clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Malé i veľké otázky okolo x75

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Malé i veľké otázky okolo x75
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 73, 74, 75  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spiro
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 19, 2006 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam otazocku ci ked do svojho S Cx75 vpalim mmc kartu a nanu si nahadzem mp3 ci ich budem moct pocuvat rovno s karty a ciich budem moct pouzit ako zvonenie???? lebo niekde som pocul ze na starsich modeloch to bolo tak ze ked som cel nieco pouzivat co bolo na karte musel som to hodit z karty do fonu tak ako to tu je ?? wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

98063.28 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 20, 2006 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spiro napsal:
mam otazocku ci ked do svojho S Cx75 vpalim mmc kartu a nanu si nahadzem mp3 ci ich budem moct pocuvat rovno s karty a ciich budem moct pouzit ako zvonenie???? lebo niekde som pocul ze na starsich modeloch to bolo tak ze ked som cel nieco pouzivat co bolo na karte musel som to hodit z karty do fonu tak ako to tu je ?? wink

Ano môžeš ich odtial počúvať aj nastaviť ako zvonenie wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hnizdow
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 22, 2006 8:07 am    Předmět: M75->fw25->nopatch->notuning Odpovědět s citátem

AHoj, chtel bych se zeptat...nahral jsem si utilitku na flashovani telefonu...jenom me neporporuje muj model...je to ten vklay v.3.3 Crying or Very sad
Prosim, poradte mi nejaky program, abych si moh do telefonu neco patchnout, zejmena me zajimaj graficky patche...mooc dik Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 22, 2006 8:20 am    Předmět: Re: M75->fw25->nopatch->notuning Odpovědět s citátem

to hnizdow : V prvom rade si precitaj FAQ a tam sa dozvies,ze treba vygenerovat kody. V druhom rade si precitaj navod na V-Klay, a tam sa tiez dozvies,ze ti treba tie kody a ze si mas urobit zalohu. A az tak sa mozes pustit do tvojho patchovania,aby ked nahodou spravis nieco zle,aby si sa mal ako vratit naspat k povodnemu stavu svojej FF. wink
molnar
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 22, 2006 12:33 pm    Předmět: poradi nekdo? Master Patch v3.1 od invisible Odpovědět s citátem

potreboval bych link na MP v3.1 od invisible pro S75 fw40 moc diky,dlouho jsem prochazel forum ale nic nenasel, ani vyhledavani na SM i nepomohlo a tento patch je pro me velmi dulezity-hlavne pro pouzivani GPP souboru GPF a GPN se mi nejak nedari editovat a GPP bez MPv3.1 v telefonu nefunguji.....
maseer2
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 24, 2006 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevite cim muze byt ze mi u S75 v nabidce pri pridavani zkratky nebo polozky do vlastniho menu chybi nejaky java hry nebo aplikace???
Daweus
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 27, 2006 2:17 pm    Předmět: Video Odpovědět s citátem

Proč,když na M75 natočím video,tak při přehrávání se tak seká,ale když ho natáčím tak je to uplně v poho bez sekání
drutek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 30, 2006 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pip@ napsal:
jaky máš FW zjistíš tak když zadáš *#06# > druhá záložka > SW Version (a tady bude nějaký číslo, to znamená číslo tvyho FW..)

mám sw24. je to totéž co máš ty? jinak je tam datum 25.2.2006
Frenk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 08, 2006 2:54 pm    Předmět: Hry na CX 75 .Jar Jak na .Jad Odpovědět s citátem

Ahoj potřeboval bych poradit ohledně her - Dám si do telefonu hru s příponou Jar a nejdemi zpustit , píše to Chyba souboru. Co mám tedy dělat , existuje ňáký program , které k souboru .Jar vytvoří pomocný soubor s připonou .Jad

[email protected] , Dík za rady

Moucha
čestný člen
čestný člen

60.08 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 08, 2006 3:07 pm    Předmět: Re: Hry na CX 75 .Jar Jak na .Jad Odpovědět s citátem

Frenk napsal:
Ahoj potřeboval bych poradit ohledně her - Dám si do telefonu hru s příponou Jar a nejdemi zpustit , píše to Chyba souboru. Co mám tedy dělat , existuje ňáký program , které k souboru .Jar vytvoří pomocný soubor s připonou .Jad

[email protected] , Dík za rady

Jo, jmenuje se Jad generator a najdes ho tady

SM
wmmania.cz
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Daweus
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 08, 2006 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musíš si nejdříve vytvořit složku a pak to do té složky přes systém souborů zkopírovat.
kriva77
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 17, 2006 3:07 pm    Předmět: výměnné kryty na cx 75 Odpovědět s citátem

zdravim vsechny...potrebuji poradit.mam cx 75 a ztratil jsem zadni kryt.je to uz dlouhio a tak mam mobil zapraseny a takovy veci.baterie vypadava uz i a tak se vas ptam jestli vite jselti jsou nejake vym,ene kryty...aspon mi poslete link nebo tak nejak...diky moc Idea

[email protected]
mates.75
všeználek
všeználek

4269.72 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 20, 2006 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No,v Siemensu ti to vymění za slušnej obnos wink ,ale jinak seženes samotnej kryt tady: http://www.i-obchod.cz/subcategory.asp?catcode=410 ,ale škoda,vidim,že mají jenom přední..na 1.cz taky jenom přední..
strojvůdce
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 21, 2006 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koupil jsem si kartu MMC-Mobile 1GB Kingston a zkopíroval si na ní MP3. Ale při přehrávání mi po nějakém čase vypne mobil. Prostě zhasne a je vyplej. Co s tím?
BlueSpirit
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 21, 2006 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

strojvůdce napsal:
Koupil jsem si kartu MMC-Mobile 1GB Kingston a zkopíroval si na ní MP3. Ale při přehrávání mi po nějakém čase vypne mobil. Prostě zhasne a je vyplej. Co s tím?

Je to dost dobře možné starou verzí FW. S FW47 se mi toto nestalo nikdy.
Jinak co se týče přehrávání MP3, už se mi na druhou stranu stalo buď to, že empétrojka nešla vůbec přehrát (bylo prostě přeskočena), nebo se v ní občas ozývají jakési pazvuky - to je dané dekodérem MP3 v telefonu a jakým softem byla MP3 vyrobená a jejich vzájemnou nekompatibilitou (není MP3 jako MP3 aneb když dva dělají to samé, není to to samé Very Happy) - to samé mi totiž dělá u některých MP3 i WinAmp v PC.
Ale taky se mi některé MP3 v půlce ukončí a začne hrát další, a to mi docela namíchne Brick wall

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 73, 74, 75  Další
Strana 55 z 75

Přejdi na: