View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dawe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 22, 2007 11:09 pm Post subject: |
|
|
pip@ wrote: | kde se ta mapa dá sehnat??  |
Tohle se nikde stáhnout nedá, aspoň ne do doby než to bude hotový... Jestli má kdokoiv zájem na tom aby se to dokončilo nechť přiloží ruku k dílu :-) |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Fri May 25, 2007 9:14 pm Post subject: |
|
|
Wow. No pro mě by to mělo význam skutečně jenom kdyby to komunikovalo s GPS z SXG.
Protože jinak mám v n311 podrobné mapy evropy se vším všudy i s 3D zobrazením, vyhledáváním cest, navigací... Bude to tím, že mám iGo Ale nemám kompatibilní GPS přijímač Ten z SXG prostě přes BT nespojím s ničím. I kdybych měl drivery a všechen soft. SXG to prostě nepodporuje . A přes USB připojovat k PDA SXG by sice bylo reálné s driverama, ale úplně na nic
No už se těším, jak se tento projekt vyvine  _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Sat Jul 21, 2007 10:14 am Post subject: |
|
|
Brzo budu mít EL71, kdyby tahle věc dopadla, bylo by to super... stačilo by si koupit GPS modul  |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|