View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
van01 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 6:04 pm Post subject: ikonky c72 T-mobile |
|
|
ahoj měnil jsem sestře ikonky, ale na žádných nefungovali všechny položky v menu, je tu ale problém že jsem si původní main.fs nezazálohoval, prosím nemáte ty ikonky někdo nebo nevíte kde bych je mohl sehnat? předem díky _________________ m65-> Fujitsu Siemens Loox 600 -> Dell Axim x51v + 2GB SD + 2200MAh + dvě 1100MAh
Nesháníte pomoc s webdesignem - flashem? Rád podpořím i nekomerční projekty
ivank.net |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Oct 11, 2006 6:23 pm Post subject: |
|
|
FFS init pro C72 návod na rozbalení, tu taky najdeš...
btw. tvoja segra má C72? to bys mohl vyzkoušet jestli jí tam funguje video... _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
van01 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 7:32 pm Post subject: |
|
|
Díky moc, ty ikonky T-mobile jsem stahoval už několikrát, ale vždy jsem si myslel že je to špatný archiv protože tam mám jen main.fs (lol) už je to v pořádku. no a to že mi nešlo nastavení a surf zábava, protože tam pořád psalo že nelze najít soubor setup.fs jsem vyřešil tak, že jsem soubor settings.fs přejmenoval na setup.fs. díky moc všem
----------------
jinak to video mi nejdenahrávat ať už to zkouším jakkoliv, mám FW19 a jenom infraport, ještě zkusím do mobilu nahrát nějakej přehrávač videa jwstli to půjde
----------------
Tak poprvé jsem tam zkusil nahrát přehrávač videa od Milana Laslopa, funguje skvěle, video se přehrává nádherně, jinak v javě jsem se setkal asi s třema přehrávači s integrovanými codeky, všechny by měli fungovat na všech mobilech, ať už je to siemens nebo jakýkoliv jiný s podporou Javy
//spojeny 3 příspěvky alkaba
ok, sorry, příšrě to budu dávat do jednoho příspěvku... _________________ m65-> Fujitsu Siemens Loox 600 -> Dell Axim x51v + 2GB SD + 2200MAh + dvě 1100MAh
Nesháníte pomoc s webdesignem - flashem? Rád podpořím i nekomerční projekty
ivank.net |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|