Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
honzaW kolemjdoucí
9.70 SMM
|
Zaslal: čt leden 17, 2008 2:38 pm Předmět: rozchozeni minigps |
|
|
co s tim?
konkretne: jde mi o rozchozeni minigps a situace je nasledovna:
- nahral jsem snad vsechno co je potreba
- presne podle navodu "Jak používat patch MiniGPS"
mam problemek: telefon se zapne ok, (ne,nezapomel jsem vytvorit ty slozky v Mics/gps (jeste me napadlo jestli na to nema vliv velikost pismen mam totiz "GPS")...
- nahral jsem do nich soubory
- pardubicky a kralovehradecky kraj
- telefon se normalne pusti a ostatni patche nabehnou(ne, nemam tam tu dinamickou zmenu operatora) ale kdyz vlezu do aplikaci - kde mam master - midlet 0.7 tak tam je minigps ale s krizkem a nejde spustit - objevi se "java.lang.illegalargumentexception" nenapada vas nekoho neco? - VYRESENO
NICMENE MINIGPS STALE NEFUNGUJE
dik za jakykoliv napad - radu - postreh
Naposledy upravil honzaW dne so leden 19, 2008 10:15 pm, celkově upraveno 3 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
siemens maniac kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Založen: 25. 11. 2004 Příspěvky: 5114 Bydliště: Žďár nad Sázavou Telefon: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Zaslal: čt leden 17, 2008 3:39 pm Předmět: |
|
|
jo jo... stahni si master midlet 0.96 _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
honzaW kolemjdoucí
9.70 SMM
|
Zaslal: čt leden 17, 2008 3:57 pm Předmět: |
|
|
ok, tak 0.96 uz mam, prehral jsem i ten config.txt vypnul/zapnul a stale nic - ted uz se to teda tvari jako ze zeleny zatrzitko ale nikde se nic nezmenilo. minigps mam 1.02
nevypisuje to ani cislo btsky, je tam dal jen o2-cz
jediny co sem jeste zmenil je aktivovani takovych tech lokalnich smsek na 50 a 47neco kanale... mate nekjaky typ ted?
jeste otazka co se mi nechce hledat - jak zmenit takovy to "neduveryhodny... zmenit system souboru... ? " diky
// citácia odstránená. Necituj posledný príspevok, je to zbytočné a neprehladné. SPIKEBOY |
|
Návrat nahoru |
|
 |
honzaW kolemjdoucí
9.70 SMM
|
Zaslal: so leden 19, 2008 10:16 pm Předmět: |
|
|
myslite, ze mi nekdo poradi? _________________ Siemens C10, Nokia 5110, Sony CMD-J6, Siemens M35i, Sony CMD-J70 +elfy , M75 + MP14 + elfpack 2.3 atd... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sefinko elfmaster

Založen: 23. 03. 2005 Příspěvky: 986 Bydliště: Strážske (Okolie) Telefon: CSL65v53 EL71v45 + 1GB Kingston (c) Benlux
6980.53 SMM
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 6:12 pm Předmět: |
|
|
Aku verziu patchu MiniGPS pouzivas? Pre obycajnu ci verziu pre MasterPatch? Ak pre MasterPatch tak pre tu potrebujes aplikovat este patch DynamicProvider a v nom nastavit ako "UseAlways" volbu 08, tym aktivujes patch MiniGPS (samozrejme ten musis zapnut prestym nez nastavis volbu 08 v MasterMidlet aby ti nepxol mobil.), pretoze oba tieto patche maju spolocny entrypoint.
A aplikuj si k tomu aj patch Open Actual MiniGPS TMO, aby si mohol editovat aktualnu BTS.  _________________ C(SL)65v53 + MP14 + ELfpack 2.01 | Patche, Elfy, atď. pre EL71 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|