Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
namka kolemjdoucí
93.48 SMM
|
Zaslal: čt září 27, 2007 4:44 pm Předmět: CX75 po reklamaci |
|
|
Ahoj měl jsem CX75 podruhé na opravě, u obojího šlo o přehrání firmware. Poprvé z 13ky na 23, podruhé jenom přehrání 23ky. Jenže když sem telefon dostal do ruky, byly tam vyzv. profily a klávesové zkratky nastavené tak jak jsem je nechal před reklamací. Myslím že při přehrání firmware se smažou všechna data takže i ty profily a veškeré nastavení. Připadá mi jako by tam nechali firmware a jenom nahráli originál hry, obrázky a vůbec všechny originální soubory. Co si o tom myslíte? Btw. jaké máte zkušenosti s firmware 23? Dík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moucha čestný člen

Založen: 25. 01. 2006 Příspěvky: 2125 Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
kozino věrný diskusník

2156.42 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: čt září 27, 2007 5:33 pm Předmět: |
|
|
Prehranie FW ti nezmení užívateľské nastavenia ani dáta - osobne overené na CX75.
Ten FW23 si čo najskôr odstráň z mobilu, naozaj je najhorší (prejaví sa to hlavne keď chceš fotiť - obraz ti asi po 30 sek. úplne sčernie (na niektorých CX75 táto chyba nebola lebo majú iný foťák ale na väčšine je)) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DarkLegion rozumbrada

Založen: 23. 06. 2007 Příspěvky: 373 Bydliště: okr. Snina Telefon: BQS EL71
1453.28 SMM
|
Zaslal: čt září 27, 2007 7:58 pm Předmět: |
|
|
fw23?...pri prvej prilezitosti ho vyhod a daj 25....osobna skusenost.
mne to cernalo uz po cca 15 sekundach
jak take nieco mohli pustit von  _________________ SIEMENS VEČNE ZIVÝ
EL71 Opal Black - Orange; Samsung Galaxy Ace - O2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|