clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Doručování SMS na SL75

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Doručování SMS na SL75

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kejml
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 31, 2006 11:05 am    Předmět: Doručování SMS na SL75 Odpovědět s citátem

Když pošlu svojí ženě SMS (má SL75 fw 35), přijde mi doručenka, že OK, tak jí ta zpráva někdy pípne třeba až za 2 hodiny. Většinou to chodí dobře, ale někdy je tam takováhle prodleva. Nepřišel jsem na žádné zákonitosti. Když se vrátila k SL55, nedělá to. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Na ten krám se nedá spolehnout ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martin-v
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 31, 2006 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakého máte na obou stranách operátora? Já Vodafone a někdy se mi stane, že nechodí doručenky, ale zprávy se kpříjemci dostanou v pohodě. Pak doručenky přijdou všechny najednou za celý den, třeba 30, a telefon ten nápor nezvládne a zkolabuje (Vodafone -> Vodafone).
kejml
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 31, 2006 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na obou stranách je Eurotel, stalo se to dokonce jednou v rámci jedné BTS :-/
Nákup toho SL75 považuju za velikou chybu, nejen kvůli tomuhle. Ten telefon je tak nešikovnej, že je snad horší než nokyje...
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: st květen 31, 2006 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doručenky Question Exclamation
To je asi zvláštna kapitola nielen na mobiloch ale aj medzi operátormi.
Niektoré značky mobilov doručenku zobrazia úplne inak ako Siemens, niektoré len ako Flash SMS s nemožnosťou uloženia... Najlepšie to zvládali staršie Siemensy, dcéra si už napr. zopárkát sťažovala na C65, že doručenky neprišli aj keď správy dávno došli. Na CX75 som zatiaľ nepozoroval takú odlišnosť. Think Faktom ale je, že doručenka súvisí aj s operátorom, v SR iné chodia od TM a inak od OR, najmä prípady, keď je sieť dočasne nedostupná, od OR prídu potom až dve.
Zdá sa, že niektoré veci nie sú znormalizované a ktovie, či aj operátori si želajú, aby doručenky spravovali, lebo im to zaťažuje systém a nie je to speňažené, aspoň v SR zatiaľ nie. Hand
DavidT
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 01, 2006 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě je chyba hlavně v operátorech že doručenky nejsou plně funkční na všech telefonech...

S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i

Firmware:13

Operátor: Vodafone

Kabel: DCA-510

Stav telefonu: OK

Karta: RS-MMC DV 1024 MB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 01, 2006 2:33 pm    Předmět: Re: Doručování SMS na SL75 Odpovědět s citátem

kejml napsal:
Když pošlu svojí ženě SMS (má SL75 fw 35), přijde mi doručenka, že OK, tak jí ta zpráva někdy pípne třeba až za 2 hodiny. Většinou to chodí dobře, ale někdy je tam takováhle prodleva. Nepřišel jsem na žádné zákonitosti. Když se vrátila k SL55, nedělá to. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Na ten krám se nedá spolehnout ....
Ještě napiš co má žena v telefonu za fw (zobrazí se po zadání *#06#). Ve fw s nižším číslem (pod 24) jsou problémy s SMS. Asi nejlepší je nahrát kopletně fw35 ( 38 ).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: