Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
michalsrb kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 24, 2007 7:15 pm Předmět: E71 - generovani/ziskani SKEY, BKEY. |
|
|
Dobry den. Poridil jsem si BenqSiemens E71 a servisni kabel, ale jaksi jsem narazil..
Hledal jsem vsude mozne a asi opravdu neni moznost z IMEI/ESN/HASH spocitat SKEY (resp. BKEY) pro E71. (Pokud se pletu, tak me opravte, budu rad )
Rad bych vedel, ktere z nasledujicich reseni mi doporucite:
*Pockat az nekdo vyrobi program, ktery to opravdu bude umet. (Da se to vubec ocekavat?)
*Koupit si od toho cloveka z Ruska. (Asi bych mel dost problemy s prevodem penez.)
*Udelat test point. (Na to se moc necitim a nerad bych si znicil draze zaplaceny telefon..)
Patche, elfy, apod opravdu chci. Kdyz jsem si takhle upradoval C65, jeji pouzitelnost se minimalne zdvojnasobila.
Dekuju. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vladco kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so květen 26, 2007 8:21 am Předmět: |
|
|
Asi nejlepší by pro Tebe bylo koupit BKEY z Ruska, pokud se bez patchování nehodláš obejít. Nejlíp by Ti v tomto směru poradil Flemo z Trnavy, ten s tím má řekl bych nejvíc zkušeností. TP je u tohoto mobilu dost sebevražda, pokud by to byl tvůj první, a "učil" jsi se to zrovna na E 71. To tedy rozhodně nedoporučuji. _________________ BQS C81, M81, E71, S88 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michalsrb kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne květen 27, 2007 11:02 am Předmět: možnost výpočtu |
|
|
Napadla mě ještě možnost:
Pokud by se udělal program, který by algoritmem z PapuaUtils generoval BKEY a HASH pro známé ESN a každé možné SKEY (1 miliarda možností) a porovnával by vygenerovaný HASH se známým HASHem, mohl by najít shodu HASHů a tudíž správný BKEY. Byl by takto získaný BKEY správný?
Byl bych schopen takový program napsat, jen nevím jak dlouho by trvalo to lámání, ale tohle "Calculate HASH + BootKEY from ESN + SKEY" je docelá rychlé, takže teoreticky by to šlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|