View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:42 am Post subject: |
|
|
Problém byl u vangelma vyřešen velmi jednoduše. Měl oproti mnohým jiným jednu obrovskou výhodu, a to že měl své vlastní kódy a zálohy, j a nenabořenou Bcore, protože standardním postupem nejde generovat pro EL71 Userswup. Už ale studuji jak na to u rusů, snad něco objevím i pro serii x85 a napíšu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 8:54 am Post subject: |
|
|
tak co sposobovalo jeho chybu?tie exity?
EDIT: Krokodyl ma oproti mladsim userom jednu nesmiernu obrovsku vyhodu, umí Rusky ,ale to OT _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
vangelm začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 9:25 am Post subject: |
|
|
Ak mate zalohu, tak je postup uplne jednoduchy:
1. Nahrat s TP novy BCORE pomocou Papua 1.05 a vyssie.
2. S novym BCORE bude mozne telefon spojit s VKlay a nahrat celu zalohu vratane BCORE do telefonu.
Ale mozno by to slo aj ak by ste nemali spravene zalohy. Ked nahrate novy BCORE v Papua, tak sa precitaju IMEI a ESN, do SKEY treba dopisat 12345678, dat vygenerovat ostatne kody a v zalozke conversions dat Convert all a vybrat nejaku FF, vsetko zaskrtnut a dat vytvorit winswup subor, ktory nahrate do telefonu klasickym sposobom. Mne to ale vypisovalo vo winswup po spojeni nejaku chybu, ktora by sa mozno dala vyriesit, ale mal som loader pre VKlay, tak som FF nahral cez to.
Inak s original servisnym kablom od GSMCables mi neslo spojit telefon s TP, islo mi to az s mojim boxom s MAX232 a s tymi dvomi odpormi na 2. a 6. pine. Tak neviem, ci je to normalne alebo je to dovod na reklamaciu kabla. |
|
Back to top |
|
 |
prihlaseny táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 9:28 am Post subject: |
|
|
bezna vec, sory za OT, no treba na toto navod? myslim ze ne
gratulujem k oziveni, na zaciatku som pisal ze HW problem, vychadzal som z mojej skusenosti, no vidim ze to bola stara verzia papua mozno, alebo flash _________________
..."Jsem vernym citatelem Siemensmanie" Oživenie A65 v Joker |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|