Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ajofo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 30, 2006 2:45 pm Předmět: CX75 A RS-MMC FAKT PROBLEM!!! |
|
|
mam taky mensi problem s CX 75 nechce mi vobec precitat pametove karty a to ziadne skusal som aj druhe a nic stale vypisuje multimedia nieje dostupna a ked dam format vypise kod pristroja zablokovane! skusil som ju naformatovat v pc a isla bez problemov a ked chcem zmenit kod pristroja tak mi vipsuje to iste kod pristroja zablokovane!tak neviem nic som nemenil a toto sa mi stalo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whitewash táta fóra

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1469 Bydliště: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 30, 2006 2:47 pm Předmět: |
|
|
No tak si ho odblokuj
www.siemensmania.cz/faq.php
A to že to nejde prečítať môže byť aj blbým FW _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ajofo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 31, 2006 11:14 am Předmět: |
|
|
Problem z kodom som vyriešil ale z kartou nie stale ked vlozím nejaku kartu tak vypise karta nedostupna!skušal som aj novši firmaware a druhe karty a stale mi ju nenačíta.stretli ste sa niekto stýmto. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: čt srpen 31, 2006 11:30 am Předmět: |
|
|
ajofo napsal: | Problem z kodom som vyriešil ale z kartou nie stale ked vlozím nejaku kartu tak vypise karta nedostupna!skušal som aj novši firmaware a druhe karty a stale mi ju nenačíta.stretli ste sa niekto stýmto. | nestretnul jsem se s tim ale doporucuji reklamaci _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|