Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
calfa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 8:47 pm Předmět: Vypis kontaktu ze zalohy |
|
|
Stala se mi katastrofa - ztratil jsem mobil
V tuto chvili mi nejde ani tak o moji SX1 ale hlavne o ty kontakty co jsem v ni mel. Mam k dispozici zalohu v PC, ale nejsem schopen z ni dostat neco jako telefonni seznam.
Chci se tedy zeptat, jestli je mozne z teto zalohy ziskat aspon textovy vystup - jmeno+cislo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
berczo (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 10:10 am Předmět: |
|
|
No zapomněl jsi napsat, pomocí čeho jsi tu zálohu dělal
Pokud jsi ji udělal třeba pomocí Agory Cntmng, tak výstup je do *.csv nebo dokonce do *.txt, ale tos asi neudělal, že?
edit: ...anebo zkus nahrát tvou zálohu co máš v PC do jiného sx ?!?
Možná by to šlo ... _________________ Siemens C25>C35i>S35>MT50>C55>S55>M75>SX1/CPU 168 Mhz + 1GB MMC Kingston+; řádně vytuněn :-) > zemřel 15.5.2008 RIP
+ Sandisc 8GB class 4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
calfa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 12:42 pm Předmět: |
|
|
berczo napsal: | No zapomněl jsi napsat, pomocí čeho jsi tu zálohu dělal
Pokud jsi ji udělal třeba pomocí Agory Cntmng, tak výstup je do *.csv nebo dokonce do *.txt, ale tos asi neudělal, že?
Možná by to šlo ... |
No zálohu jsem dělal pomocí standardního softu co byl dodaný s telefonem.
Zkusil bych to klidne nahrat do jineho telefonu, ale bohuzel neznam v okoli nikoho kdo by mel SX1. Pokud by byl nekdo ochotny zde, rad poslu zalohu emailem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
calfa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 4:33 pm Předmět: |
|
|
berczo napsal: | No zapomněl jsi napsat, pomocí čeho jsi tu zálohu dělal
Možná by to šlo ... |
Takže upřesňuji, záloha byla dělána v Siemens Data Suite verze 1.1.56.1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Založen: 12. 12. 2005 Příspěvky: 1027 Bydliště: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 4:36 pm Předmět: |
|
|
calfa napsal: | berczo napsal: | No zapomněl jsi napsat, pomocí čeho jsi tu zálohu dělal
Možná by to šlo ... |
a skousel jsi tu zalohu otevrit treba jako txt v pozn.bloku?A nezobrazuje SDS aspon nahled? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
calfa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 5:34 pm Předmět: |
|
|
yaqwsx napsal: | calfa napsal: | berczo napsal: | No zapomněl jsi napsat, pomocí čeho jsi tu zálohu dělal
Možná by to šlo ... |
a skousel jsi tu zalohu otevrit treba jako txt v pozn.bloku?A nezobrazuje SDS aspon nahled? |
Jasně že zkoušel, potíž je v tom, že kompletní záloha má 615 souborů od 1 byte do 175kB. Když jsem zkusil otevřít soubor, který by mohl být souborem kontaktů tak tam to jméno najdu i s číslem, ale struktura je neznámá. SDS náhled nezobrazuje, teda aspoň jsem na to nepřišel jak. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|