Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sefljar kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po leden 15, 2007 3:39 pm Předmět: Odstranění fotoaparátu |
|
|
Poraďte mi někdo jak mam odstanit funkci fotáku z sx1. Foták z desky normálně sundám, ale jak mam smazat aplikace z disku Z nevim. Jde to nějak? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Založen: 12. 12. 2005 Příspěvky: 1027 Bydliště: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Zaslal: po leden 15, 2007 3:44 pm Předmět: Re: Odstranění fotoaparátu |
|
|
sefljar napsal: | Poraďte mi někdo jak mam odstanit funkci fotáku z sx1. Foták z desky normálně sundám, ale jak mam smazat aplikace z disku Z nevim. Jde to nějak? |
bud nejakym patchem nebo si otevri v nejakym hexa editoru fw a nahrad nulovymi hodnotami ceou aplikaci
Ale rekni mi proc se ho chces zbavit? _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Zaslal: po leden 15, 2007 4:12 pm Předmět: |
|
|
mozna pujde smazat pres opendisk 4ever ty soubory z disků, a rekni proc ho dat pryc, udelal ti neco?? _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Založen: 12. 12. 2005 Příspěvky: 1027 Bydliště: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Zaslal: po leden 15, 2007 4:15 pm Předmět: |
|
|
xXxTRA napsal: | mozna pujde smazat pres opendisk 4ever ty soubory z disků, a rekni proc ho dat pryc, udelal ti neco?? |
Co ono existuje open discZ? _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
|
Návrat nahoru |
|
 |
sefljar kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po leden 15, 2007 5:06 pm Předmět: Re: Odstranění fotoaparátu |
|
|
yaqwsx napsal: | sefljar napsal: | Poraďte mi někdo jak mam odstanit funkci fotáku z sx1. Foták z desky normálně sundám, ale jak mam smazat aplikace z disku Z nevim. Jde to nějak? |
bud nejakym patchem nebo si otevri v nejakym hexa editoru fw a nahrad nulovymi hodnotami ceou aplikaci
Ale rekni mi proc se ho chces zbavit? |
Pracuji ve firmě kam nesmim se zařízením s audiovisuálním záznamem.
Dik za radu. Pokusím se o to a pak dám vědět. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yaqwsx táta fóra

209083.66 SMM
|
Zaslal: po leden 15, 2007 5:39 pm Předmět: Re: Odstranění fotoaparátu |
|
|
sefljar napsal: |
Pracuji ve firmě kam nesmim se zařízením s audiovisuálním záznamem.
Dik za radu. Pokusím se o to a pak dám vědět. |
A to ti tam ta aplikace vadi?Protoze kdyz ji odeberes my zpusobem tak kdyz stiknes tl pro fatak tak ti to asi napise chybu _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
|
Návrat nahoru |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Zaslal: po leden 15, 2007 9:08 pm Předmět: |
|
|
yaqwsx napsal: | xXxTRA napsal: | mozna pujde smazat pres opendisk 4ever ty soubory z disků, a rekni proc ho dat pryc, udelal ti neco?? |
Co ono existuje open discZ? |
jiste, je to patch, nebo kdyz mas podporu symbian v total cmd (bazev jenom opendisc)  _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |