Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 22, 2006 7:09 pm Předmět: |
|
|
mkey napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | Taky přes Cybex... Budem volat, ale do Ovy se dostanem až v úterý. Puknu nedočkavostí.  |
Hned jak budete neco noveho vedet - termin dodani do OVY - tak to prosim sem postnete... Dik |
Teda lidi, co máte s tím CYBEXem?!?!? Já na nějaký čubex kašlu. Znám daleko lepší obchod a jsem s ním spokojený. Není sice registrován u APEKu a ani nikde jinde, ale nikdy mě nezklamal a S88, se kterou jsem nebyl spokojený, vzal bez problémů zpět a prašule jsem měl do dvou dnů zase na účtu. Koukněte se na http://www.mobilhouse.cz  _________________ Siemens......the spirit within.....
C35i -> M50 -> MT50 -> M55 -> M65 -> M75 + USB DCA, 512MB RSMMC -> S88 (vrácená prodejci) -> E71 / fw 39 ;-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 22, 2006 7:15 pm Předmět: |
|
|
Vykuk napsal: | Mám docela problém s tím novým MPM pro E71:
nedaří se mi zaboha synchronizace kontaktů z Outlooku přes BT... píše mi to, že telefon není připojen, ačkoliv si v klidu mohu prohlížet uložené SMSky, stahovat obrázky z telefonu atd... Nevíte, co dělám špatně? Nechce se mi přepisovat stovku kontaktů ručně  |
Tak to netuším, co děláš špatně. Mě to funguje úplně bez problému a hned na poprvé. Zkusil bych proveřit, zda nemáš poškozený Office a přeinstaloval bych MPM. _________________ Siemens......the spirit within.....
C35i -> M50 -> MT50 -> M55 -> M65 -> M75 + USB DCA, 512MB RSMMC -> S88 (vrácená prodejci) -> E71 / fw 39 ;-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šroubek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 22, 2006 7:20 pm Předmět: |
|
|
Já ho kupoval v Cybexu a kupoval jsem tam už plno jiných věcí a zatím spokojenost.Jinak telefon je v tom Cybexu neblokovaný s menu od Siemense,jak se tady někdo na to ptal. _________________ Nějaká Motorola>>Siemens C35i>>SE T610>>Benq-Siemens E71 + microSD Transcend 512MB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mallorn začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 22, 2006 7:31 pm Předmět: Re: Ikony v menu |
|
|
Kaminar napsal: | Mallorn napsal: | Kaminar napsal: | Ty ikony v menu u E71 se mi vůbec nelíbí. S ikonama EL71 se to nedá vůbec srovnávat.  |
No tak si je změň, co ti brání? |
Na to jsem se tu už ptal, jestli a jak jdou změnit. Zatím na to nikdo neodpověděl. Jak se to tedy dělá? Dají se měnit ikony nahrátím jiné témy do telefonu? A jsou nějaké? |
Postup je zcela stejný jako u jiných Sie, koukni do fóra na rady, na 100% to tam najdeš  _________________ Siemens......the spirit within.....
|
Návrat nahoru |
|
 |
yoyanec badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 22, 2006 8:06 pm Předmět: Re: Ikony v menu |
|
|
Mallorn napsal: | Kaminar napsal: | Mallorn napsal: | Kaminar napsal: | Ty ikony v menu u E71 se mi vůbec nelíbí. S ikonama EL71 se to nedá vůbec srovnávat.  |
No tak si je změň, co ti brání? |
Na to jsem se tu už ptal, jestli a jak jdou změnit. Zatím na to nikdo neodpověděl. Jak se to tedy dělá? Dají se měnit ikony nahrátím jiné témy do telefonu? A jsou nějaké? |
Postup je zcela stejný jako u jiných Sie, koukni do fóra na rady, na 100% to tam najdeš  |
no postup je sice taky isty, ale na to, aby si ich mohol zmenit, musis mat odrkyte disky, co zatial pre EL71(preto si myslim, ze aj pre E71) nie je mozne a ikony sa zatial zmenit nedaju...treba este chvilku poskat na aplikacie, ktore to dokazu _________________ Ericsson GA-628 -> 688 -> T10 -> Nokia 5110 -> 3210 -> 3310 -> 6510 -> 3510i+cable + Siemens A50 -> CX65@CX70 + DCA-510 ->EL71+1GB Kingstone + DCA-510@DCA-110 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaroslav.Hruska kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 22, 2006 10:20 pm Předmět: |
|
|
ja jsem hlavne jeste nove ikonky na E71 jeste nevidel, jsou uz nejake?
zkuste zeus.jar - ten umi pracovat se vsemi disky! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaruna007 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 22, 2006 10:24 pm Předmět: |
|
|
Mallorn napsal: | Jaruna007 napsal: | Mallorn napsal: | Jaruna007 napsal: | Jo, lidi nechci kvuli tomu zakladat novy trejd, tak prosim vsichni kdo mate nejakou zkusenost nebo jste se bavili se Shotikem o E71 podelte se s nama o vsem co uznate za vhodne. Dik (Hlavne uz konecne nekdo napiste jak je to u E71 s tou rychlosti tel.)  |
Zdar, mě se rychlost E71 zdá dobrá. Přijde mi, že je i rychlejší než u M75, kterou jsem měl. |
Bezva diky a muzes jeste porovnat u tech dvou tel. kvalitu prijmu signalu v miste se zhorsenym signalem? |
No, signál je zatím otazník. Musím se na to ještě víc zaměřit. Stará M75 mi ukazovala doma tři čárky, ale E71 mi ukazuje jen jednu, vyjímečně dvě. Když jsem ale v MPM porovnal uroveň příjmu, tak byla stejná. Dokonce u E71 byla o maličko větší, takže hádám, že je to asi jen nesprávný poměr zobrazení vůči skutečnému signálu. |
JJ mas absolutni pravdu,ze zobrazeny pocet "carek" u signalu nerika o kvalitach prijmu tel. vubec nic. Spis mne zajima jestli v miste se spatnym signalem se tel. snazi drzet spojeni (hovor) sec muze nebo se na to vykasle a hovor jednoduse prerusi. _________________ S25>S35>S55>SX1 fw15cz>E71 fw37 + 512Mb Kingson :>) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
libol kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vykuk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 23, 2006 8:20 am Předmět: Re: Nastavení dat |
|
|
Dej na tom prázdném spojení možnosti a pak ti to nabídne na výběr spojení, která sis vytvořil v prvním bodě... nastavil jsem si teď podle toho O2 a funguje!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
libol kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 23, 2006 8:32 am Předmět: Re: Nastavení dat |
|
|
Vykuk napsal: |
Dej na tom prázdném spojení možnosti a pak ti to nabídne na výběr spojení, která sis vytvořil v prvním bodě... nastavil jsem si teď podle toho O2 a funguje!  |
Taky mně to mohlo napadnout :-(, díky funguje |
|
Návrat nahoru |
|
 |
1.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 23, 2006 9:11 am Předmět: |
|
|
panove, funguje vam wap prohlizec v mobilu? mne ne - hlasi to chybu, i kdyz to mam dle navodu. cetl jsem, ze skoro vsichni s tim maji problemy? pouzivam operu mini, ale zkrachoval jsem treba na mobilni bance od kb, ktera mi diky tomu nejde. nebude treba zadrhel v eurotel vs. o2? nejhorsi je, ze ten konfigurator stale nefunguje na web. str. BS.
nemate nekdo nejaky tip? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirnyx-Dirnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 23, 2006 9:20 am Předmět: Software pre E71 pod Win 98 |
|
|
[Deleted]
Naposledy upravil Mirnyx-Dirnyx dne út leden 02, 2007 3:27 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
1.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 23, 2006 9:25 am Předmět: Re: Software pre E71 pod Win 98 |
|
|
Mirnyx-Dirnyx napsal: | Zdravim, mna by zaujimalo ak si kupim original datovy kabel k tomuto telefonu, ci existuje nejaky soft (hlavne na update firmwaru v telefone), ktory by isiel aj pod Win 98. Mobile Phone Manager nefunguje pod tymto starsim operacnym systemom - skusal som. |
kabel existuje, ale neoriginalni - zkus www.gsmcables.cz.
jinak o tom programu pro update FW pod W98 fakt nevim, W98 uz ani nevim, jak vypadaji.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: po říjen 23, 2006 10:43 am Předmět: |
|
|
E71 definitívne vyradený z ponuky T-Mobile Sk - potvrdil operátor, keďže dodávateľ nebol schopný dodať požadované zmluvné množstvo.
T-M Sk zaradil E71 do ponuky od 1.10., ale keďže dodávateľ - výrobca nie je schopný dodať ani kus, tak E71 už neplánuje T-M Sk vôbec zaradiť do predaja ani v budúcnosti.
Takže ak nejaký E71 sa na Slovensko dostane, tak len v obmedzenom množstve.
To je hanba pre Benq Siemens.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirnyx-Dirnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 23, 2006 10:52 am Předmět: JOJ to som rád! |
|
|
stano.mania napsal: | E71 definitívne vyradený z ponuky T-Mobile Sk - potvrdil operátor, keďže dodávateľ nebol schopný dodať požadované zmluvné množstvo.
T-M Sk zaradil E71 do ponuky od 1.10., ale keďže dodávateľ - výrobca nie je schopný dodať ani kus, tak E71 už neplánuje T-M Sk vôbec zaradiť do predaja ani v budúcnosti.
Takže ak nejaký E71 sa na Slovensko dostane, tak len v obmedzenom množstve.
To je hanba pre Benq Siemens.  |
Aspoň ho bude mať menej ľudí a stane sa tak trochu exkluzívnym telefónom  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|