dni,hodine,minutach a sekundach porizeni
-Pri regulaci hlasitosti zvuku pomoci bocnich tlacitek, nereaguje hned (pokud neni zobrazena regulace hlasitosti), ale az po druhem zmacknuti
-V media playeru nejde nastavit opakovani skladby, random atd. jako u S75 (u ktere to jde).
-Pri nataceni videa je maximalni delka 5 minut - nejde nastavit podle kapacity volneho mista na pametove kartě.
Fotky z digitálu, se sice otevřou,jenže v hrozně malém rozlišení a nejdou nijak zvětšit
-Nektere obrazky s vetsim rozlisenim nez 320x240 nedokaze zvetsit: "Obrázek nelze zvětšit."
-Pri prehravani videa pres cely displej je podsvicena klavesnice - zbytecne zatezuje baterii.
-Občas telefon napíše, že je obrázek příliš velký pro otevření a nebo že je nedostatek paměti pro jeho otevření, a mají se ukončit některé aplikace a přitom jej otevře
-Pokud mě někdo jen krátce prozvoní, tak telefon nepřestane vyzvánět, dokud si nezobrazím ztracený hovor
-Nelze jako u ostatních siemensů přiřadit k tlačítku LIBOVOLNOU funkci-je to dost omezený
-Kdyz prijde sms tak se melodie nedohraje nedohraje dokonce
-Při vytočení pouze čísla "0" se vytočí 112 (tísňové volání)
-Do jedné skupiny lze najednou přesunout max. 50 osob
-Při puštěném rádiu nebo mp3 a profilu handset, když někdo zavolá, tak telefon jenom vibruje a vyzvání nikoli do sluchátek, ale z vnějšího reproduktoru
-Omezená délka názvu skladby
-při psaní SMS se občas znak, na který při psaní běžného textu vyšla pozice těsně u pravého okraje displeje, vůbec nezobrazí
-Občas telefon vypíše, že je nedostatek paměti a nejde s ním nic dělat, ani prohlížet obrázek, ani písničky...
-Omezená kapacita na SMS - 500
-Budík se v tichém režimu vypne (v rozporu s návodem)
-Nemá náhledy obrázků
-Po kompletním znovunačtením karty se nastaví všechna vyzvánění na standartní, zruší se obrázky u kontaktů a skupin a playlisty přestanou fungovat
- při ručním mazáíi sms ze seznamu se po každém smazání sms "kurzor" vrátí na první sms v seznamu
-Stopky se při naskočení spořiče zastaví
-Kdyz prijdou v zapeti 2 sms za sebou a ja jiz stihnu po ty prvni najet do zprav prohlidnu ji, smazu, prohlidnu druhou a take samzu, ale po navratu na plochu je stale ikona 1 neprectene zpravy, i kdyz uz tam zadna neni
-Pri prichodu vice sms ( vetsinou 4 a vice ) ve zpravach po prohlidnuti a chci je vsechny smazat tak to nahlasi ze byly samzany, ale zustanou tam a daji se prohlizet a zmizi az kdyz se zpravy zavrou. Potom uz tam nejsou
-Nestabilita BT při práci s PC-dojde k resetu mobilu
-Špatná kompatibilita s carkit bluetooth HKW600-neukazuje stav baterie, signálu a nedá se prohlížet adresář (vypíná se)
-Chybí hláška zda opravdu chceme ukončit psaní zprávy-při stisknutí červ.tl. se dá pouze vybrat zda ji chceme uložit, nedá se do ní přímo vrátit.
Chyby vyžadující potvrzení
-Při pokusu o smazání e-mailu na serveru se nic nestane-telefon se ani nepokusí spojit
-Nepodporuje přehrávání na IMS-700-nedetekuje ho správně a přehrává přes něho jako přes vestavěné repro (plochý zvuk bez basů a výšek)
-Sice lze zapnout automatický podpis, ale nejde nijak nastavit text
-T9 se neučí jména z tel. seznamu (velmi užitečná funkce jenž např. M75 zvládá)
-Neumí naráz přenést všechny kontakty ze SIM karty do telefonu - max 4 (někdy), jindy jen 2, běžně 3 :-(
-Nefunguje obousměrná sync. i když je to nastavené v MPM. Funguje jen jednostranná a to pevně nastavená v MPM.
-Řádek v kalendáři umožňuje zadat více např. 20 znaku a ve směru do Outlooku se to přenese, ale ve směru do MT dojde k chybě a nic se nepřenese. Pokud se přenáší jen asi 10 znaků do MT, tak smartsync zahlásí, že je to dlouhé a přenese to.... tohle mi docela silně vadí..
-Při nastavení ukládání fotografií na kartu, vidíte vlevo pod náhledem budoucí fotografie číslo, které má určovat počet snímků jenž se má ještě vejít na kartu a které se má měnit v závislosti na zvoleném rozlišení. Mění se ale naprosto nelogicky
-Vypínání podsvícení (displeje a klávesnice) při java aplikacích si dělá co chce. Někdy se vypne a někdy ne.
-Když koukám na video fullscrean a přijde mi sms, tak se sice po přečtení/smazání SMS vrátí video na fullscrean, ale jenže ne naležato
Vyřešeno
Zamknutí klávesnice v "nastavení zabezpečení" nastaveno na nikdy: zamkne se po 2 minutách
Změňte nastavení v menu>nastavení>zobrazit>spořič displeje>aut.zamk.tlač.
Při kopírování souborů na kartu (z telefonu nebo přes čtečku) se po chvíli kopírování zasekne nebo se na kartě všechny soubory nezobrazí
Nesmí zhasnout displej, dokud svítí, tak je vše v pořádku. Stačí tedy listovat v menu nebo spustit Java aplikaci
Při příchozím volání se přiřazený obrázek zobrazuje divně
vytvořte obrázek 99x132 (sirka x vyska); PNG; komprese 0 (takhle to fachci pekne)
Při dotazu na kredit, kód *104*#, se zobrazí pouze 5 řádků textu, informace o kreditu je ale až na šestym řádku a rolovat nejde
Stačí si do seznamu uložit a pak vytočit číslo *88P1138 a zjistíš kredit ihned. Písmeno P (pauzu 2s) vložíš přes možnosti
Nelze během hovoru nahlédnout do tel. seznamu (a zjistit tak číslo jiné osoby)
Jde to přes tlačítko pro multitasking
PS: za nápad díky uživateli jirkab |
další chyba nevím kam to mám napsat tak to dávám sem ... *111# - kapesní samoobsluha uvodafone... při odeslání prvotního požadavku na úvodní menu samoobsluhy je na displeji stále prosím čekejte(musí se dát zrušit ... zobrazují se pouze 3 řádky další jsou zakryty pod prostorem na psaní textu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michalt začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út květen 23, 2006 7:31 am Předmět: Hra "Download More games" |
|
|
Ahoj,
vcera jsem si instaloval novou Operu (do aplikaci) a pri te prilezitosti se mi objevila nova hra "Download more games".
Skoro mam obavu to spustit, ale zase na druho stranu by me zajimalo co to je a kdo je toho puvodcem, protoze zatimco vsechny aplikace maji volby "Spustit, smazat,prejmenovat,vlastnosti,zabezpeceni..." tak tohleto ma jenom "Vybrat, Stav pameti a Java'nastaveni site'" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: út květen 23, 2006 9:20 am Předmět: Re: Hra "Download More games" |
|
|
michalt napsal: | Ahoj,
vcera jsem si instaloval novou Operu (do aplikaci) a pri te prilezitosti se mi objevila nova hra "Download more games".
Skoro mam obavu to spustit, ale zase na druho stranu by me zajimalo co to je a kdo je toho puvodcem, protoze zatimco vsechny aplikace maji volby "Spustit, smazat,prejmenovat,vlastnosti,zabezpeceni..." tak tohleto ma jenom "Vybrat, Stav pameti a Java'nastaveni site'" |
V překladu je to asi jako "Stahnout více her" tzn,že to není žadna hra,ale jen připojení na server kde si je mužeš stahnout _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michalt začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út květen 23, 2006 9:32 am Předmět: Re: Hra "Download More games" |
|
|
kesu napsal: |
V překladu je to asi jako "Stahnout více her" tzn,že to není žadna hra,ale jen připojení na server kde si je mužeš stahnout |
Tak Anglicky docela umim
Me spis slo o to, ze jsem si nic do Games neinstaloval, kolegyne ktera ma taky SXG a nic takovyho tam nema a navic se to nejevi jako standardni aplikace, protoze tomu nejde nastavit zadne opravneni a ani to nejde smazat
A navic to asi zadnou souvislos s tou operou asi nema... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: út květen 23, 2006 9:42 am Předmět: Re: Hra "Download More games" |
|
|
michalt napsal: | kesu napsal: |
V překladu je to asi jako "Stahnout více her" tzn,že to není žadna hra,ale jen připojení na server kde si je mužeš stahnout |
Tak Anglicky docela umim
Me spis slo o to, ze jsem si nic do Games neinstaloval, kolegyne ktera ma taky SXG a nic takovyho tam nema a navic se to nejevi jako standardni aplikace, protoze tomu nejde nastavit zadne opravneni a ani to nejde smazat
A navic to asi zadnou souvislos s tou operou asi nema... |
Pokud si měl nějaký Siemens např z řady x65 a mě si ho od nějakého operátora,tak v každe nabídce,byly první dvě možnosti rezervovány pro operátora...a když si je otevřel,tak te to například přesměrovalo na t-zones...jinak tuto nabídku tam mám od začatku co mám telefon _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Naposledy upravil kesu dne út květen 23, 2006 9:53 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FOXXX VIP

Založen: 20. 09. 2004 Příspěvky: 2424 Bydliště: Zubří (okres Vsetín) Telefon: HTC HD 14880.90 SMM
|
Zaslal: út květen 23, 2006 9:51 am Předmět: |
|
|
Souhlas. Ta nabídka je u mně taky od prvního spuštění. _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibstr badatel

270.00 SMM
|
Zaslal: út květen 23, 2006 1:02 pm Předmět: |
|
|
Tak já jsem tam tu nabídku určitě neměl... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: út květen 23, 2006 10:14 pm Předmět: |
|
|
Tak já to tam mám pořád:
 _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michalt začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st květen 24, 2006 7:59 am Předmět: Download more games again... |
|
|
jirkab napsal: | Tak já to tam mám pořád |
A ted pozor!!!!!
Vcera jsme s kolegyni upgradovali na SVN22. Ja tam po upgradu Download more games mel a ona ne.
A dneska rano jsem se tam dival a nabidka tam neni ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FOXXX VIP

Založen: 20. 09. 2004 Příspěvky: 2424 Bydliště: Zubří (okres Vsetín) Telefon: HTC HD 14880.90 SMM
|
Zaslal: st květen 24, 2006 8:14 am Předmět: |
|
|
Takže chyba FW není to, že tam ta položka není, nebo je, ale to, že si ji mobil ukazuje a schovává, jak ho napadne. Asi se mu dnes nic stahovat nechce  _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bonfire čestný člen

Založen: 28. 03. 2004 Příspěvky: 3887 Bydliště: Brno, Viničné Šumice Telefon: HTC HD2 9259.32 SMM
Příspěvky na SM: 110,- |
Zaslal: st květen 24, 2006 10:23 am Předmět: |
|
|
ja to tam mam taky..  _________________ C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8
>> Siemens Museum <<
Koupím Siemens, který nemám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jack2 badatel

265.50 SMM
|
Zaslal: st květen 24, 2006 1:02 pm Předmět: |
|
|
Přídávám se ja taky to samé, ani mě to nějak nevadí. _________________ C35->ME45->M65->SXG75<< siemens ende :-( N95, KM900, Galaxy S, Galaxy S3 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|