Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mareksx1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 14, 2006 11:22 am Předmět: sx 1 software update connect usb cable and start update.... |
|
|
Prosim o radu uz sem mel s sx1 dost problemu. Ale todle jeste neznam- volal mi kamos a neslo to zvednout to by nebylo nic divnyho sx1 to dela obcas ze zamrzne ale kdyz sem vyndal baterku tak sem to zapnul a psalo to sx 1 software update connect usb cable and start update software on pc. za kazdou radu a informaci dik. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
V1P začátečník

62.50 SMM
|
Zaslal: po srpen 14, 2006 11:28 am Předmět: |
|
|
Dostal si sa do swup modu... asi si drzal pri starte stalceny joy. Pouziva sa ked potrebujes nahrat fw. Staci ak telefon klasicky vypnes a znova zapnes a malo by to ist normlane.
BTW mne sa este nestalo zeby mi neslo zdvihnut ani ziadne sekanie ani nic podobne... a to ma moja sx1 viac ako rok a pol |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dps pisatel

676.28 SMM
|
Zaslal: po srpen 14, 2006 2:02 pm Předmět: |
|
|
Možná máš poškozený jádro. Mě se to jednou stalo a jediný co pomohlo bylo právě přehrání jádra. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|