Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po květen 29, 2006 11:10 pm Předmět: Ikonky menu X65 - nedaří se upravit |
|
|
Zdravím, měl bych takový spíš doplňující dotaz (nebo vlastně několikero dotazů) k předchozímu: zkoušel jsem tady z některých již hotových neanimovaných menu vytvořit jednodušší animované nastavením třeba lehké rotace ikonky v několika krocích nebo ztmavování a zesvětlení v několika krocích - vždy použiju již hotový fs soubor z animovaného menu a ikonky si patřičně pojmenuju, ale v čem je problém - pokud se pokusím v libovolném editoru (v mém případě ACDSee 8.0 a IrfanWiew) cokoli s ikonkou udělat tak to tam přidá k ikonce nežádoucí pozadí (černé nebo bílé) a nejde nijak odstranit, ani při nastavení transparence v Irfanu. Jak se toho zbavit, tedy nastavit průhledné okolí ikonky? Takže toliko první dotaz a dále by mě zajímalo, jestli se někde nedají ikonky již hotové sehnat, v malování si sice něco vytvořit můžu, ale bude to zubaté (leda bych to v jiném editoru lehce rozmáznul), nijak tam nenastavím stíny atd. Posledním dotazem by bylo o co se jedná v případě "Uživatelských menu" (v sekci Downloady tady na SM), dlouho jsem tady nebyl tak nevím o co jde a článek o tom jsem tady nenašel. Za vaše odpovědi předem dík! _________________ M35i -> C55 -> M55 fw10 ->fw11+patche ->fw91 -> M65 Rescue - policie hledá, nenachází stopy -> S68 fw30 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
johnygrass věrný diskusník

Založen: 18. 05. 2006 Příspěvky: 409 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
2061.00 SMM
|
Zaslal: út květen 30, 2006 10:58 am Předmět: |
|
|
k tomu pozadí:když tu ikonu uložíš z toho editoru otevři si to v malování a jako pozadí to vykresly bíle.V mobilu by to mělo být průhledný aspoň tak sem to udělal já  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moucha čestný člen

Založen: 25. 01. 2006 Příspěvky: 2125 Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Zaslal: út květen 30, 2006 11:23 am Předmět: |
|
|
k tomu uzivatelskemu menu: je to neco jako zmena ikonek akorat to menu bude vypadat jako na tech screenshotech |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út květen 30, 2006 11:15 pm Předmět: |
|
|
No jo, právě že mě to tam to bílé pozadí hodí, ale zkusím to a pak dám vědět. Jde o to, že když se to vykreskí bíle (=vyťuká se tam bílá barvy myší po okraji v malování), tak to bude po okrajích zubaté a když to pomocí funkce "blur" v libovolném editoru pro vyhlazení hran rozmáznu tak už to zas hodí jiné info o barvě do souboru a bílé pozadí tam (možná)zůstane, ale jak říkám, zkusím to. K těm menu: jak se to aplikuje, to je patch nebo nějaká "bezpečnější" úprava jako třeba ty ikonky či vypnutí zvuku focení. Svoji M65ku zatím nepatchuji a ani se mi do toho zatím moc nechce protože by to nejdřív zmamenalo flashnout fw - je to Rescue a na fw44 patche nejsou a když tak pochybný předělávky 43trojkových verzí, které mohou poškodit telefon... _________________ M35i -> C55 -> M55 fw10 ->fw11+patche ->fw91 -> M65 Rescue - policie hledá, nenachází stopy -> S68 fw30 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
johnygrass věrný diskusník

Založen: 18. 05. 2006 Příspěvky: 409 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
2061.00 SMM
|
Zaslal: st květen 31, 2006 1:02 pm Předmět: |
|
|
nebo bys musel v malování to kousek pokousku upravovat ale to by ti dalo práce jako prase  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|