Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dexi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 09, 2006 1:47 pm Předmět: Skapal SX1 |
|
|
Takze viem ze je to tu viac krat ale nemam ccas hladat to.... Dneska som bol normlaka na ICQ cez STICQ a z nicoho nic zamrzol..... zapol som ho zacal nabiehat po chvyly zamrzol.... druhy krat to iste .... na treti uz len po SIEMENS MOBILE a od vtedy nejde. Nefunguje trojhmat nic.... ked ho chcem zapnut display len zcierne nic viac sa nestane... bateria je dobra ide ho spojit cez COM kabel aj zmenit FW cez nen ale nejde vobec len zapnut len to ze s cierne display neviete ti mi poradit prosim vopred diky.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 3548 Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Zaslal: pá červen 16, 2006 6:22 pm Předmět: Mrtva SX1 |
|
|
Neporadi niekto co s tym moze byt ? Neviem či je to HW alebo SW chyba. Mobil sa mi spoji len s JOKER-om ale tam vypise
Error: StartBoot answer code 0x00. Nestretol sa s tym niekto ze co treba spravit ? _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Zaslal: pá červen 16, 2006 8:31 pm Předmět: Re: Mrtva SX1 |
|
|
GgDag napsal: | Neporadi niekto co s tym moze byt ? Neviem či je to HW alebo SW chyba. Mobil sa mi spoji len s JOKER-om ale tam vypise
Error: StartBoot answer code 0x00. Nestretol sa s tym niekto ze co treba spravit ? |
Joker + TestPoint fungovat bude
A fakt radit opetovne nebudu, je to tu tolikrat s ruznymi navody a vysledky, ani se to neda shrnout. S mrtvym telefonem se naucis trpelivosti a vymluva neni cas proste neexistuje.
Hledat
LOCK _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|