Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MikeMaster všeználek

Založen: 02. 05. 2006 Příspěvky: 794 Bydliště: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Zaslal: ne srpen 27, 2006 8:59 pm Předmět: |
|
|
Tak mě ten MME+Victory funguje tak napůl... Wav nebo Mid mi to přehraje, ale když si vytvořím playlist, dám uložit a pak ho chci přehrát, tak se přehraje pouze první melodie z playlistu a aplikace se sekne... Nelze skočit ani do Native Menu pomocí ###, takže pomůže pouze dlouze červené tlačítko... Jinak, když si nastavím něco v nastavení a dám OK, tak se to nastavení povede, ale když jdu opět do toho nastavení, tak jsou tam zase nastavené ty původní hodnoty... Takže mi to přijde takové nestabilní...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MikeMaster všeználek

Založen: 02. 05. 2006 Příspěvky: 794 Bydliště: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 12:15 pm Předmět: |
|
|
Tak už je to celkem v pohodě... Playlisty už jdou... =) Akorát když vypnu MME a pak znova zapnu, tak tam ten svůj playlist mám, ale je prázdnej... Prostě ty wavy se do něj neuloží a musím je tam vlákat pořád a pořád dokola... A taky nejde ten playlist vymazat... Nevíte někdo kam se v mobilu ukládá ??? A jinak bych chtěl taky použít 12 ikonek menu z S75 a místo standartního Playeru na x75 bych to chtěl přenastavit na MME... Nemáte to někdo udělané ???? Přijde mi to docela složité... pls
EDIT: tak ty ikonky jsem si už udělal sám... Nebylo to tak těžké... Je to dobrý mít na řadě x65, ikonky z x75 a na Player si nastavit MME...  _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510
Naposledy upravil MikeMaster dne út srpen 29, 2006 10:07 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moucha čestný člen

Založen: 25. 01. 2006 Příspěvky: 2125 Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 1:09 pm Předmět: |
|
|
MikeMaster napsal: | PatoPD napsal: |
Jediným řešením je Siemens Mp3 Player...  |
bože už s tým prestaň každý už vie že ho máš |
Jo presne tak staci jenom kdyz si to precteme v podpisu _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Loleq007 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 19, 2006 4:47 pm Předmět: |
|
|
porad nevim jak na tu cestinu nejde mi to. napiste pls postup. kdyz to otevru ten zip tak tak mam udelat co? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Loleq007 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 19, 2006 7:36 pm Předmět: |
|
|
jo uz to mam. diky. ale me to nehraje ve sluchatkach. nevim proc. a kdyz je vyndam tak uz to de. jinak sluchatka fakaj. (mam originalni.) k s75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leoš Jandejsek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 5:03 pm Předmět: |
|
|
Nemuzu ho stahnout... Mohli byste mi prosim nekdo napsat link? nebo poslat na [email protected] ??? diky moc Mam sxg 75 a hledam nejaky "normalni" prehravac... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
moltasp kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 12:54 pm Předmět: |
|
|
Nemá někdo editor skinů pro MME Moc plosííííím  _________________ M65 + IrDA + DCA 500 + DCA 510 + 4 patche(já vim-nic moc) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|