Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Moucha čestný člen

Založen: 25. 01. 2006 Příspěvky: 2125 Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 9:38 pm Předmět: Jimm 0.4.1 Cena |
|
|
mam problem s cennou u jimma asi je to tim ze mam pausal nevite jak to spravit? proste KB se normalne zobrazujou ale kolik uz sem utratil to proste ne ani kdyz si chci neco poslat tak taky nic _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: pá srpen 04, 2006 8:50 am Předmět: |
|
|
Cena je jasná, podle operátora si zjisti cenu za 1kb je to od 0,03 do 0,08 Kč podle tarifu a operátora. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moucha čestný člen

Založen: 25. 01. 2006 Příspěvky: 2125 Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Zaslal: pá srpen 04, 2006 8:57 am Předmět: |
|
|
Aha ja myslel ze je to automaticky ze si to zjisti sam
OT: nevite kolik stoji KB u pausalu u eurotelu pausal mam SMS MAX ten za ty 200KC? _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ulicnik.ptak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 9:06 am Předmět: |
|
|
M.O.U.C.H.As.r.o napsal: | Aha ja myslel ze je to automaticky ze si to zjisti sam
OT: nevite kolik stoji KB u pausalu u eurotelu pausal mam SMS MAX ten za ty 200KC? |
nö to nevim ale ja mam problem ze mě u pausalu student pohoda taky u eurotelu Jimm nejde vubec ani zadna jina aplikace vyuzivajici wap např. java mapy. přitom normalne na wap se dotanu. nevite proč docela me to štve protože u t-debile mi to šlo. _________________ 000000000000 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MikeMaster všeználek

Založen: 02. 05. 2006 Příspěvky: 794 Bydliště: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 10:57 am Předmět: |
|
|
ulicnik.ptak napsal: | M.O.U.C.H.As.r.o napsal: | Aha ja myslel ze je to automaticky ze si to zjisti sam
OT: nevite kolik stoji KB u pausalu u eurotelu pausal mam SMS MAX ten za ty 200KC? |
nö to nevim ale ja mam problem ze mě u pausalu student pohoda taky u eurotelu Jimm nejde vubec ani zadna jina aplikace vyuzivajici wap např. java mapy. přitom normalne na wap se dotanu. nevite proč docela me to štve protože u t-debile mi to šlo. |
No, tak to rozodně nebude eurotelem... Páč teto tarif mám od ET taky a jsem naprosto spokojenej... Jedniě, že bys neměl u operátora aktivovanou službu WAP !!!! Zavolej na infolinku *11 a spoj se z operátorem... A zeptej se ho jestli to máš aktivovaný... To bude asi tvůj problém... Ty máš tu SIMku nově, viď ??? 8) _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 5:48 pm Předmět: |
|
|
MikeMaster napsal: | ulicnik.ptak napsal: | M.O.U.C.H.As.r.o napsal: | Aha ja myslel ze je to automaticky ze si to zjisti sam
nö to nevim ale ja mam problem ze mě u pausalu student pohoda taky u eurotelu Jimm nejde vubec ani zadna jina aplikace vyuzivajici wap např. java mapy. přitom normalne na wap se dotanu. nevite proč docela me to štve protože u t-debile mi to šlo. |
No, tak to rozodně nebude eurotelem... Páč teto tarif mám od ET taky a jsem naprosto spokojenej... Jedniě, že bys neměl u operátora aktivovanou službu WAP !!!! Zavolej na infolinku *11 a spoj se z operátorem... A zeptej se ho jestli to máš aktivovaný... To bude asi tvůj problém... Ty máš tu SIMku nově, viď ??? 8) |
musis spravne nastavit datovy profily ..v telefonu..skus si je nechat poslat od operatora..tento problem jsem resil uz na nekolika telefonech i se vsemi operatory..jde akorat o spravne datove profily .. _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|