clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Aplikace pro SX1

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Aplikace pro SX1
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Stunts
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2004 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

!!! NEBERTE TOTO PROSIM JAKO SPAM !!!
Poterbuji nutne vedet zda a jak se da pripojit SX1 pod W98 SDS ani MPM nepomahaji ....
Prosim dejte vedet [email protected]

veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2004 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No me pripada za quick office si dela co chce ja ho nainstaloval v pohode stejne tak ho i pouzivam ale kamarad s tim samym FW i telefonem ho nerozjede to me docela zarazi!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hozjacz
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2004 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

svt napsal:
Alternativa pro instalaci QuickOffice existuje, instalační soubor se dá rozbalit pomocí programu UnMakeSIS do libovolného adresáře v PC a pak rozbalené soubory překopírovat do mobilu, ideální je to na paměťovou kartu (hodí se to i v případě jiných větších programů). Mě osobně funguje QOffice vcelku dobře, jen nevím proč se mě zobrazují v seznamu datové soubory dvakrát. Zjistil jsem také, že tabulkáč je omezen na 1000 řádků. UnMakeSIS se dá celkem v pohodě nalézt na netu.

Já jsem nemyslel, jak obejít instalaci QuickOfficu - ta mi proběhne bez problémů - mě jde o to, že mě dělá problémy samotný nainstalovaný SW - při běhu (při načítání DOC dokumentů, se QWord vypání a při práci s XLS QSheet mrzne) - hledám úplně jiný SW, který by chodil na SX1 a uměl by totéž, co QOffice 2

Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2004 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale me to co ty tady uvadis funguje!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
svt
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2004 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hozjacz napsal:
svt napsal:
Alternativa pro instalaci QuickOffice existuje, instalační soubor se dá rozbalit pomocí programu UnMakeSIS do libovolného adresáře v PC a pak rozbalené soubory překopírovat do mobilu, ideální je to na paměťovou kartu (hodí se to i v případě jiných větších programů). Mě osobně funguje QOffice vcelku dobře, jen nevím proč se mě zobrazují v seznamu datové soubory dvakrát. Zjistil jsem také, že tabulkáč je omezen na 1000 řádků. UnMakeSIS se dá celkem v pohodě nalézt na netu.

Já jsem nemyslel, jak obejít instalaci QuickOfficu - ta mi proběhne bez problémů - mě jde o to, že mě dělá problémy samotný nainstalovaný SW - při běhu (při načítání DOC dokumentů, se QWord vypání a při práci s XLS QSheet mrzne) - hledám úplně jiný SW, který by chodil na SX1 a uměl by totéž, co QOffice 2

A co takhle zformátovat mobil a jako první aplikaci nainstalovat QuickOffice? Na FW14 to šlape jako šlaka. Někde jsem na ruských stránkách zahlédl něco jako Word ( http://www.sixtysoft.ru/files.shtml/?get=S60%20Software/Office/Quick%20Word/ ), ale nezkoušel jsem to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hozjacz
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2004 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

svt napsal:
hozjacz napsal:
svt napsal:

A co takhle zformátovat mobil a jako první aplikaci nainstalovat QuickOffice? Na FW14 to šlape jako šlaka. Někde jsem na ruských stránkách zahlédl něco jako Word ( http://www.sixtysoft.ru/files.shtml/?get=S60%20Software/Office/Quick%20Word/ ), ale nezkoušel jsem to.

Ten Tvůj odkaz vede zase na QuickWord - což je to, o čem tady mluvím... sice díky, ale potřeboval bych něco jinýho. No tak zkoušel jsem to na FW12CZ (i po master resetu), pak jsem si nechal flashnout FW a teď mám FW14CZ a také instalováno jako první - a stejně to občas dělá problémy...
Chtěl bych něco jiného - měco jsem slyšel o nějakém SmartOffice - znáte to? existuje to? chodí to na SX1? Díky

svt
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2004 6:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hledal jsem SmartOffice po všech čertech a ďáblech, všude samej Smart..., ale Office ani ťuk. A když to není na aivanet.com, tak to je jako by to neexistovalo. Mě taky ze začátku QucikOffice zlobil, vůbec Word nevytvářel nové dokumenty, v přehledu souborů jsem měl 2x soubory doc, exe i ppt, celkově to bylo nestabilní, ale při nové instalaci po formátu to zatím šlape. Co se týká stability, tak je to mnohem lepší než třeba Doom nebo FIFA 2005, ono vlastně někdy padá skoro všechno, jako Winďous.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Stunts
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 09, 2004 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2 hozjacz :
A nechces radsi PDF reader??? proste vse v wordu prevedes na pdf a bude to v pohode!!!

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: