Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OndrejCZE začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 29, 2006 3:29 pm Předmět: Screenprotectory |
|
|
Cau, ma cenu si k M75 kupovat Screenprotector? A kdyz jo tak jakou velikost - Mam si koupit screenprotector M65 nebo Universal 5x6cm nebo jaky? Nabidka je treba tady (myslim ze za dobrou cenu) http://www.mobilkuryr.cz/hledani.php?search=Screenprotector&x=0&y=0.
A jeste jsem se chtel zeptat, jak se da na M75 preprogramovat talcitko T-Zones. Uz vim ze nehrozi zmacknuti, ale chtel bych si zrychlit pristup k MP3.
Diky moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Zaslal: so červenec 29, 2006 3:38 pm Předmět: |
|
|
Jestli nemají na M75, tak si rozhodně nekupuj fólii na M65
Jednak mají odlišně velký displeje a jednak mám takovouhle zkušenost:
Našel jsem si, že Sony W900i má stejně velkej displej jako SXG75. OK, ale včera mi přišla fólie asi tak o centimetr delší a centimetr širší. Mlátil jsem se do hlavy, co že to má do Delle znamenat, až jsem pustil google a našel obrázky toho japonce. Ta fólie pasovala přesně do prolisu v krytu, ve kterým má W900i umístěnej displej, proto měla ta fólie dole zakulacený rohy .
Takže poučení - screenprotector.cz nevyrábí fólie podle velikosti displeje, ale podle toho, jak co nejlíp "sednou" na kryt. _________________ S LXXV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndrejCZE začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 29, 2006 4:50 pm Předmět: |
|
|
Takze koupit universalku? Nebo shanet na M75? Diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|