View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tripmaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 4:46 pm Post subject: Vypina sa mi CX65 |
|
|
caute, mam problem s mojim cx65
po pade sa mi zacal vypinat akonahle som s nim trochu potriasol alebo nieco stlacil, dakedy vydrzi dlhsie ale len ked je v pokoj
minule som si nadstavil na nom budik a rano bol mobil sice vypnuty ale budik zvonil
uz som ho aj rozobral ale zakladna doska nevyzera byt zlomena, ak treba mozem to pofotit, ianc vzdy ked sa ide vypnut tak slabo pipne a je fuc  _________________ VT 4EVER |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 8:45 pm Post subject: |
|
|
budes mit urvanou (ale nemusi byt videt) nejakou soucastku, mi to resili vymenou desky  _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
Tripmaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 10:09 pm Post subject: |
|
|
toho som sa obaval, inac je doska draha (predpokladam ze ano) ? neoplati sa mi radsej kupit novy telefon, docasne pouzivam N7650 ale ten uz ma tiez najlepsie casy za sebou  _________________ VT 4EVER |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Oct 31, 2006 8:21 am Post subject: |
|
|
Zkus zajít do neautorizovaného servisu a nech si přepájet desku horkovzdušnou pájkou. Desky x65 na to dost trpí a je to většinou jejich konec díky potrhaným spojům na desce pod procesorem, ale za zkoušku to stojí. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
co-2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 31, 2006 7:14 pm Post subject: Re: Vypina sa mi CX65 |
|
|
to je jasné..to sa stalo aj mne..to sa ti odlomil jeden kolík pri baterke...stačí dať za ňu kúsok papierika ,aby sa nehýbala a malo by byt v pohode |
|
Back to top |
|
 |
MikeMaster všeználek

Joined: 02 May 2006 Posts: 794 Location: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 2:33 pm Post subject: |
|
|
No, tak to jasné není... Záleží jestli při vypnutí pípne nebo ne... Když pípne, tak by to mělo být softwarem (ale nemusí)... A když nepípne a hned se vypne, tak by to mělo být baterkou. Tak jí zkus případně podložit nebo koupit novou. _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Wed Nov 01, 2006 9:05 pm Post subject: |
|
|
MikeMaster wrote: | No, tak to jasné není... Záleží jestli při vypnutí pípne nebo ne... Když pípne, tak by to mělo být softwarem (ale nemusí)... A když nepípne a hned se vypne, tak by to mělo být baterkou. Tak jí zkus případně podložit nebo koupit novou. |
NENE, neni problem v baterce ale v kontaktech, ktere se baterky dotykaji!! ja bych to ale nechal na servisu, aby zavadu nasel sam  _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
Tripmaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 02, 2006 5:38 pm Post subject: |
|
|
som mal tiez tusenie ze s tou baterkou nieco je, ked som ju podlozil tak sa aj tak stale vypinal ked som tukal do klavesnice, zajtra ho pojdem zaniest do servisu  _________________ VT 4EVER |
|
Back to top |
|
 |
Tripmaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 11:38 am Post subject: |
|
|
este ma vcera napadlo ze by som preinstalo0val firmware, mam 50 a ze bysom to len preinstaloval ako ja neviem nejaky program vo windowse, urobi mi to daco alebo ako to mam spravit? _________________ VT 4EVER |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 11:45 am Post subject: |
|
|
to ze si tukal do klavesnice sposobovalo otrasy dosky, a hybanie Infineonu alebo ineho procesoru, baterkou ani kontaktmy to nieje, poskdoena doska, infineon je priamo pod tlacidlami |
|
Back to top |
|
 |
otomar badatel

52001.82 SMM
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 9:47 pm Post subject: |
|
|
dělá mi to to stejné jako tobě, dělá to i jednomu kamošovi, hodíš s ním na stůl a on se vypne. Já to spravil tzv. "vypapírováním" , tzn. že pod kryt baterky dáš asi tak půl milimetru papírku a už se to nevypíná, nejlepší je ten papírek přilepit rovnou na baterku. Není potřeba žádnej servis kde ti za drahý prachy budou laborovat s kontakty. |
|
Back to top |
|
 |
Tripmaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 4:32 pm Post subject: |
|
|
otomar wrote: | dělá mi to to stejné jako tobě, dělá to i jednomu kamošovi, hodíš s ním na stůl a on se vypne. Já to spravil tzv. "vypapírováním" , tzn. že pod kryt baterky dáš asi tak půl milimetru papírku a už se to nevypíná, nejlepší je ten papírek přilepit rovnou na baterku. Není potřeba žádnej servis kde ti za drahý prachy budou laborovat s kontakty. | je rozdiel hodit ho na stol a trochu s nim "pohrkat", men to robi prave vtedy ked snim trochu pohnem alebo ked sa snazim zalozit vrchny kryt, proste ked ho dako ohnem tak sa vypne apocut slae pipnutie _________________ VT 4EVER |
|
Back to top |
|
 |
otomar badatel

52001.82 SMM
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 8:09 pm Post subject: |
|
|
To hození bylo obrazné...jak se mu chtělo, někdy stačilo lehce tuˇknou, někdy stačilo dát k uchu, ale většinou se mi to stalo když sem ho položil na stůl...zkus ty papírky a uvidíš...když tak rozdělej, vfoukej slož... |
|
Back to top |
|
 |
lado kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 8:44 pm Post subject: |
|
|
Ako bolo spomenute vysie problem je najskor IC infineon a pomoze najskor teplovzdusna stanica.
Tento problem maju modeli A55, C60, MC60, A65, M65 a najskor pomoze prehriatie dosky. Idealnejsi by bol rebaling (vymena cinovych guliciek pod cipmi ale cena by bola vyrazne vysia). |
|
Back to top |
|
 |
janiktomanek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 08, 2006 3:47 pm Post subject: pípne |
|
|
MikeMaster wrote: | No, tak to jasné není... Záleží jestli při vypnutí pípne nebo ne... Když pípne, tak by to mělo být softwarem (ale nemusí)... A když nepípne a hned se vypne, tak by to mělo být baterkou. Tak jí zkus případně podložit nebo koupit novou. |
A co mám dělat s CT65kou když se hodně vypíná a pípá. Má to něco společnýho s volnou pamětí??? _________________ C35i - ztracen
3410 - po dostání vráceno
A60 - dal jsem mamce
CT65 - jednou v opravě ale great |
|
Back to top |
|
 |
|