Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 10:51 pm Předmět: |
|
|
alkaba napsal: | Jo, jo podle mě je to taky zbytečnost řešit něco, co nevyřešíme Například mě to vůbec nevadí, že to obrázky zobrazuje "tak špatně"  |
Hele, to je Tvoje vec, ze Ti je jedno, ze tvuj telefon funguje spatne. Mne je zase jedno, ze nemas natolik dobry zrak, abys tuto, podle me dost zavaznou chybu byl schopen rozeznat... Na EL71, kterou mam prave u sebe je to dost neprijemne a vyrazne videt temer u vsech obrazku s prechody, vcetne barevnych temat...
Mne to proste vadi! Koupil jsem pritelkyni tento MULTIMEDIALNI telefon prave i kvuli spickovemu displeji a rozliseni!!!
A kdo rikal, ze to tu nevyresime? Pokud takhle pristupujes ke kazdemu problemu ("je mi to jedno, to nevyresim..."), tak potes panbuh.
Tady se skutecne zda, ze ve vyssich verzich FW je toto opraveno (mozna, ze sam mas pro svou S75 to nejvyssi a proto problem se zobrazenim neregistrujes). Ja bohuzel nemam kabel, abych mohl FW prehrat a pokud se ukaze, ze skutecne vyssi verze FW toto resi, tak ho zkratka necham prehrat (jen kvuli tomuto) za tech 290Kc v servisu.
Tak asi tak  _________________ Siemens S4, Siemens S10active, Siemens S25, Siemens S55 - (before). Siemens SX1 (FW15cz) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alkaba čestný člen

Založen: 15. 01. 2005 Příspěvky: 1618 Bydliště: 0x0000FFF Telefon: S75
10903.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 11:10 pm Předmět: |
|
|
Jo je to moje věc...a rozhodně si nemyslím, že mi telefon funguje špatně Špatný zrak opravdu nemám, ale nejspíš ty. (Přečti si větu co jsem napsal: "Například mě to vůbec nevadí, že to obrázky zobrazuje "tak špatně") Z toho vyplývá, že jsem si vědom té chyby zobrazení barevných přechodů a že mi to nevadí Taky je pravda, že S75 má téměř o polovinu menší rolišení displaye, takže to nejde tak hodně poznat. Opravdu nevím, jak to chceš vyřešit. Jedině PATCHEM, který by jsi asi jen tak sám nenapsal (A to bych chtěl vidět, jak bys ho aplikoval, když ani nemáš Skey).
Já se ke každému problému takto nestavím! (nevím, jak tě to napadlo). Ve vyšších FW to opraveno není (a pochybuju, že by to někdo z BenQ opravil...ta jejich péče o zákazníka to je fakt "super") _________________ »HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 11:37 pm Předmět: |
|
|
Ale nemyslel jsem to nijak zle Me to proste fakt stve - asi jsem zvyklej na urcitej standard a zobrazeni odpovidajici roku 1999 mi temer v roce 2007 uz moc nesmakuje To, ze je BenQ totalni SHIT, o tom neni sporu. Ale udelat takto nepochopitelnou vec (chybu)... To je divne... Slysel jsem nazor, ze to muze byt zamerne kvuli uspore energie a rychlosti (prechody jsou pry narocne) - nevim. Nejsem si jist, ze to je problem samotneho rozliseni. To by moc nedavalo smysl.
Patch opravdu delat nehodlam - spis jsem doufal, ze to resi nove FW (tak se i zda z diskuze na Mobilmanii).
Ty mas teda FW47 a problem s prechody tam jsou take??? Na Mobilmanii jiny clovek s S75 psal presny opak. Navic, pokud budu vychazet s porovnani S75 a EL71, tak na me EL je ten problem mnohem vyraznejsi (a skutecne si nemyslim, ze kvuli horsimu rozliseni u S75).
Mozna, ze nove FW to alespon trosku eliminuje...
Opravdu me ale prekvapuje, zo to nikomu nevadi  _________________ Siemens S4, Siemens S10active, Siemens S25, Siemens S55 - (before). Siemens SX1 (FW15cz) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 11:57 pm Předmět: |
|
|
no, tak ja ani nikdo jinej kdo videl moji EL71 si teda neni vedomej nejakyho spatnyho zobrazeni...
spis naopak. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 12:31 am Předmět: |
|
|
Opravdu? Pocitam, ze pokud ses zapojil do diskuze, ze jsi zkusil a porovnal obrazky zde zvrejnene... _________________ Siemens S4, Siemens S10active, Siemens S25, Siemens S55 - (before). Siemens SX1 (FW15cz) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NorbiWRC kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 2:49 am Předmět: |
|
|
neviem ci sa to da riesit nejak, ale ked ten display ma tych 262 000 farieb, tak to urcite ma vyzerat uplne inac, takze mozno FW to redukuje, aby sa to lahsie zobrazovalo, ale potom naco tam dali 262 000 farieb a take rozlisenie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 9:52 am Předmět: |
|
|
aby se mohli chlubit ze maj dobry parametry
to casto dela nokie.
kazdopadne z5
Kdyz fotim, zobrazuje to fakt divne, ale ja mam za to ze je to jen nahled... kdyz pak fotku otevru vypada nadherne, a ten displej mi leckdo zavidi.
Fotky zde uvedene sme fakt nezkousel, myslim ze staci bezne pouzivani telefonu.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 10:40 am Předmět: |
|
|
N3o21 napsal: | Fotky zde uvedene sme fakt nezkousel, myslim ze staci bezne pouzivani telefonu.... |
To jsem si presne myslel! Skoda, pak je totiz informacni hodnota Tveho sdeleni tak trosku bezpredmetna... _________________ Siemens S4, Siemens S10active, Siemens S25, Siemens S55 - (before). Siemens SX1 (FW15cz) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 10:46 am Předmět: |
|
|
Njuska : no pokial ti tak vadi to rozlisenie a prechody,tak si potom kup taky mobil,ktory to nerobi.Mne to tiez nevadi,kedze ten mobil som chcel a paci sa mi a nic na tom nemeni moj nazor,ze patri medzi elitu Siemensov (Benq-Siemensov).Proste ked si siemensmaniak,tak je tato mala chybicka zanedbatelna,oproti tomu,ako tento telefon zobrazuje foto - tam tieto prechody neuvidis ani na diplaji a ani v PC.Takze je na tebe,ako sa k tomu postavis a ako uz viaceri spominali novy FW ti to asi nezrovna. _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NorbiWRC kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 12:03 pm Předmět: |
|
|
suhlasim s drobcekom, ale ked niekto vyrobi telefon z 262 000 farbami a takym rozlisenim tak nech to aj tak funguje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 12:16 pm Předmět: |
|
|
Drobcek9056 napsal: | Njuska : no pokial ti tak vadi to rozlisenie a prechody,tak si potom kup taky mobil,ktory to nerobi.Mne to tiez nevadi,kedze ten mobil som chcel a paci sa mi a nic na tom nemeni moj nazor,ze patri medzi elitu Siemensov (Benq-Siemensov).Proste ked si siemensmaniak,tak je tato mala chybicka zanedbatelna,oproti tomu,ako tento telefon zobrazuje foto - tam tieto prechody neuvidis ani na diplaji a ani v PC.Takze je na tebe,ako sa k tomu postavis a ako uz viaceri spominali novy FW ti to asi nezrovna. |
Ale kriste pane. Priteli, nechci se hadat, ale ja nejsem nejaky fetisista, co si kupuje nejakou vec, kvuli tomu, aby ji pak obdivoval, jak je uzasna! Ja si koupim vec proto, aby mi prinejmensim fungovala tak, jak ma! Tve rady, abych si koupil jiny telefon, kdyz mi vadi chyba, ktera tu nema co delat jsou opravdu hloupe! A kdyz si koupis auto 1,6 litru a ono bude mit vykon horsi, nez 1,0l, tak si taky reknes... mne to nevadi, hlavne, ze mam skodovku, BMW, nebo ja nevim...
Znova opakuji, pokud jsi zvykly na nejaky barevny, 4-tisicovy displej a doma mas monitor treba 14 palcu s rozlisenim VGA, je asi celkem normalni, ze Ti zobrazeni na EL71 treba tolik nevadi. Mne a spousty jinym (co zijeme na konci roku 2006) to zkratka vadi (ikdyz to samozrejme nepovazuji za totalne fatalni problem - a navic telefon neni ani pro me) a uz i na zahranicnich forech se diskutuje o tom, cim to muze byt a proc tomu tak je... Pripadne, jak tento velmi neprijemny problem odstranit!
Takze prosim vsechny: Do tohoto threadu prispivejte jen Ti, kteri se o problem zajimate ciste z technickeho hlediska. "Zvasty" typu, me to neva, hlavne, ze to je Siemens jsou skutecne informacne nulove... a akorat vedou k neprijemnemu flamewaru. Diky.
Navic zrovna nechapu, kde Ty zrovna beres jistotu, ze nove FW to nevyresi? Pokud vidim, sam nejnovejsi FW ani nemas. Navic, kdyby si procetl zahranicni fora, vypada to, ze tento problem nove FW skutecne eliminuje...
Omlouvam se za prudsi ton, ale opravdu me nebavi reagovat na veci ktere se absolutne netykaji technickeho problemu, ktery se zde nejakym zpusobem resi... _________________ Siemens S4, Siemens S10active, Siemens S25, Siemens S55 - (before). Siemens SX1 (FW15cz) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 1:21 pm Předmět: |
|
|
ok tvoj nazor,neberiem ti ho,lenze tu pises o niecom,co v zivote nevyriesis,skus napisat do Siemensu priamo technikom,alebo ludom,ktori navrhovali tento mobil,preco to tak je.Inac ine nazory ako typu,mne to nevadi,alebo kup si telefon,na ktorom to vidiet nebudes nenajdes.
A len tak pre srandu skus si odfotit nejaku vec s farebnymi prechodmi a uvidis,ako zobrazuje ten displej pri foteni a ako pri temach.Mozno je to problem FW ako to tu uz niekto pisal,ze je to nejake obmedzenie,ale tuto otazku,tu aj tak nevyriesis.  _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 2:15 pm Předmět: |
|
|
Prave, ze i na nekterych fotkach to je videt (na displeji)... Musi tam byt ovsem takovy barevny prechod, na kterym to poznas (ale na fotkach to neni skutecne tak patrne...).
Navic, cim vice lidi se o tomto problemu bavi, tim je vesti sance na jakekoliv reseni. Vzdavat to hned na zacatku s tim, ze nic nevyresis... Hmmm... tohle kdyby udelal kazdej, tak nemame ani jeden patch ani na jednoho Siemense  _________________ Siemens S4, Siemens S10active, Siemens S25, Siemens S55 - (before). Siemens SX1 (FW15cz) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 2:23 pm Předmět: |
|
|
ano v tom mas pravdu,ze to netreba hned vzdavat ,ale potom ani ty sa neznervoznuj nad tym,ze ti tu ludia budu pisat,ze im to nevadi a rozne skusenosti,ktore ti nepomozu k tvojmu problemu. Tak viac trpezlivosti a nech najdes nejaky ten patche na odstranenie tychto prechodov.  _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ripper začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 5:29 pm Předmět: |
|
|
ked tu tolko pises ze na zahranicnych forach to riesi novy FW tak si ho nahraj a potom nam mozes povedat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|