View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 10:54 pm Post subject: |
|
|
!!! NEBERTE TOTO PROSIM JAKO SPAM !!!
Poterbuji nutne vedet zda a jak se da pripojit SX1 pod W98 SDS ani MPM nepomahaji ....
Prosim dejte vedet [email protected] _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:15 am Post subject: |
|
|
No me pripada za quick office si dela co chce ja ho nainstaloval v pohode stejne tak ho i pouzivam ale kamarad s tim samym FW i telefonem ho nerozjede to me docela zarazi!!! |
|
Back to top |
|
 |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:22 am Post subject: |
|
|
svt wrote: | Alternativa pro instalaci QuickOffice existuje, instalační soubor se dá rozbalit pomocí programu UnMakeSIS do libovolného adresáře v PC a pak rozbalené soubory překopírovat do mobilu, ideální je to na paměťovou kartu (hodí se to i v případě jiných větších programů). Mě osobně funguje QOffice vcelku dobře, jen nevím proč se mě zobrazují v seznamu datové soubory dvakrát. Zjistil jsem také, že tabulkáč je omezen na 1000 řádků. UnMakeSIS se dá celkem v pohodě nalézt na netu. |
Já jsem nemyslel, jak obejít instalaci QuickOfficu - ta mi proběhne bez problémů - mě jde o to, že mě dělá problémy samotný nainstalovaný SW - při běhu (při načítání DOC dokumentů, se QWord vypání a při práci s XLS QSheet mrzne) - hledám úplně jiný SW, který by chodil na SX1 a uměl by totéž, co QOffice 2 _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 8:30 am Post subject: |
|
|
Ale me to co ty tady uvadis funguje!!! |
|
Back to top |
|
 |
svt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 4:45 pm Post subject: |
|
|
hozjacz wrote: | svt wrote: | Alternativa pro instalaci QuickOffice existuje, instalační soubor se dá rozbalit pomocí programu UnMakeSIS do libovolného adresáře v PC a pak rozbalené soubory překopírovat do mobilu, ideální je to na paměťovou kartu (hodí se to i v případě jiných větších programů). Mě osobně funguje QOffice vcelku dobře, jen nevím proč se mě zobrazují v seznamu datové soubory dvakrát. Zjistil jsem také, že tabulkáč je omezen na 1000 řádků. UnMakeSIS se dá celkem v pohodě nalézt na netu. |
Já jsem nemyslel, jak obejít instalaci QuickOfficu - ta mi proběhne bez problémů - mě jde o to, že mě dělá problémy samotný nainstalovaný SW - při běhu (při načítání DOC dokumentů, se QWord vypání a při práci s XLS QSheet mrzne) - hledám úplně jiný SW, který by chodil na SX1 a uměl by totéž, co QOffice 2 |
A co takhle zformátovat mobil a jako první aplikaci nainstalovat QuickOffice? Na FW14 to šlape jako šlaka. Někde jsem na ruských stránkách zahlédl něco jako Word ( http://www.sixtysoft.ru/files.shtml/?get=S60%20Software/Office/Quick%20Word/ ), ale nezkoušel jsem to. |
|
Back to top |
|
 |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 10:07 pm Post subject: |
|
|
svt wrote: | hozjacz wrote: | svt wrote: | Alternativa pro instalaci QuickOffice existuje, instalační soubor se dá rozbalit pomocí programu UnMakeSIS do libovolného adresáře v PC a pak rozbalené soubory překopírovat do mobilu, ideální je to na paměťovou kartu (hodí se to i v případě jiných větších programů). Mě osobně funguje QOffice vcelku dobře, jen nevím proč se mě zobrazují v seznamu datové soubory dvakrát. Zjistil jsem také, že tabulkáč je omezen na 1000 řádků. UnMakeSIS se dá celkem v pohodě nalézt na netu. |
Já jsem nemyslel, jak obejít instalaci QuickOfficu - ta mi proběhne bez problémů - mě jde o to, že mě dělá problémy samotný nainstalovaný SW - při běhu (při načítání DOC dokumentů, se QWord vypání a při práci s XLS QSheet mrzne) - hledám úplně jiný SW, který by chodil na SX1 a uměl by totéž, co QOffice 2 |
A co takhle zformátovat mobil a jako první aplikaci nainstalovat QuickOffice? Na FW14 to šlape jako šlaka. Někde jsem na ruských stránkách zahlédl něco jako Word ( http://www.sixtysoft.ru/files.shtml/?get=S60%20Software/Office/Quick%20Word/ ), ale nezkoušel jsem to. |
Ten Tvůj odkaz vede zase na QuickWord - což je to, o čem tady mluvím... sice díky, ale potřeboval bych něco jinýho. No tak zkoušel jsem to na FW12CZ (i po master resetu), pak jsem si nechal flashnout FW a teď mám FW14CZ a také instalováno jako první - a stejně to občas dělá problémy...
Chtěl bych něco jiného - měco jsem slyšel o nějakém SmartOffice - znáte to? existuje to? chodí to na SX1? Díky _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Back to top |
|
 |
svt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 6:06 am Post subject: |
|
|
Hledal jsem SmartOffice po všech čertech a ďáblech, všude samej Smart..., ale Office ani ťuk. A když to není na aivanet.com, tak to je jako by to neexistovalo. Mě taky ze začátku QucikOffice zlobil, vůbec Word nevytvářel nové dokumenty, v přehledu souborů jsem měl 2x soubory doc, exe i ppt, celkově to bylo nestabilní, ale při nové instalaci po formátu to zatím šlape. Co se týká stability, tak je to mnohem lepší než třeba Doom nebo FIFA 2005, ono vlastně někdy padá skoro všechno, jako Winďous. |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 7:01 pm Post subject: |
|
|
2 hozjacz :
A nechces radsi PDF reader??? proste vse v wordu prevedes na pdf a bude to v pohode!!! _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|