Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
richk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 01, 2006 4:50 pm Předmět: zaloha kalendare, ukolu a pripadne dalsiho u EF81 |
|
|
Zdravim,
nepouzivam Outook a tak bych rad vedel, zda lze nejak rozumne zazalohovat data z EF81 do PC.
MobielPhoneManager nabizi pouze moznost synchronizovat data do Outlooku coz nemam.
Zkousel jsem SiMoCO ale nejak si s EF 81 moc nerozumi.
BitPim se mi zase s mobilem vubec nespoji - nenajde jej.
Poradite, zkousel to uz nekdo ?
Richard |
|
Návrat nahoru |
|
 |
prihlas začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so červen 10, 2006 10:30 pm Předmět: Re: zaloha kalendare, ukolu a pripadne dalsiho u EF81 |
|
|
richk napsal: | Zdravim,
nepouzivam Outook a tak bych rad vedel, zda lze nejak rozumne zazalohovat data z EF81 do PC...Richard |
Bojim sa ze rozumne to urobis len s tym otlakom... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
prihlas začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 1:27 pm Předmět: Re: zaloha kalendare, ukolu a pripadne dalsiho u EF81 |
|
|
Cez kamosa som si nechal menit fw v EF81 v nejakom servise, dali mi tam SVN 40, tak budem dumat co to prinieslo za nove zlepsenia. Ale co je zaujimave, servisak vraj spomenul, ze existuje nejaky soft (nie MPM) ktorym sa da zalohovat kompletne nastavenie mobilu a dat, cize aj bez toho Outlooku. Neviete aky soft mohol mat na mysli? Budem sa tam snazit nakontaktovat, len neviem kedy to bude a ci budu ochotni...
** Upravene. Nepouzivaj zbytocne citacie. Sirus ** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|