Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jack2 badatel

265.50 SMM
|
Zaslal: po červen 04, 2007 5:14 pm Předmět: Zničená kamera |
|
|
Čau Na přední kameře se mi při focení objevila nepříjemná šmouha. Usoudil jsem, že stačí rozebrat kameru a vatou vyčistit. Kameru se mě podařilo vyjmout a opatrně jsem ji rozebral a čočku pročistil vatou namotanou na párátku. Jenže problém nastal při složení kdy kamera vůbec nefunguje. Je jenom černý display a nic. Zkusil jsem vše znovu rozebrat a zkontrolavat, ale nic jsem nenašel. Takže přední kamera je mimo provoz. Má někdo podobnou zkušenost nebo věděl by jestli by se dalo něco udělat aby to zas jelo? _________________ C35->ME45->M65->SXG75<< siemens ende :-( N95, KM900, Galaxy S, Galaxy S3 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MAO táta fóra

Založen: 06. 01. 2005 Příspěvky: 1029 Bydliště: Ústí nad Orlicí
7890.00 SMM
|
Zaslal: út červen 05, 2007 8:54 pm Předmět: |
|
|
pokud pred tim anoa potom ne a jen jsi to opatrne cistil tak mas problem ve slozeni...projdi znovu cely postu rozdelani a slozeni a poradne mrkni jestli jsi vse spravne zapojil... _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jack2 badatel

265.50 SMM
|
Zaslal: st červen 06, 2007 6:54 pm Předmět: |
|
|
Buhužel několikrát jsem to rozebral a složil, ale nic jsem nenašel asi jsem něco poničil když jsem to rozebíral.  _________________ C35->ME45->M65->SXG75<< siemens ende :-( N95, KM900, Galaxy S, Galaxy S3 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Zaslal: út červen 12, 2007 12:34 pm Předmět: |
|
|
Hmmm, tak to jedině jak říká MAOrh. Jedině rozebrat a zkontrolovat. Taky si dej bacha na prach pod displayem při rozebírání a skládání... EDIT: Aha, takže v špatném zapojení to není? Možná jsi mohl poškodit ten flex kabel, na kterém to je . Netuším...
Sice ti tím nepomůžu, ale podle mě jsi to neměl vůbec rozebírat. Stačila by vata na tičince . Mě dokonce kamarád "ze srandy" vylepšil přední kameru lihovkou. Nakonce jsem ale kameru zdárně vyčistil bez rozebrání ... _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|